Accademia Italiana_School_ Naples_ Gallery_ 2_Itay

Accademia Italiana

Accademia Italiana

Vår partnerskola ligger i hjärtat och själen av Neapel: Via Toledo - en livlig shoppinggata med några av de stora stadsattraktionerna utanför dörren. Boutiquecampuset ligger i en magnifik historisk byggnad med Wi-Fi och är rullstolsanpassat. Det finns fyra klassrum, vart och ett rymmer upp till 10 studenter, och är utrustade med en traditionell whiteboard, audiovisuella hjälpmedel och moderna möbler. Mellan lektionerna kan studenterna koppla av i en av de många lokala pizzeriorna och kaféerna i närheten.

Pluspunkter

 
Accademia Italiana
1 / 10

Pluspunkter

  • Idyllisk plats i Neapels dunkande hjärta
  • Dynamiskt aktivitetsprogram som får studenterna att fullt ut njuta av Neapel och dess kultur
  • En liten boutiqueskola med massor av individuell uppmärksamhet

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Studenternas nationaliteter

      Schweiz
      Tyskland
      USA
      Nederländerna
      Storbritannien
      Brasilien
      Kanada
      Frankrike
      Japan
      Kina
      Sydamerika
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Delad lägenhet (från 18 år)

ESL Languages Shared executive apartments Accademia Italiana Naples

Dessa lägenheter ligger på ett förstklassigt läge med ett överflöd av matalternativ, barer och butiker i närheten. De är bara en kort tunnelbanfärd (två stationer) eller en 20 minuters promenad till skolan. Lägenheten delas med upp till fyra studenter. Majoriteten av studenterna kommer att placeras i enkelrum, men studenter som reser tillsammans kan boka ett tvåbäddsrum. Varje rum har ett eget badrum. Sängkläder och handdukar ingår. Rummet är utrustat med en säng, skrivbord och garderob. Lägenheten har en tvättmaskin för gratis användning. Wi-Fi tillhandahålls och städtjänster erbjuds en gång i veckan och ingår i kurspriset. Måltider tillhandahålls inte, men köket är fullt utrustat.

Egen lägenhet (från 18 år)

ESL apartment studio accommodation

Dessa lägenheter ligger på ett förstklassigt läge med ett överflöd av matalternativ, barer och butiker i närheten. De är bara en kort tunnelbanfärd (två stationer) eller en 20 minuters promenad till skolan. Du kommer att placeras i en egen lägenhet, med alternativt möjligt för två personer som reser tillsammans. Varje lägenhet har ett badrum. Sängkläder och handdukar ingår. Lägenheten är utrustad med säng, skrivbord, garderob och en tvättmaskin för gratis användning. Wi-Fi tillhandahålls och städtjänster erbjuds en gång i veckan och ingår i kurspriset. Måltider tillhandahålls inte, men köket är fullt utrustat.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.