esl portuguese portugal lisbon cial hero.jpg

CIAL

Free quote
Gratis Prisoffert
Book now
Boka nu

CIAL

Sedan 1959 erbjuder vår partnerskola komplett undervisning av hög kvalitet. Skolan ligger på Rua Actor Taborda, på några minuters promenadavstånd från centrum, alldeles intill en tunnelbanestation. Alla lärare har universitetsutbildning och är mycket väl förtrogna med den portugisisktalande världen. Kurscentrets 18 klassrum ligger i två olika byggnader vilka alla är belägna på mindre än fem minuters gångavstånd från varandra. På skolan har studenterna också ett bibliotek, audiovisuell utrustning, en multimediasal och gratis tillgång till internet. Under rasterna och efter lektionerna kan studenterna koppla av på den stora terrassen och köpa något att äta och dricka i de automater som finns där. Det finns även hiss i båda byggnaderna.

Pluspunkter

 
CIAL
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Välkänd skola med 30 års erfarenhet
  • Vänlig atmosfär och duktiga lärare
  • Två fantastiska städer att upptäcka

Skolfakta

#
Skolstorlek:
#
Minimiålder:
18 år
#
Studenternas nationalitet:
Fler än 3 länder
#
Boende:

Ackrediteringar

IALC partner agency
esl ialc partner agency accreditation
EAQUALS
esl eaquals accreditation
CSN
ESL accreditation CSN
BILDUNGSURLAUB
ESL Bildungsurlaub accreditation

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Värdfamilj

esl-host-family-accommodation

Att vara inkvarterad i en familj är det absolut bästa sättet att lära sig ett språk och lära känna landets kultur mycket mer än vad man gör som turist! De familjer som CIAL valt ut ligger på cirka 15 till 30 minuters avstånd från skolan med de allmänna kommunikationerna. Studenterna bor i eget rum och frukost ingår.

Delad lägenhet

Shared apartment - CIAL Lisbon Accommodation Gallery 1256 4

Lägenheten, som ligger idealiskt i ett lugnt bostadskvarter, 15 minuters gångväg från skolan är reserverad för studenter från CIAL. Den består av sju rum, ett gemensamt, fullt utrustat, kök, 2 badrum, som du delar med de övriga boende, ett vardagsrum med TV och en balkong. Du bor i enkel- eller dubbelrum och bara några steg ifrån stiftelsen Gulbenkians magnifika trädgårdar och har nära till ett stort utbud av restauranger, kaféer och affärer i omgivningarna. Du har tillgång till gratis, trådlöst, internet. Sängkläder och handdukar tillhandahålls. Lägenheten städas en gång i veckan och du har tillgång till tvättmaskin.

Residens Home2Students (minimum 2 veckor) (04.07-28.08.2021)

esl-residential-accommodation

Detta moderna residens ligger på bara 10 minuters promenad från CIAL i ett av de förnämsta kvarteren i Lissabon. En busshållplats och en tunnelbanestation finns i närheten, liksom ett antal barer, restauranger och intressanta affärer. Du bor i eget rum med balkong. Alla rum har Wi-Fi. Badrummen delas (2 badrum per 3 studenter). Du delar också vardagsrummet (som har kabel-TV och ett biljardbord), samt betaltvättstugan och det fullt utrustade köket. När vädret tillåter, kan du sola dig på terrassen eller grilla!

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)
esl lisbon language stay 2
Andra skolor i området
Lissabon
esl portuguese portugal faro cial hero.jpg
Faro
Cial
 
esl portuguese brazil salvador da bahia ici instituto cultural idioma hero.jpg
Salvador da Bahia
ICI – Instituto Cultural Idioma