CIAL

Sedan 1959 erbjuder vår partnerskola komplett undervisning av hög kvalitet. Skolan ligger på Rua Actor Taborda, på några minuters promenadavstånd från centrum, alldeles intill en tunnelbanestation. Alla lärare har universitetsutbildning och är mycket väl förtrogna med den portugisisktalande världen. Kurscentrets 18 klassrum ligger i två olika byggnader vilka alla är belägna på mindre än fem minuters gångavstånd från varandra. På skolan har studenterna också ett bibliotek, audiovisuell utrustning, en multimediasal och gratis tillgång till internet. Under rasterna och efter lektionerna kan studenterna koppla av på den stora terrassen och köpa något att äta och dricka i de automater som finns där. Det finns även hiss i båda byggnaderna.

Pluspunkter

 
CIAL
1 / 10

Pluspunkter

  • Välkänd skola med 30 års erfarenhet
  • Vänlig atmosfär och duktiga lärare
  • Två fantastiska städer att upptäcka

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

IALC partner agency
esl ialc partner agency accreditation
EAQUALS
esl eaquals accreditation
CSN
CSN logo accreditation
BILDUNGSURLAUB
ESL Bildungsurlaub accreditation

Studenternas nationaliteter

      Tyskland
      Italien
      USA
      Schweiz
      Spanien
      Frankrike
      Storbritannien
      Nederländerna
      Colombia
      Sverige
      Belgien
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-3

Att vara inkvarterad i en familj är det absolut bästa sättet att lära sig ett språk och lära känna landets kultur mycket mer än vad man gör som turist! De familjer som CIAL valt ut ligger på cirka 15 till 30 minuters avstånd från skolan med de allmänna kommunikationerna. Studenterna bor i eget rum och frukost ingår.

Delad lägenhet

Shared apartment - CIAL Lisbon Accommodation Gallery 1256 3

Lägenheten, som ligger idealiskt i ett lugnt bostadskvarter, 15 minuters gångväg från skolan är reserverad för studenter från CIAL. Den består av sju rum, ett gemensamt, fullt utrustat, kök, 2 badrum, som du delar med de övriga boende, ett vardagsrum med TV och en balkong. Du bor i enkel- eller dubbelrum och bara några steg ifrån stiftelsen Gulbenkians magnifika trädgårdar och har nära till ett stort utbud av restauranger, kaféer och affärer i omgivningarna. Du har tillgång till gratis, trådlöst, internet. Sängkläder och handdukar tillhandahålls. Lägenheten städas en gång i veckan och du har tillgång till tvättmaskin.

Residens Home2Students (minimum 2 veckor, tillgängligt 07.07 – 31.08.2024)

ESL Languages Home2Students residence CIAL Lisbon

Detta moderna residens ligger på bara 10 minuters promenad från CIAL i ett av de förnämsta kvarteren i Lissabon. En busshållplats och en tunnelbanestation finns i närheten, liksom ett antal barer, restauranger och intressanta affärer. Du bor i eget rum med balkong. Alla rum har Wi-Fi. Badrummen delas (2 badrum per 3 studenter). Du delar också vardagsrummet (som har kabel-TV och ett biljardbord), samt betaltvättstugan och det fullt utrustade köket. När vädret tillåter, kan du sola dig på terrassen eller grilla!

Residens Home&Co (från 18 år,minimum 2 veckor, tillgängligt 04.02 – 31.08.2024)

ESL Languages NIDO Premium residence CIAL Lisbon

Det här residenset erbjuder studenter den perfekta balansen mellan privat och socialt liv i den livliga staden Lissabon. Varje rum har en mindre dubbelsäng, skrivbord, stol, garderob med hyllor, gratis Wi-Fi, spegel och privat badrum. Gästerna får sängkläder och handdukar som byts varje vecka. Gemensamma utrymmen som lounge med TV, studierum, filmvisningsrum, gym, som är öppet dygnet runt, samt matrum. Sammantaget är detta det perfekta stället för studenter att komma hem till efter en lång studiedag.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.