Lexis English

Beläget endast en halvtimme från Sydneys centrum, är Manly mycket populärt bland surfare och aktiva personer i allmänhet – området är omgivet av Stilla havet och Sydneybukten och erbjuder en härlig miljö för att leva och lära. Skolan har ett superbt läge. Det finns klubbar, barer, kaféer, restauranger och affärer alldeles utanför skolan och de vita sandstränderna inramar området. I de 15 luftkonditionerade klassrummen i tre etage, använder sig erfarna lärare av modern utrustning för att hjälpa dig att förbättra dina färdigheter i engelska. Det finns även ett datorrum och ett multimediabibliotek på plats. I skolan hittar du också en bekväm studentlounge och gratis Wi-Fi i hela byggnaden. På varje etage erbjuder en balkong en spektakulär vy över oceanen.

Pluspunkter

 
Lexis English
1 / 10

Pluspunkter

  • Ett verkligt paradis
  • Ojämförliga möjligheter till sport
  • Högkvalitativ skola med komplett kursprogram
  • Variationsrika aktiviteter som föreslås av skolan
  • Testcenter för Cambridgeexamen

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

English Australia
esl english australia accreditation
NEAS
esl neas accreditation

Studenternas nationaliteter

      Brasilien
      Spanien
      Japan
      Argentina
      Schweiz
      Tjeckiska Republiken
      Chile
      Italien
      Sydkorea
      Frankrike
      Tyskland
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-1

Det är genom att bo i en australiensk värdfamilj som du får de bästa möjligheterna att praktisera engelska. I vardagliga situationer känner du dig mer avslappnad och kommer att förbättra dina språkliga färdigheter snabbt. Vår partnerskola väljer ut och inspekterar familjerna som välkomnar dig med australiensarnas legendariska gästfrihet. Du bor 20 – 60 minuter med kollektivtrafik från kurscentret, har eget Enkel- eller dubbelrum  att dela frukost och kvällsmål med dina värdar. Du får använda tvättmaskinen och har helpension under veckosluten.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.