ESL Japanese School in Fukuoka Genki

Genki Japanese and Culture School

Free quote
Gratis Prisoffert
Book now
Boka nu

Genki Japanese and Culture School

Free quote
Gratis Prisoffert
Book now
Boka nu

Genki Japanese and Culture School

Vår partnerskola välkomnar dig i en modern sexvåningsbyggnad, bara några minuter till fots från Hakata Station, den största järnvägsstationen i södra Japan. I omgivningarna återfinns några av Fukuoka vackraste sevärdheter: traditionella tempel, ett stort antal universitet, shoppingcentra av XXL-storlek och, inte att förglömma, det berömda nöjeskomplexet Canal City. Du får möjlighet att lära dg japanska i denna livliga stadsdel tillsammans med studenter från hela världen. Skolan disponerar 16 rymliga och ljusa klassrum som blir skådeplatsen för interaktiva lektioner i små grupper. Andra faciliteter inkluderar ett litet bibliotek, ett språklab, några datorer, ett tyst studierum och ett videospelcenter.På första etaget finns en stor studentlounge där du kan koppla av bland vänner och praktisera dina nyvunna språkkunskaper i en trevlig miljö.

Pluspunkter

 
Genki Japanese and Culture School
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Centralt belägen skola i city och nära till stranden
  • Inriktning på konversation och förståelse
  • Motiverade och kvalificerade lärare
  • Välkomnande stad med härligt klimat

Skolfakta

#
Skolstorlek:
#
Minimiålder:
16 år
#
Studenternas nationalitet:
Fler än 3 länder
#
Boende:

Ackrediteringar

IALC partner agency
esl ialc partner agency accreditation
CSN
ESL accreditation CSN
BILDUNGSURLAUB
ESL Bildungsurlaub accreditation

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Värdfamilj

ESL host family accommodation japan

De gästfria familjerna, vilka är omsorgsfullt utvalda av skolan Genki, är mycket måna om att förmedla sin kultur och sitt språk till de utländska studenterna. De flesta familjerna bor i närheten av stadens centrum, på cirka 30 minuters avstånd från skolan med kollektivtrafik. Du bor i eget rum och frukost eller halvpension ingår. Att bo i en japansk familj är ett perfekt tillfälle att lära känna japanernas vardagsliv och kulturella traditioner och samtidigt få praktisera språket. Du behöver inte bekymra dig om nivån på din japanska. Till och med nybörjare lyckas göra sig förstådda i dessa välkomnande japanska familjer.

Residens Sharely Style Hakata

Residence - Sharely Style Hakata - Genki Fukuoka Accommodation Gallery 884 2

Du bor i ett luftkonditionerat enkelrum med privat badrum och delar tvättstuga och kök med de andra gästerna. Sänglinne tillhandahålls men inte handdukar. Rummen är i linje med japansk standard och är därför relativt små, men inredda i europeisk stil. Det tar dig ca 20 minuter med kollektivtrafik att komma till skolan.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)
ESL Fukuoka language stay
Andra skolor i området
Fukuoka
ESL Genki Japanese and culture school
Tokyo
Genki Japanese and Culture School
 
ESL Lexis Kobe
Kobe
Lexis
 
ESL Japanese School Cultural Genki Japan Kyoto
Kyoto
Genki Japanese and Culture School