ESL English Australia gold coast browns english language school

BROWNS English Language School

BROWNS English Language School

Vår partnerskolas nya campus är beläget på 15 minuters promenadavstånd från de vackraste, vita sandstränderna och endast 10 minuters bussresa från de världsberömda vågorna i Surfers Paradise. I närheten av byggnaden, vilken även hyser kurscentret, hittar du affärer, matbutiker, parker och busshållplats till de viktigaste busslinjerna. Ljusa klassrum, välkomnande gemensamma utrymmen, en datorsal som kan användas av studenterna, Wi-Fi i hela byggnaden och ett välfyllt bibliotek är skolans tillgångar. Ett mycket välutrustat kök ger dig möjlighet att äta här och en gårdsplan välkomnar dig när du vill äta utomhus eller diskutera med studenter från världens alla hörn. På anslagstavlan i receptionen finner du den senaste informationen när det gäller dina möjligheter att resa, bo eller arbeta tillfälligt i Australien.

Pluspunkter

 
BROWNS English Language School
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

<ul><li>Väletablerad och professionell skola</li><li>Trevlig och familjär stämning</li><li>Centralt belägen, bara ett stenkast från Stilla Havet</li><li>Förstklassigt studentboende på gångavstånd till skolan</li><li>Enormt utbud av gratis aktiviteter</li><li>Skolan är lika lämplig för vuxna, som för ungdomar</li></ul>

Skolfakta

#
Skolstorlek:
L
#
Examina:
Cambridge (B2 First)
Cambridge (C1 Advanced)
IELTS
#
Minimiålder:
16 år
#
Studenternas nationalitet:
Fler än 3 länder
#
Boende:

Ackrediteringar

English Australia
esl english australia accreditation
NEAS
esl neas accreditation

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-4

Om du bor i värdfamilj får du ut mesta möjliga av din vistelse på Guldkusten. Alla familjer är omsorgsfullt utvalda och ligger på cirka 40 minuters avstånd från skolan. Du bor i eget rum och har halvpension (helpension under helgen). Med detta alternativ får du möjlighet att uppleva hur människor lever i Australien och praktisera din engelska varje dag tillsammans med en familj på Guldkusten.

Delad lägenhet Southport Central (från 18 år)

Residence - Southport Central - Browns Gold Coast Accommodation Gallery 185 3

Om du önskar bo tillsammans med andra studenter från skolan, kan du välja lyxiga delade lägenheter som ställs till disposition av BROWNS. Lägenheterna ligger idealiskt, två minuter från skolan, är helt möblerade och består var och en av två dubbelrum, två badrum, ett kök och ett vardagsrum. All köksutrustning och sängkläder tillhandahålls. Du har en betagande vy över staden och oceanen från balkongen och kan använda dig av husets bekvämligheter, som pool, gym och grillutrustning.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)
ESL Gold Coast language stay
Andra skolor i området
Gold Coast
ESL English Australia Brisbane Browns english language school
Brisbane
BROWNS English Language School
 
ESL Lexis Byron Bay
Byron Bay
Lexis English
 
ESL Lexis English Noosa
Noosa
Lexis English