ESL English Australia gold coast browns english language school

BROWNS English Language School

BROWNS English Language School

Vår partnerskolas campus ligger bara ett stenkast från stranden, i Southport, utbildningsnavet i Golden Coast. Byggnaden består av en modern sandstensbyggnad i två våningar med tio klassrum, vart och ett med på upp till 18 elever och utrustade med både traditionella och digitala whiteboards. Studenterna kan använda datorrummet och biblioteket för sina studier eller studentloungen och gården för att umgås med sina nya vänner. Skolan organiserar flera aktiviteter för dig att träffa dina medstudenter, inklusive bowlingkvällar, välkomstfester och mer!

Pluspunkter

 
BROWNS English Language School
1 / 10

Pluspunkter

  • Väletablerad och professionell skola
  • Trevlig och familjär stämning
  • Centralt belägen, bara ett stenkast från Stilla Havet
  • Förstklassigt studentboende på gångavstånd till skolan
  • Enormt utbud av gratis aktiviteter
  • Skolan är lika lämplig för vuxna, som för ungdomar

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

English Australia
esl english australia accreditation
NEAS
esl neas accreditation

Studenternas nationaliteter

      Japan
      Brasilien
      Thailand
      Colombia
      Spanien
      Italien
      Schweiz
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-4

Om du bor i en värdfamilj får du ut mesta möjliga av din vistelse på Guldkusten. Alla familjer är omsorgsfullt utvalda och ligger på cirka 40 minuters avstånd från skolan. Du bor i ett eget rum och kan välja att inte få mat eller att ha halvpension (helpension under helgen). Du kan även välja helpension under hela din vistelse. Med detta alternativ får du möjlighet att uppleva hur människor lever i Australien och praktisera din engelska varje dag tillsammans med en vänlig familj på Guldkusten.

Student House Louise Street (från 18 år)

Browns Gold Coast Australia English ESL Education Residence

Bekvämt beläget nära butiker, kollektivtrafik och bara 9 minuters cykelavstånd från själva skolan, är denna bostad perfekt för studenter som vill utnyttja maximalt sin tid på den magnifika Gold Coast. Du kan välja mellan ett tvåbädds- och ett enkelrum med ett delat badrum eller ett dubbelrum med ett privat badrum i ett hus, tillsammans med fyra andra studenter. Huset har moderna möbler, ett fullt utrustat kök, två delade badrum, tvättmaskin, som är gratis att använda och Wi-Fi. Studenterna erhåller sängkläder, men de behöver ta med sig egna handdukar. Varje rum har ett arbetsbord, låsbart förvaringsutrymme och luftkonditioneringsapparat/fläkt. Du kan njuta av den idylliska australiensiska solen i fritidsfaciliteterna utomhus.

Residens Lawson Street (från 18 år)

ESL Languages Lawson Street residence Browns Gold Coast

Detta residens ligger bekvämt, på mindre än tio minuters promenad från campus, Australia Fair Shopping Centre, restauranger och kollektivtrafik. Lägenheten med två sovrum erbjuder tvåbäddsrum, delat badrum, fullt utrustat kök, trevlig design med bekväma möbler, TV och gratis Wi-Fi i alla rum. Studenterna erhåller sängkläder som de kan tvätta gratis i tvättmaskin på plats. Residenset är exklusivt reserverat för språkskolans studenter.

Rise delad lägenhet (från 18 år)

ESL-shared-appartment-accommodation-2

Njut av en social livsstil på den soliga Gold Coast i detta fullt möblerade, moderna boende - bara en kort promenad från din skola. Du kan välja mellan ett enkel- eller tvåbäddsrum i en delad lägenhet utrustad med ett vardagsrum med TV och soffa, samt ett gemensamt kök med tvättmaskin. Varje rum har eget badrum, skrivbord, byrå, AC och gratis Wi-Fi. Sängkläder tillhandahålls, men du tar med egna handdukar. Det ingår inga måltider. Det finns ett gemensamt kök för självhushåll och du städar själv ditt rum. Efter lektionerna kan de boende umgås och grilla i den varma australiska solen i paviljongen på taket.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.