esl italian italy alghero sardinia italiano in riviera hero.jpg

Italiano in Riviera

Free quote
Gratis Prisoffert
Book now
Boka nu

Italiano in Riviera

Free quote
Gratis Prisoffert
Book now
Boka nu

Italiano in Riviera

Vår partnerskola har ett idealiskt läge, bara 5 minuter från stranden och Algheros historiska centrum. Dess kompetenta och entusiastiska lärare, undervisar i italienska sedan mer än 10 år. De luftkonditionerade klassrummen välkomnar små grupper (8 till 10 studenter maximum) som på så sätt fullt ut kan ta till sig en undervisning baserad på kommunikation. Skolan har ett bibliotek, en trädgård/innergård, en assistansservice för sina studenter och erbjuder gratis tillgång till internet via Wi-Fi. I denna stimulerande miljö kommer du att bekanta dig med det italienska språket och göra betydande framsteg på ett minimum av tid. Skolan erbjuder tematiska kurser för att lära sig språket i en mer avslappnad atmosfär: italienska PLUS vattensport, italienska PLUS tennis, italienska PLUS matlagning. Det ger dig tillfälle att prata språket samtidigt som du praktiserar din favoritsport eller lagar några av de underbara sardinska maträtterna. Ta vara på denna unika möjlighet att uppskatta den fantastiska naturen och upptäcka denna medelhavsös autentiska gastronomi!

Pluspunkter

 
Italiano in Riviera
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Fantastisk ö och natur
  • Trivsam skola med bra nationalitetsmix
  • Oändliga möjligheter till sport.

Skolfakta

#
Skolstorlek:
#
Minimiålder:
16 år
#
Studenternas nationalitet:
Fler än 3 länder
#
Boende:

Ackrediteringar

BILDUNGSURLAUB
ESL Bildungsurlaub accreditation

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-2

Att bo i en sardinsk familj ger fördelen att totalt dyka ner i den lokala kulturen. Du kommer att uppskatta den legendariska gästfriheten hos öborna, liksom deras förmåga att få dig att känna dig som hemma. Du bor i eget rum och delar de gemensamma utrymmena med dina värdar. Du får använda köket för att tillreda dina måltider. Familjerna bor i genomsnitt 30 minuter från skolan till fots.

Delad lägenhet

ESL shared appartment accommodation 2

Om du föredrar ett mer självständigt boende ger skolan dig möjlighet att bo i eget rum i en av deras lägenheter. Dessa är fullt utrustade med delat badrum och gemensamt kök - måltider ingår ej - där du kan umgås med andra studenter. Lägenheten ligger bara på 20 - 25 minuters promenad från skolan.

Hotell/vandrarhem/hyresrum

ESL-hotel-accommodation-4

Vår partnerskola erbjuder dig ett stort urval boendealternativ: hotell, vandrarhem eller bekväma hyresrum.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)
esl-alghero-language-stay-2
Andra skolor i området
Alghero - Sardinien
esl italian italy taormina babilonia hero.jpg
Babilonia
 
esl italian italy tropea piccola universita hero.jpg
Tropea
Piccola Università
 
esl italian italy san remo omnilingua hero.jpg
San Remo
Omnilingua