ESL Genki Japanese and culture school

Genki Japanese and Culture School

Free quote
Gratis Prisoffert
Book now
Boka nu

Genki Japanese and Culture School

Free quote
Gratis Prisoffert
Book now
Boka nu

Genki Japanese and Culture School

Vår partnerskola GenkiJACS föreslår att lära dig japanska i själva hjärtat av Tokyo. Järnvägsstationen Shinjuku ligger p bara några minuters promenadavstånd, gatorna är fulla av affärer och attraktioner. Du befinner dig en den stadsdel som är mest ”fun” i den japanska huvudstaden och i skuggan av den berömda Hanazonohelgedomen, ett Shintotempel från mitten av 1600-talet, en av huvudstadens största sevärdheter. Vår partnerskolas akademiska program är huvudsakligen fokuserat på kommunikation och undervisningen speciellt framtaget för utländska studenter. Kurscentret erbjuder ett oväntat lugn i denna livliga stadsdel och innehåller 9 ljusa klassrum med audiovisuell, pedagogisk utrustning. Lärarkåren bryr sig i detalj om studenternas behov. Ett elevrum, ett bibliotek och ett studierum kompletterar inredningen. Här finner du de idealiska förutsättningarna för att lära dig japanska i en miljö som är helt anpassad till de mångkulturella deltagarnas olika behov.

Vår partnerskola öppnade igen 01/06, 2020.
Vänligen notera, att på grund av säkerhetsskäl i enlighet med officiella rekommendationer och krav, kan anpassningar ske på vissa skolor gällande fakta och tjänster – som antal deltagare per grupp, scheman, tillträde till gemensamma utrymmen, liksom vissa aktiviteter – i förhållande till vad som beskrivs på vår webbplats. Vänligen kontakta oss för mer information

Pluspunkter

Watch Språkskola Genki Japanese and Culture School, Tokyo on YouTube.
 
Genki Japanese and Culture School
Watch Språkskola Genki Japanese and Culture School, Tokyo on YouTube.
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Skolan ligger idealiskt i en livlig stadsdel
  • Undervisning med ro och kvalitet
  • Stad med tusen ansikten. En blandning av tradition och modernism
  • Outsinliga möjligheter till nöjen och kulturella upptäckter

Skolfakta

#
Skolstorlek:
#
Minimiålder:
16 år
#
Studenternas nationalitet:
Fler än 3 länder
#
Boende:

Ackrediteringar

IALC partner agency
esl ialc partner agency accreditation
CSN
ESL accreditation CSN

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Värdfamilj

ESL host family accommodation japan

Om du väljer att bo hos en lokal familj får du möjlighet att fördjupa dig i den japanska kulturen och att upptäcka detta unika och välkomnande folks vanor. Du bor i eget rum, delar badrum med de andra familjemedlemmarna och får välja på halvpension eller enbart frukost. Sängkläder och handdukar tillhandahålls. Familjerna bor i regel 45 till 60 minuter från skolan med allmänna kommunikationer. Ge dig en autentisk erfarenhet i Tokyo!

Privat Guesthouse (från 18 år)

ESL shared appartment accommodation 2

På i snitt 40 minuters avstånd med kollektivtrafik från skolan bor du i eget rum i en lägenhet eller hus som du delar med andra internationella eller inhemska studenter. Rummen är i allmänhet enkelt möblerade och de andra rummen (kök, badrum, etc.) är gemensamma. Sängkläder tillhandahålls, men inte handdukar. Detta alternativ erbjuder mycket frihet och rika tillfällen att upptäcka Tokyo på egen hand.

Privat lägenhet (från 18 år)

ESL apartment studio accommodation

Med ett hotells komfort är detta alternativ emellertid mer ekonomiskt. Lägenheterna hyrs per vecka och rummen har privat badrum, en soffhörna och ett litet kök. De flesta privata lägenheterna ligger i centrala Tokyo.

Residens/delat rum

esl-shared-appartment-accommodation

I detta boendealternativ delar 4 till 6 internationella eller inhemska studenter ett rum utrustat med våningssängar, skrivbord och stolar. Kök, badrum och andra gemensamma utrymmen delas. Sängkläder tillhandahålls, men du tar själv med dig handdukar. Detta alternativ erbjuder reducerad privatliv, men ger dig tillfälle att lära känna andra deltagare från hela världen. För att komma till skolan behöver du räkna med runt 40 minuters resa med kollektivtrafik.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)
ESL Tokyo language stay
Andra skolor i området
Tokyo
esl japanese japan tokyo isi language school hero.jpg
Tokyo
ISI Language School
 
ESL Lexis Kobe
Kobe
Lexis
 
esl japanese japan tokyo kudan institute of japanese language culture hero.jpg
Tokyo
Kudan Institute of Japanese Language & Culture