ESL German germany Berlin bws germanlingua

BWS Germanlingua

BWS Germanlingua

Vår partnerskola ligger i Prenzlauer Berg, en ung, trendig och bohemisk stadsdel, populär såväl bland lokalbefolkningen som utlänningar. Du hittar gott om livliga områden med ett brett utbud av restauranger, kaféer och barer att njuta av efter lektionerna. Skolan når du lätt via ett flertal spårvagnshållplatser i omedelbar närhet. Här finns moderna klassrum, som välkomnar mellan 6 och 8 studenter i snitt. Det unga och dynamiska lärarteamet, står hela tiden till varje deltagares förfogande. Studenterna kan gratis använda datorerna som är uppkopplade mot internet och även söka fakta i centrets bibliotek.

Pluspunkter

 
BWS Germanlingua
1 / 10

Pluspunkter

  • Skola med mycket bra läge och vänlig atmosfär
  • Kvalitetsundervisning i små grupper
  • Högteknologisk utrustning i klassrummen
  • Kort avstånd mellan skola och boende
  • Möjlighet att kombinera kursen med del av kursen på BWS München eller BWS Berlin utan extra kostnad.

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

IALC partner agency
esl ialc partner agency accreditation
FDSV Quality Language Learning
fdsv logo germany
CSN
CSN logo accreditation

Studenternas nationaliteter

      Italien
      Nederländerna
      Schweiz
      Frankrike
      Polen
      Sydkorea
      Amerika
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-3

Du kan välja att bo hos en berlinfamilj och på så sätt dyka rätt ner i det tyska språket och den tyska kulturen. Ingenting är bättre för att upptäcka lokala vanor och för att göra snabba språkliga framsteg. Du bor i tvåbäddsrum med en student av en annan nationalitet än din (eget rum finns att disponera mot tillägg), och får frukost varje morgon. På begäran och mot tillägg klan du välja halvpension.

Delad lägenhet (från 20 år)

ESL languages shared apartment BWS Germanlingua Berlin Germany

Om du söker trivsel med en grupp studenter som kommer från hela världen, skall du välja alternativet att bo i en delad lägenhet som sköts av skolan. Du kan välja mellan ett tvåbäddsrum som delas med en student från ett annat land än ditt, eller ett eget rum. Badrum, kök och de övriga utrymmena i lägenheten är gemensamma. Lakan tillhandahålls och du tar med dig egna handdukar. Det finns tvättmaskin i lägenheten och tillgång till internet via Wi-Fi. Skolan når du lätt från dessa lägenheter med kollektivtrafik och det tar dig mellan 20 och 35 minuter.

Privat studio (från 18 år)

ESL Languages studio BWS Germanlingua Berlin Germany

På 30 minuter från kurscentret med kollektivtrafik, kan du bo i en egen studio som skolan ställer till förfogande. Här finner du badrum och en utrustad kokvrå. Lakan och handdukar tillhandahålls. Detta alternativ ger dig ett lugnt och oberoende boende efter dagens studier.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.