ESL Languages LTL Beijing hero

LTL Mandarin School

LTL Mandarin School

LTL:s campus är centralt beläget nära affärsdistriktet i Peking och med goda transportförbindelser. Skollokalerna ligger i en snygg, modernt inredd byggnad med hissar och 14 klassrum. Studenterna placeras i grupper om sex, i rum utrustade med traditionella whiteboards och Wi-Fi. Studenterna kan umgås mellan lektionerna med sina nya internationella vänner i loungen, komplett med ett litet kök och gratis kaffe / te. Efter lektionerna organiserar skolan två sociala aktiviteter per vecka, inklusive turer, kulturella workshops och gemensamma middagar på lokala restauranger.

Pluspunkter

 
LTL Mandarin School
1 / 10

Pluspunkter

  • Idealiskt läge i centrala Peking
  • Små, intima grupper med en stark tonvikt på att tala grundläggande kinesiska (mandarin)
  • Två sociala aktiviteter per vecka organiserad av skolan, inklusive gemensamma måltider, utflykter och pubbesök

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

CSN
CSN logo accreditation

Studenternas nationaliteter

      Storbritannien
      USA
      Tyskland
      Italien
      Japan
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

esl host family accommodation chinese

För studenter som söker total fördjupning i kinesisk kultur och språk, är boende i värdfamilj det perfekta valet. Du placeras med en värdfamilj, högst 60 minuter från skolan, i ett enkelrum med tillgång till Wi-Fi och ett eget eller delat badrum. du får tillfälle att prova traditionellt kinesiskt kök i en naturlig miljö, eftersom du kommer att få en daglig frukost och middag av din värdfamilj. Du får sängkläder på plats, som du kan tvätta gratis hos värdfamiljen och du tar med dig egna handdukar. Sammantaget är det här alternativet perfekt för studenter som vill ha språkövning dygnet runt under sin vistelse i Peking.

Delad lägenhet

Kaplan Cambridge Nido residence hero

Du som vill få en stark känsla av fördjupning samtidigt som du behåller ditt oberoende kommer att hitta en god blandning av både i en gemensam lägenhet. Du erbjuds ett enkelrum i en lägenhet som delas med kinesiska studenter för att ge total språklig fördjupning, cirka 45 minuter från skolan. Sängkläder tillhandahålls som du kan tvätta gratis i lägenheten. Du måste ta med egna handdukar. Rummen har skrivbord, stol och TV. Medan du svarar för städningen av ditt rum, kommer gemensamma områden att städas av personal varje vecka. Sammanfattningsvis är det här alternativet perfekt för dig som letar efter en autentisk kinesisk studentlivsupplevelse.

Studiolägenhet

ESL apartment studio accommodation

Studenter som värdesätter oberoende och integritet framför allt, kommer att känna sig som hemma i en studio. Varje lägenhet ligger cirka 45 minuter från skolan och är inredd med eget badrum, skrivbord, stol och TV. Du får sängkläder som du kan tvätta gratis i lägenheten. Du tar med dig egna handdukar. Det här alternativet är perfekt för studenter som söker sitt eget lugna utrymme som bas för att utforska Peking.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.