esl business courses bels

BELS

Free quote
Gratis Prisoffert
Book now
Boka nu

BELS

På skolan BELS i Saint Paul's Bay prioriteras kommunikation och studenterna förses med de språkliga verktyg som krävs för att kunna uttrycka sig lätt och ledigt i vardagliga situationer. De motiverade och kvalificerade lärarna har flera års erfarenhet av undervisning i engelska och andra språk. Kurscentret ligger nära den centrala busslinjen, i närheten av stadshus, post och banker. I skolans omgivningar finns många affärer och stranden ligger bara ett stenkast härifrån. Utöver de 15 rymliga och ljusa klassrummen har skolan flera gemensamma utrymmen, där det finns datorer och tillgång till internet, så att du kan hålla kontakten med dina vänner och din familj. Om du känner dig hungrig, finns här snacksautomater.

Pluspunkter

Watch Språkskola BELS, St  Paul's Bay on YouTube.
 
BELS
Watch Språkskola BELS, St  Paul's Bay on YouTube.
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Pittoresk stad med varm och festlig stämning
  • Kvalitetsundervisning som bygger på kommunikation
  • Lektioner i små grupper och individualiserad undervisning
  • Stort utbud av aktiviteter för att upptäcka den underbara ön Malta

Skolfakta

#
Skolstorlek:
#
Minimiålder:
16 år
#
Studenternas nationalitet:
Fler än 3 länder
#
Boende:

Ackrediteringar

IALC partner agency
esl ialc partner agency accreditation
FELTOM
esl feltom accreditation
ALTO
esl alto accreditation
Bildungsurlaub
ESL Bildungsurlaub accreditation

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Värdfamilj

esl-host-family-accommodation

Vill du sjunka in i den maltesiska kulturen, utforska vad som utmärker den, men också praktisera din engelska på ett intensivt sätt? Då är inkvartering i en värdfamilj det alternativ som passar dig bäst! Värdfamiljerna bor på cirka 10 till 30 minuters avstånd från kurscentret med de allmänna kommunikationerna. Du bor i enkel- eller dubbelrum och har halvpension. Du kan även få inkvartering i värdfamiljer där du får högre standard. I vissa familjer kan du till exempel, mot ett extra tillägg, få eget badrum.

Delad lägenhet (från 18 år)

esl-shared-appartment-accommodation

För studenter med mer begränsad budget, föreslår vår partnerskola delade lägenheter, som ligger på 5 till 15 minuters gångavstånd från kurscentret och stranden. Varje lägenhet består av 2 till 3 rum som kan användas antingen som enkelrum eller dubbelrum. Ett badrum, ett vardagsrum och ett välutrustat kök hör också till varje lägenhet. I några lägenheter hittar man badrum i direkt anslutning till sovrummet (kan bokas mot tillägg). Lakan och handdukar ingår och lägenheterna städas en gång i veckan.

Residens superior BELS (från 18 år)

esl-residential-accommodation

Studenterna kommer att inkvarteras i lägenheter med tre luftkonditionerade sovrum (enkelrum eller tvåbäddsrum) i skolbyggnaden eller på ett residens som ligger på 15 minuters promenadavstånd. Du delar kök, vardagsrum och badrum med de andra gästerna (privat badrum finns att tillgå mot tillägg). Internet via Wi-Fi är inkluderat. Lägenheterna ligger nära stadshuset och alla bekvämligheter (affärer, banker, etc.). Detta är det idealiska alternativet för dig som vill bo tillsammans med andra internationella studenter och med en spektakulär utsikt över havet !

Hotell eller lägenhet

esl-student-accommodation-hero

En annan möjlighet, som vår partnerskola föreslår, är att bo på hotell eller i lägenhet. Kontakta oss för mer utförlig information.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)
ESL St Pauls Bay language stay
Andra skolor i området
St. Paul’s Bay
ESL English Malta Sliema EC language centre
St. Julian's
EC
 
esl english malta sliema iels an lal language centre hero 0
Sliema
IELS Malta
 
esl english malta gozo bels hero 0
Gozo
BELS