Accord

Accord Paris ligger i en modern fastighet, perfekt anpassad för studenter som vill insupa den parisiska kulturen. Anläggningen ligger på gångavstånd till några av Paris ikoniska sevärdheter som Marsfältet och Eiffeltornet. För att hjälpa studenterna att se sig omkring, ger skolan turistinformation på plats. Skolan har två etage med genomgående urban möblering. Här finns 14 klassrum Och skolan har en kapacitet på över 350 elever. Gruppstorleken är maximum 14 deltagare. Skolan är fullt utrustad med gemensamma utrymmen för studenterna, gratis Wi-Fi och traditionella whiteboards. Fastigheten är rullstolsanpassad och varje etage är utrustat med handikappanpassade toaletter och dörrar.

Pluspunkter

 
Accord
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Språkskola i centrum av Paris, lättillgänglig från alla hörn av huvudstaden
  • Kvalificerad och erfaren lärarkår
  • Modern och dynamisk pedagogik, stödd på samtida kultur
  • Bra nationalitetsmix
  • Brett aktivitetsprogram utanför skoltid

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

FLE
esl fle accreditation
SOUFFLE
ESL Lyon accreditation Souffle
CSN
ESL accreditation CSN
BILDUNGSURLAUB
ESL Bildungsurlaub accreditation

Studenternas nationaliteter

      Tyskland
      USA
      Spanien
      Ryssland
      Italien
      Storbritannien
      Japan
      Schweiz
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-3

Vår språkskola i Paris väljer ut ett nät av lämpliga värdfamiljer för att studenterna ska få ut mesta möjliga av sin vistelse. Genom att man får tillfälle att äta måltiderna tillsammans med familjen, kan man praktisera sin franska och ta del av familjens vardagsliv på ett lätt och ledigt sätt. Du får eget rum och familjerna är utspridda över hela Paris "intra-muros". Du måste räkna med minst 30 minuter i metron för att ta dig till skolan.

OBS: För studenter som är 16 år boende i värdfamilj obligatoriskt.

Residens Stay City, Gare de l'Est

ESL Languages Stay City, Gare de l'Est residence Accord Paris

Stay City ligger har det perfekta läget för att ge en fördjupad parisisk upplevelse, medan du bara är 25–30 minuter från skolan med kollektivtrafik. Du erbjuds en studio-lägenhet för en person med ett eget badrum, kokvrå, TV med internationella kanaler, skrivbord, garderob och Wi-Fi. Dubbelrum är tillgängliga på begäran. De boende får sängkläder och handdukar som de kan tvätta på plats mot en avgift. Detta är ett självständigt boende med självhushåll och du svarar för städningen. Sammantaget är detta perfekt för studenter som vill få en egen boendeerfarenhet under sin vistelse i Paris.

Residens Adagio Access Paris Reuilly

Adagio Reuilly accommodation

Adagio Access är beläget mitt bland Paris sevärdheter - bara några minuters promenad från Place de la Bastille, Nation och Gare de Lyon. Residenset ligger bara 10 minuter med kollektivtrafik från skolan och det omgivande området är fullt av affärer och barer. Du erbjuds ett enkelrum med eget badrum, kokvrå, TV med internationella kanaler, skrivbord, garderob och Wi-Fi. Dubbelrum är tillgängliga på begäran. Residenset kommer att förse dig med sängkläder och handdukar, som du kan tvätta mot en avgift i tvättstugan på plats. Du har fullt oberoende inklusive självhushåll. Det här alternativet passar utmärkt för studenter som vill bo och andas historia i hjärtat av Paris.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)
ESL Paris language stay
Andra skolor i området
Paris