ESL Languages Scuola Leonardo da Vinci Turin hero

Scuola Leonardo da Vinci

Scuola Leonardo da Vinci

Skolan ligger i stadsdelen Crocetta, populärt bland studenter och familjer och med många butiker, restauranger och närliggande universitet. Campus ligger på bottenvåningen i en majestätisk byggnad från 1900-talet och består av ett bibliotek, en "kafferhörna", ett administrationskontor och sex klassrum. Varje klassrum har högst 12 elever och är utrustat med en traditionell whiteboard och en videoprojektor. Efter lektionerna erbjuder skolan en rad aktiviteter, både gratis och mot en avgift.

Pluspunkter

 
Scuola Leonardo da Vinci
1 / 10

Pluspunkter

  • Utmärkt läge i ett mysigt akademiskt bostadsområde. Perfekt för att interagera med lokala studenter.
  • Omfattande aktivitetsprogram för att visa dig de bästa aspekterna av ditt nya hem.
  • Liten, intim skolmiljö som möjliggör specialiserad uppmärksamhet på varje student.

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

ASILS
esl asils accreditation
BILDUNGSURLAUB
ESL Bildungsurlaub accreditation

Studenternas nationaliteter

      Frankrike
      Tyskland
      Kina
      Storbritannien
      USA
      Brasilien
      Schweiz
      Argentina
      Belgien
      Ryssland
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-2

Att bo hos en värdfamilj är att fördjupa dig själv i den italienska kulturen och förfina dina språkkunskaper utanför klassrummet. Partnervärdfamiljerna bor högst 30 minuter från skolan med buss. Det kommer att finnas en eller två studenter per familj, och var och en får ett enkelrum med en säng, skrivbord och en liten garderob. Det finns möjlighet till frukost, halvpension, eller självhushåll i köket som delas. Du kommer att förses med sängkläder och handdukar.  Det finns en tvättmaskin som du är välkommen att använda fritt.

Delad lägenhet

ESL-shared-appartment-accommodation-2

Det delade lägenhetsalternativet är utmärkt för studenter som letar efter ett enkelt boende i en social atmosfär, cirka 30 minuter med buss från staden. Studenterna kommer att bo i enkelrum i delade lägenheter med en eller två andra personer (antingen en annan student eller en lokalbo). Varje rum har en säng, skrivbord, Wi-Fi och en liten garderob. Studenterna förses med sängkläder och handdukar, som de kan tvätta gratis i tvättmaskinen i lägenheten. Studenterna har självhushåll i det fullt utrustade gemensamma köket och städar själva sina personliga utrymmen. Observera att många av de boende i fastigheten har husdjur, varför vi inte rekommenderar studenter med allergi eller andra problem med djur att välja detta boende.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.