esl thai thailand phuket patong language school hero.jpg

Patong Language School

Free quote
Gratis Prisoffert
Book now
Boka nu

Patong Language School

Free quote
Gratis Prisoffert
Book now
Boka nu

Patong Language School

Vår språkskola är den äldsta på ön. Mer än 20 kvalificerade lärare och 25 års erfarenhet ger denna skola dess renommé och respekt. I sina 14 luftkonditionerade och bekväma klassrum introduceras du i språket med en lugn vänlighet. Fokuserandet på fonetiken hjälper studenterna att vänja örat och undervisningen baserar sig på skolans egen metodik. Du kan välja mella en kurs som enbart riktar in sig på det talade språket, eller en kurs där du även arbetar med läsning och skrivning. Privatlektionerna hjälper dig att upptäcka, tjusas av och förstå språket så att du snart vågar utväxla några fraser med lokalbefolkningen. Vår språkskola ligger i centrum av Patong, två minuter till fots från den berömda stranden med samma namn. På pation träffar du andra internationella studenter och WiFi är självklart gratis på hela skolan. Internetcafé finner du alldeles i närheten.

Vår partnerskola öppnade igen 08/06, 2020.
Vänligen notera, att på grund av säkerhetsskäl i enlighet med officiella rekommendationer och krav, kan anpassningar ske på vissa skolor gällande fakta och tjänster – som antal deltagare per grupp, scheman, tillträde till gemensamma utrymmen, liksom vissa aktiviteter – i förhållande till vad som beskrivs på vår webbplats. Vänligen kontakta oss för mer information

Pluspunkter

 
Patong Language School
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Mycket attraktiv ö
  • Välrenommerad skola med individualiserade program
  • Boende på hotel-residens närs skolan
  • Idealiskt för att upptäcka den thailändska kulturen

Skolfakta

#
Skolstorlek:
#
Minimiålder:
18 år
#
Studenternas nationalitet:
Fler än 3 länder
#
Boende:

Ackrediteringar

CSN
ESL accreditation CSN

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Gästhus Regent 2002

ESL-hotel-accommodation-3

Detta charmiga gästhus ligger några minuter till fots från språkskolan och fem minuter från den vita sanden på Patong Beach. Varje rum har eget badrum och luftkonditionering, liksom ett dubbel- eller enkelsäng, lakan, handdukar, kabel-TV, gratis internet via Wi-Fi, samt städservice. En tvättstuga finns att disponera på plats. Receptionen är öppen dygnet runt och många restauranger, affärer, banker, apotek och postkontor hittar du runt omkring hotellet.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)