esl thai thailand phuket patong language school hero.jpg

Patong Language School

Patong Language School

Vår språkskola är den äldsta på ön. Mer än 20 kvalificerade lärare och 25 års erfarenhet ger denna skola dess renommé och respekt. I sina 14 luftkonditionerade och bekväma klassrum introduceras du i språket med en lugn vänlighet. Fokuserandet på fonetiken hjälper studenterna att vänja örat och undervisningen baserar sig på skolans egen metodik. Du kan välja mella en kurs som enbart riktar in sig på det talade språket, eller en kurs där du även arbetar med läsning och skrivning. Privatlektionerna hjälper dig att upptäcka, tjusas av och förstå språket så att du snart vågar utväxla några fraser med lokalbefolkningen. Vår språkskola ligger i centrum av Patong, två minuter till fots från den berömda stranden med samma namn. På pation träffar du andra internationella studenter och WiFi är självklart gratis på hela skolan. Internetcafé finner du alldeles i närheten.

Pluspunkter

 
Patong Language School
1 / 10

Pluspunkter

  • Mycket attraktiv ö
  • Välrenommerad skola med individualiserade program
  • Boende på hotel-residens närs skolan
  • Idealiskt för att upptäcka den thailändska kulturen

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

CSN
ESL accreditation CSN

Studenternas nationaliteter

      Sverige
      Japan
      Ryssland
      Tyskland
      Storbritannien
      Ukraina
      Övriga

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.