ESL Japanese School in Fukuoka Genki

Genki Japanese and Culture School

Genki Japanese and Culture School

Vår partnerskola välkomnar dig i en modern sexvåningsbyggnad, bara några minuter till fots från Hakata Station, den största järnvägsstationen i södra Japan. I omgivningarna återfinns några av Fukuoka vackraste sevärdheter: traditionella tempel, ett stort antal universitet, shoppingcentra av XXL-storlek och, inte att förglömma, det berömda nöjeskomplexet Canal City. Du får möjlighet att lära dg japanska i denna livliga stadsdel tillsammans med studenter från hela världen. Skolan disponerar 16 rymliga och ljusa klassrum som blir skådeplatsen för interaktiva lektioner i små grupper. Andra faciliteter inkluderar ett litet bibliotek, ett språklab, några datorer, ett tyst studierum och ett videospelcenter.På första etaget finns en stor studentlounge där du kan koppla av bland vänner och praktisera dina nyvunna språkkunskaper i en trevlig miljö.

Pluspunkter

 
Genki Japanese and Culture School
1 / 10

Pluspunkter

  • Centralt belägen skola i city och nära till stranden
  • Maximum 8 deltagare per grupp
  • Motiverade och kvalificerade lärare
  • Välkomnande stad med härligt klimat

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

IALC partner agency
esl ialc partner agency accreditation
CSN
CSN logo accreditation
BILDUNGSURLAUB
ESL Bildungsurlaub accreditation

Studenternas nationaliteter

      USA
      Schweiz
      Tyskland
      Frankrike
      Storbritannien
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL host family accommodation japan

De gästfria familjerna, vilka är omsorgsfullt utvalda av skolan Genki, är mycket måna om att förmedla sin kultur och sitt språk till de utländska studenterna. De flesta familjerna bor i närheten av stadens centrum, på cirka 30 minuters avstånd från skolan med kollektivtrafik. Du bor i eget rum och har halvpension. Att bo i en japansk familj är ett perfekt tillfälle att lära känna japanernas vardagsliv och kulturella traditioner och samtidigt få praktisera språket. Du behöver inte bekymra dig om nivån på din japanska. Till och med nybörjare lyckas göra sig förstådda i dessa välkomnande japanska familjer.

Residens (från 18 år)

Residence - Sharely Style Hakata - Genki Fukuoka Accommodation Gallery 884 1

Du bor i ett luftkonditionerat enkelrum med privat badrum och delar tvättstuga och kök med de andra gästerna. Sänglinne tillhandahålls men inte handdukar. Rummen är i linje med japansk standard och är därför relativt små, men inredda i europeisk stil. Det tar dig ca 20 minuter med kollektivtrafik att komma till skolan.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.