Lexis English

Beläget endast en halvtimme från Sydneys centrum, är Manly mycket populärt bland surfare och aktiva personer i allmänhet – området är omgivet av Stilla havet och Sydneybukten och erbjuder en härlig miljö för att leva och lära. Skolan har ett superbt läge. Det finns klubbar, barer, kaféer, restauranger och affärer alldeles utanför skolan och de vita sandstränderna inramar området. I de 15 luftkonditionerade klassrummen i tre etage, använder sig erfarna lärare av modern utrustning för att hjälpa dig att förbättra dina färdigheter i engelska. Det finns även ett datorrum och ett multimediabibliotek på plats. I skolan hittar du också en bekväm studentlounge och gratis Wi-Fi i hela byggnaden. På varje etage erbjuder en balkong en spektakulär vy över oceanen.

Pluspunkter

 
Lexis English
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Ett verkligt paradis
  • Ojämförliga möjligheter till sport
  • Högkvalitativ skola med komplett kursprogram
  • Variationsrika aktiviteter som föreslås av skolan
  • Testcenter för Cambridgeexamen

Skolfakta

#
Skolstorlek:
L
#
Examina:
Cambridge (B2 First)
Cambridge (C1 Advanced)
Cambridge (C2 Proficiency)
IELTS
#
Minimiålder:
16 år
#
Studenternas nationalitet:
Fler än 3 länder
#
Boende:

Ackrediteringar

English Australia
esl english australia accreditation
NEAS
esl neas accreditation
CSN
ESL accreditation CSN

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-1

Det är genom att bo i en australiensk värdfamilj som du får de bästa möjligheterna att praktisera engelska. I vardagliga situationer känner du dig mer avslappnad och kommer att förbättra dina språkliga färdigheter snabbt. Vår partnerskola väljer ut och inspekterar familjerna som välkomnar dig med australiensarnas legendariska gästfrihet. Du bor 20 – 60 minuter med kollektivtrafik från kurscentret, har eget rum och chansen att dela frukost och kvällsmål med dina värdar. Du får använda tvättmaskinen och har helpension under veckosluten.

Student House Bunkhouse (från 18 år)

Mansfield at Grand Central Residence

Njut av de avslappnade australiska vibbarna på detta Student House, på mindre än fem minuter till fots från Manly Beach! Du bor i ett tvåbäddsrum med eget badrum (att delas med en annan student från skolan eller med din reskamrat) med gratis Wi-Fi, fria sängkläder, ett litet kylskåp, en te-/kaffekokare och ett skrivbord. Enkelrum eller plats i sexbäddsrum finns på begäran. Laga din mat i det gemensamma köket, häng och grilla i trädgården eller koppla av i loungen med TV, Netflix, PlayStation och fotbollsspel. Till skolan promenerar du på tio minuter!

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)
ESL Sydney language stay
Andra skolor i området
Sydney
ESL Lexis Perth
Perth
Lexis English
 
esl english australia sydney english language company elc hero
Sydney
English Language Company (ELC)
 
ESL Lexis Brisbane
Brisbane
Lexis English