Kings

Belägen i den livliga och trendiga delen av London Road, är Kings Brighton en specialbyggd skola med högtekniska undervisningsmetoder, en modern cafeteria och ett mycket bekvämt residens på plats. Du studerar engelska i ett av de stora klassrummen med hjälp av avancerade interaktiva whiteboards och har tillgång till ett språklabb och till bibliotek. Wi-Fi finns i hela byggnaden. Skolan är omgiven av affärer, marknader, barer och parker där du kan ha picknick en solig dag och landets äldsta biograf ligger på gångavstånd! Till centrum tar det ett par minuter och stranden når du efter en kvarts promenad. Om inte allt detta skulle vara nog, kan du alltid besöka London - det tar bara 50 minuter att åka dit med tåg!

Pluspunkter

 
Kings
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Helt ny skola med högteknologiska faciliteter och cafeteria
  • Modernt residens på plats med enkelrum från 16 år
  • Bra nationalitetsmix
  • Högkvalitativt aktivitetsprogram

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

British Council
esl british council accreditation
English UK partner agency
esl english uk partner agency accreditation
CSN
ESL accreditation CSN
BILDUNGSURLAUB
ESL Bildungsurlaub accreditation

Studenternas nationaliteter

      Sydkorea
      Saudiarabien
      Turkiet
      Schweiz
      Italien
      Brasilien
      Mexico
      Spanien
      Frankrike
      Taiwan
      Colombia
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-2

Värdfamiljerna väljs omsorgsfullt ut av skolan och erbjuder bekväma enkelrum med halvpension (tvåbäddsrum finns att tillgå under sommaren eller året runt om du reser med en vän). Du blir varmt mottagen av dina värdar och deltar i familjelivet under din vistelse. Sängkläder tillhandahålls, men glöm inte att ta med handdukar! En tvätt i veckan är inkluderad i priset och Wi-Fi är gratis i de flesta familjer. Familjerna bor upp till 30 minuter från skolan, till fots eller med

Kings - Oxford Place residens (16-17 år)

Residence - Kings Brighton Student Residence Accommodation Gallery 751 4

Detta moderna residens ryms inom skolbyggnaden och är det ideala boendealternativet om du vill njuta campusliv fullt ut. Du bor i ett bekvämt enkelrum med privat badrum och halvpension (frukost och middag). Du träffar de andra deltagarna i det gemensamma vardagsrummet eller surfar med gratis Wi-Fi! Sängkläder tillhandahålls, men du tar med dig dina egna handdukar. Det finns tvättmöjligheter på plats och rummen städas en gång i veckan.

 

Vänligen notera att studenter under 18 år måste vara tillbaka på residenset senast 22:30 varje kväll.

 

 

Pavilion Point residens (från 18 år)

ESL residential accommodation 3

Det eleganta, moderna boendet Pavilion Point ligger i centrum av Brighton, två minuter från skolan. Studenterna erbjuds enkelrum med tillgång till Wi-Fi, skrivbord, garderob och privat badrum. Varje vecka städas rummen och de gemensamma utrymmena och sängkläder byts. Du tar med dig dina egna handdukar och betalar för tvättservice. Halvpension finns, liksom ett fullt utrustat gemensamt kök. Du har även tillgång till en gemensam lounge, studierum, kafé och en uteplats.

Residens Phoenix Halls (öppet 2/7 – 13/8 2023, från 18 år)

ESL residential accommodation 2

Du kommer att älska ditt mysiga rum med privat badrum på det bekvämt belägna studentresidenset. I rummet finns gratis Wi-Fi, garderob och sängkläder, som byts varje vecka (du tar med dig egna handdukar). Du får också använda residensets gemensamma kök om du föredrar att laga din egen mat. Annars har du alternativen halvpension med frukost och middag, eller enbart frukost i skolans cafeteria. Andra faciliteter inkluderar TV-lounge, cykelrum, tvättstuga och bevakning dygnet runt.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)