Accord

Accord Paris ligger i en modern fastighet, perfekt anpassad för studenter som vill insupa den parisiska kulturen. Anläggningen ligger på gångavstånd till några av Paris ikoniska sevärdheter som Marsfältet och Eiffeltornet. För att hjälpa studenterna att se sig omkring, ger skolan turistinformation på plats. Skolan har två etage med genomgående urban möblering. Här finns 14 klassrum Och skolan har en kapacitet på över 350 elever. Gruppstorleken är maximum 14 deltagare. Skolan är fullt utrustad med gemensamma utrymmen för studenterna, gratis Wi-Fi och traditionella whiteboards. Fastigheten är rullstolsanpassad och varje etage är utrustat med handikappanpassade toaletter och dörrar.

Pluspunkter

Watch Language school Accord, Paris on YouTube.
 
Accord
Watch Language school Accord, Paris on YouTube.
1 / 10

Pluspunkter

  • Språkskola i centrum av Paris, lättillgänglig från alla hörn av huvudstaden
  • Kvalificerad och erfaren lärarkår
  • Modern och dynamisk pedagogik, stödd på samtida kultur
  • Bra nationalitetsmix
  • Brett aktivitetsprogram utanför skoltid

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

FLE
esl fle accreditation
SOUFFLE
ESL Lyon accreditation Souffle
CSN
CSN logo accreditation
BILDUNGSURLAUB
ESL Bildungsurlaub accreditation

Studenternas nationaliteter

      Tyskland
      USA
      Spanien
      Italien
      Ryssland
      Storbritannien
      Japan
      Schweiz
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-3

Vår språkskola i Paris väljer ut ett nät av lämpliga värdfamiljer för att studenterna ska få ut mesta möjliga av sin vistelse. Genom att man får tillfälle att äta måltiderna tillsammans med familjen, kan man praktisera sin franska och ta del av familjens vardagsliv på ett lätt och ledigt sätt. Du får eget rum och familjerna är utspridda över hela Paris "intra-muros". Du måste räkna med minst 30 minuter i metron för att ta dig till skolan.

OBS: För studenter som är 16 år boende i värdfamilj obligatoriskt.

Residens Stay City, Gare de l'Est (från 18 år)

ESL Languages Stay City, Gare de l'Est residence Accord Paris

Stay City ligger har det perfekta läget för att ge en fördjupad parisisk upplevelse, medan du bara är 25–30 minuter från skolan med kollektivtrafik. Du erbjuds en studio-lägenhet för en person med ett eget badrum, kokvrå, TV med internationella kanaler, skrivbord, garderob och Wi-Fi. Dubbelrum är tillgängliga på begäran. De boende får sängkläder och handdukar som de kan tvätta på plats mot en avgift. Detta är ett självständigt boende med självhushåll och du svarar för städningen. Sammantaget är detta perfekt för studenter som vill få en egen boendeerfarenhet under sin vistelse i Paris.

Residens Adagio Access Paris Reuilly (från 18 år)

Adagio Reuilly accommodation

Adagio Access är beläget mitt bland Paris sevärdheter - bara några minuters promenad från Place de la Bastille, Nation och Gare de Lyon. Residenset ligger bara 30 minuter med kollektivtrafik från skolan och det omgivande området är fullt av affärer och barer. Du erbjuds ett enkelrum med eget badrum, kokvrå, TV med internationella kanaler, skrivbord, garderob och Wi-Fi. Dubbelrum är tillgängliga på begäran. Residenset kommer att förse dig med sängkläder och handdukar, som du kan tvätta mot en avgift i tvättstugan på plats. Du har fullt oberoende inklusive självhushåll. Det här alternativet passar utmärkt för studenter som vill bo och andas historia i hjärtat av Paris.

Studio Adagio Access Maisons-Alfort (från 18 år)

ESL Languages Adagio Access Maisons Alfort studios Accord Paris

Bo i hjärtat av det populära shoppingområdet nära Bois de Vincennes och Marneflodens strand, bara 50 minuter från skolan med kollektivtrafik. Du kommer att ha en studiolägenhet, men det finns möjlighet till ett tvåbäddsrum för studenter som reser tillsammans. Varje rum har egen dusch och toalett, ett pentry, skrivbord och stol, TV, telefon och gratis Wi-Fi. Sängkläder och handdukar ingår, Tvättstuga finns tillgänglig mot en extra avgift, och frukost kan bokas direkt i residensets reception. Observera att det inte finns någon städtjänst.

Adagio Access La Défense Léonard de Vinci (från 18 år)

Kaplan Cambridge Nido residence hero

Detta boende är perfekt för studenter som letar efter en central plats och massor av bekvämligheter, allt bara 35 minuter från skolan. Studenterna placeras i studiolägenheter för en person, men det finns "tvillingstudior" tillgängliga på begäran. Rummen är utrustade med säng, pentry, studieyta, förvaring, TV, Wi-Fi och ett eget badrum. Sängkläder och handdukar tillhandahålls, som kan tvättas mot en avgift i anläggningarna på plats. Studenterna har möjlighet till frukost mot en extra avgift eller självhushåll i kokvrån. Efter lektionerna, kan man ligga bredvid den uppvärmda inomhuspoolen. Observera att det inte finns någon luftkonditionering på detta boende.

Adagio Access La Défense Place Charras (från 18 år)

Promoted as SO & Applied in QT

Detta residens är idealiskt beläget i den livliga stadsdelen La Défense, omgivet av butiker, kaféer och restauranger och allt endast 30 minuter från skolan med tunnelbana. Du placeras i en studiolägenhet för en person, men det finns "tvillingstudior" tillgängliga på begäran. Rummen är utrustade med säng, pentry, studiehörna, förvaring, TV, Wi-Fi och ett eget badrum. Sängkläder och handdukar tillhandahålls och kan tvättas mot en avgift på plats. Du har möjlighet till frukost mot en extra avgift eller självhushåll i pentryt. Observera att det inte finns någon luftkonditionering i denna bostad.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.