Accademia Italiana_School_ Naples_ Gallery_ 2_Itay

Accademia Italiana

Accademia Italiana

Vår partnerskola ligger i hjärtat och själen av Neapel: Via Toledo - en livlig shoppinggata med några av de stora stadsattraktionerna utanför dörren. Boutiquecampuset ligger i en magnifik historisk byggnad med Wi-Fi och är rullstolsanpassat. Det finns fyra klassrum, vart och ett rymmer upp till 10 studenter, och är utrustade med en traditionell whiteboard, audiovisuella hjälpmedel och moderna möbler. Mellan lektionerna kan studenterna koppla av i en av de många lokala pizzeriorna och kaféerna i närheten.

esl-information-icon

Skolan öppnar den 03.04.2023.

Pluspunkter

 
Accademia Italiana
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Idyllisk plats i Neapels dunkande hjärta
  • Dynamiskt aktivitetsprogram som får studenterna att fullt ut njuta av Neapel och dess kultur
  • En liten boutiqueskola med massor av individuell uppmärksamhet

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Studenternas nationaliteter

      Schweiz
      Tyskland
      USA
      Nederländerna
      Ryssland
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Delad lägenhet (från 18 år)

ESL-shared-appartment-accommodation-2

Dessa lägenheter ligger på ett förstklassigt läge med ett överflöd av matalternativ, barer och butiker i närheten. De är bara en kort tunnelbanfärd (två stationer) eller en 20 minuters promenad till skolan. Lägenheten delas med upp till fyra studenter. Majoriteten av studenterna kommer att placeras i enkelrum, men studenter som reser tillsammans kan boka ett tvåbäddsrum. Varje rum har ett eget badrum. Sängkläder och handdukar ingår. Rummet är utrustat med en säng, skrivbord och garderob. Lägenheten har en tvättmaskin för gratis användning. Wi-Fi tillhandahålls och städtjänster erbjuds en gång i veckan och ingår i kurspriset. Måltider tillhandahålls inte, men köket är fullt utrustat.

Egen lägenhet (från 18 år)

ESL apartment studio accommodation

Dessa lägenheter ligger på ett förstklassigt läge med ett överflöd av matalternativ, barer och butiker i närheten. De är bara en kort tunnelbanfärd (två stationer) eller en 20 minuters promenad till skolan. Du kommer att placeras i en egen lägenhet, med alternativt möjligt för två personer som reser tillsammans. Varje lägenhet har ett badrum. Sängkläder och handdukar ingår. Lägenheten är utrustad med säng, skrivbord, garderob och en tvättmaskin för gratis användning. Wi-Fi tillhandahålls och städtjänster erbjuds en gång i veckan och ingår i kurspriset. Måltider tillhandahålls inte, men köket är fullt utrustat.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)