Taronja

Vår partnerskola ligger i Valencias historiska centrum, omgiven av barer och restauranger. Detta är det perfekta läget för dig att utforska denna ikoniska spanska stad. Själva skolan ligger i en byggnad med tre våningar, klassiskt dekorerad av lokala konstnärer, med en terrass, Wi-Fi, ett bibliotek, ett kök för kurser i traditionell matlagning, en bar/cafeteria och 14 klassrum. Varje klassrum är utrustat med en digital whiteboard och rymmer 12 deltagare i en familjär atmosfär. Skolan prioriterar rolig och kulturell integration nästan lika mycket som språkinlärning! Varje vecka organiserar skolan kulturlektioner som inkluderar matlagning, flamenco, workshops och teaterföreställningar. På helgerna får du delta i äventyr på stadens olika mötesplatser och i många av Valencias vackra omgivningar!

Pluspunkter

 
Taronja
1 / 10

Pluspunkter

  • Rekommenderade datum för studenter från 30 år
  • Skräddarsydda, individanpassade lektioner i affärsspanska
  • Vacker boutique-skola med hög akademisk standard
  • Fantastisk stad, härligt väder, underbar mat, mycket kultur, strandaktiviteter
  • Skolans personal mycket engagerad i studenternas liv och trivsel

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

IALC partner agency
esl ialc partner agency accreditation
Instituto Cervantes
esl instituto cervantes accreditation
CSN
CSN logo accreditation
BILDUNGSURLAUB
ESL Bildungsurlaub accreditation

Studenternas nationaliteter

      Tyskland
      Storbritannien
      Italien
      Nederländerna
      Österrike
      Schweiz
      USA
      Frankrike
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-2

Att känna sig som hemma i ett främmande land – det är det idealiska alternativet för studenter som söker såväl hemkänsla, som den dagliga kontakten med en valenciansk familj för att fördjupa sig i och lära sig mer om den spanska kulturen. Du bor hos familjer (eller ensamstående), som är noga utvalda av vår partnerskola och på ett bekvämt avstånd från skolan. Du kan välja mellan halv- eller helpension.

Delad lägenhet

ESL-shared-appartment-accommodation-2

Välj det här alternativet om du vill känna dig mer oberoende under din tid i Valencia. Du kan välja mellan tre olika rumsalternativ: Basic, Standard och Superior. Varje rumsalternativ har olika pris och bekvämligheter, där Superior erbjuder en fläkt, värme, privat badrum och städning en gång i veckan, medan Standard erbjuder en enklare variant av desamma och Basic inte några av dessa bekvämligheter Du bor i enkel- eller tvåbäddsrum (för studenter som reser tillsammans) i en lägenhet som delas med personer med olika bakgrund. Måltider kan tillagas i det fullt utrustade, gemensamma köket och rummen städas av studenterna själva. Badrummet delas (om du inte bokat annat) och en tvättmaskin är tillgänglig. Sängkläder tillhandahålls men studenterna måste ta med sina egna handdukar. Lägenheterna ligger alla i centrala Valencia, vilket betyder lätt tillgång till vad staden har att erbjuda. Rum med eget badrum finns också på begäran.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.