BELS

På skolan BELS i Saint Paul's Bay prioriteras kommunikation och studenterna förses med de språkliga verktyg som krävs för att kunna uttrycka sig lätt och ledigt i vardagliga situationer. De motiverade och kvalificerade lärarna har flera års erfarenhet av undervisning i engelska och andra språk. Kurscentret ligger nära den centrala busslinjen, i närheten av stadshus, post och banker. I skolans omgivningar finns många affärer och stranden ligger bara ett stenkast härifrån. Utöver de 15 rymliga och ljusa klassrummen har skolan flera gemensamma utrymmen, där det finns datorer och tillgång till internet, så att du kan hålla kontakten med dina vänner och din familj. Om du känner dig hungrig, finns här snacksautomater.

Pluspunkter

Watch Language school BELS, St  Paul's Bay on YouTube.
 
BELS
Watch Language school BELS, St  Paul's Bay on YouTube.
1 / 10

Pluspunkter

  • Pittoresk stad med varm och festlig stämning
  • Kvalitetsundervisning som bygger på kommunikation
  • Lektioner i små grupper och individualiserad undervisning
  • Stort utbud av aktiviteter för att upptäcka den underbara ön Malta

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

Quality English partner agency
esl quality english partner agency accreditation
FELTOM
esl feltom accreditation
BILDUNGSURLAUB
ESL Bildungsurlaub accreditation
EAQUALS
esl eaquals accreditation

Studenternas nationaliteter

      Tyskland
      Italien
      Frankrike
      Tjeckiska Republiken
      Schweiz
      Polen
      Spanien
      Turkiet
      Österrike
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

esl host family juniors 2

Vill du fördjupa dig i den maltesiska kulturen, utforska vad som utmärker den, men också praktisera din engelska på ett intensivt sätt? Då är inkvartering i en värdfamilj det alternativ som passar dig bäst! Värdfamiljerna bor på upp till 30 minuters avstånd från kurscentret med de allmänna kommunikationerna. Du bor i eget eller delat rum (två-, tre-, eller fyrbäddsrum) och har halvpension. Du kan även få inkvartering i värdfamiljer där du får högre standard. I vissa familjer kan du till exempel, mot ett extra tillägg, få eget badrum.

OBS: Det är obligatoriskt för studenter under 18 år att boka boende i värdfamilj (delat rum) och att visa upp ett intyg med föräldrars (vårdnadshavares) godkännande. Vänligen notera att restiden till skolan kan bli längre än angiven under högsäsong.

 

 

BELS Residens (från 18 år)

ESL Languages shared apartment BELS Saint Paul Malta

För studenter med mer begränsad budget, föreslår vår partnerskola delade lägenheter, som ligger på 5 till 15 minuters gångavstånd från kurscentret och stranden. Varje lägenhet består av 2 till 3 rum som kan användas antingen som enkelrum eller dubbelrum. Ett badrum, ett vardagsrum och ett välutrustat kök hör också till varje lägenhet. I några lägenheter hittar man badrum i direkt anslutning till sovrummet (kan bokas mot tillägg). Lakan och handdukar ingår och lägenheterna städas en gång i veckan.

BELS Residens superior (från 18 år)

ESL Languages BELS superior residence Saint Paul Malta

Studenterna kommer att inkvarteras i lägenheter med tre luftkonditionerade sovrum (enkelrum eller tvåbäddsrum) i skolbyggnaden eller på ett residens som ligger på 15 minuters promenadavstånd. Du delar kök, vardagsrum och badrum med de andra gästerna (privat badrum finns att tillgå mot tillägg). Internet via Wi-Fi är inkluderat. Lägenheterna ligger nära stadshuset och alla bekvämligheter (affärer, banker, etc.). Detta är det idealiska alternativet för dig som vill bo tillsammans med andra internationella studenter och med en spektakulär utsikt över havet !

Hotell eller lägenhet

ESL-hotel-accommodation-1

En annan möjlighet, som vår partnerskola föreslår, är att bo på hotell eller i lägenhet. Kontakta oss för mer utförlig information.

Hotellresidens (18 till 30 år) (öppet 15/6 – 31/8, 2024)

ESL Languages Hotel Residence BELS St Pauls Bay

Detta hotell är den idealiska platsen för unga vuxna att uppleva allt som Malta har att erbjuda på ett säkert och trevligt läge, bara 10 minuters promenad från skolan. Du placeras i ett rum som delas med upp till tre andra studenter och som är utrustat med Wi-Fi, AC, värme, en TV, ett kylskåp, en hårtork och ett eget badrum. Sängkläder och handdukar ingår och kan tvättas mot en avgift i närliggande faciliteter. Alla måltider ingår och serveras i hotellets restaurang. Efter lektionerna kan du koppla av en solig dag vid utomhuspoolen.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.