Lexis Perth City English Hero ESL Languages

Lexis English Perth City

Lexis English Perth City

Campus ligger på huvudgatan i Perth, bara en kort promenad till hållplatser för kollektivtrafik, Swan River, King's Park och stadens livliga nöjesdistrikt. Skolan upptar bottenvåningen i det ikoniska 197 St Geoge's Tower. Det finns 16 klassrum, vart och ett med högst 15 studenter per grupp och utrustade med både en traditionell whiteboard och 80-tums TV-apparater. Campus är mycket stort, öppet och rullstolsanpassat, med gratis Wi-Fi och handikappanpassade toaletter. Det finns gott om mötesplatser som hjälper till att stimulera till engagerande lektioner.  

Pluspunkter

 
Lexis English Perth City
1 / 10

Pluspunkter

  • Livligt läge i Perths pulserande hjärta
  • En rik blandning av nationaliteter från hela världen
  • En varierad och dedikerad blandning av boendealternativ nära skolan

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

English Australia
esl english australia accreditation

Studenternas nationaliteter

      Sydamerika
      Asien
      Europa

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Host family

ESL-host-family-accommodation-2

Att bo hos en värdfamilj är ett utmärkt sätt att fördjupa dig i det engelska språket utanför klassrummet och lära känna en autentiskt australisk livsstil. Du kan välja ett eget eller ett tvåbäddsrum, med ett privat badrumsalternativ tillgängligt. Familjerna bor upp till 45 minuter från skolan och var och en kommer att ta emot upp till två studenter. Du kommer att få halvpension eller bara frukost och Wi-Fi finns i hela boendet. Sängkläder och handdukar ingår och du kan tvätta dem gratis på plats.

Residens Regal Place (från 18 år)

ESL residential accommodation 1

Beläget i ett populärt och livligt område i Perth, kommer studenterna att ha många val av restauranger, kaféer och barer nära denna bostad, allt bara en 30 minuters promenad från campus. Du kan välja antingen ett singel- eller ett tvåbäddsrum, som vart och ett är rymliga och har gratis Wi-Fi, skrivbord, förvaringsutrymme och ett bord. Residenset tillhandahåller sängkläder, men du tar med dina egna handdukar. Båda kan tvättas i tvättstugan på plats. Det finns ett vardagsrum och ett fullt utrustat kök. Studenterna har självhushåll. Mellan lektionerna kan du njuta av det soliga australiska vädret på den gemensamma balkongen.

Studentresidens Goderich Street (från 18 år)

Promoted as SO & Applied in QT

Detta boende ligger i det centrala affärsdistriktet i Perth, nära den ikoniska Swan River och omgivet av kaféer, restauranger och barer, allt bara en 20 minuters promenad från campus. Du kan välja mellan eget rum eller tvåbäddsrum, alla med gratis Wi-Fi, skrivbord, förvaringsutrymme, ett bord och tillgång till ett delat badrum. Det finns ett gemensamt kök för självhushåll. Sängkläder ingår, men du tar med dig dina egna handdukar. Du får tvätta gratis i tvättstuga på plats. Sammantaget är denna bostad den perfekta basen för dig att utforska den livliga staden Perth.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.