esl italian italy salerno accademia italiana hero

Accademia Italiana

Accademia Italiana

Vår partnerskola ligger på Via Roma, på av de mest livliga gatorna i staden. Den ligger i Palazzo Angrisani, en magnifik antik byggnad som vetter mot havet och erbjuder en fantastisk miljö för att lära sig italienska. Skolan har 10 klassrum, vilka har balkong med havsutsikt liksom två stora konferensrum. I det nya annexet hittar du sex ytterligare moderna klassrum och ett konferensrum med stora fönster och en underbar havsutsikt Efter lektionerna kan du fortsätta att studera utanför klassrummet, antingen i språklabbet, datorsalen med internetuppkoppling, eller i biblioteket Den bekväma studentloungen är den perfekta platsen för att njuta av samvaro och kaffe med dina internationella studiekamrater!

Pluspunkter

 
Accademia Italiana
1 / 10

Pluspunkter

  • Idealiskt läge vid havet
  • Lugn och solig miljö i södra Italien
  • Hög kvalitet på undervisningen och lärarna

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

IALC partner agency
esl ialc partner agency accreditation
ASILS
esl asils accreditation
CSN
CSN logo accreditation

Studenternas nationaliteter

      Tyskland
      Schweiz
      Ryssland
      USA
      Nederländerna
      Frankrike
      Japan
      Brasilien
      Sverige
      Danmark
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-2

För att verkligen uppleva italiensk kultur, finns inget bättre alternativ än att bo i en lokal familj från Salerno, på gångavstånd till skolan. Du bor i eget rum (eller tvåbäddsrum om du reser tillsammans med någon) och kan välja privat badrum mot ett tillägg. Halvpension är inkluderad.

Delad lägenhet (från 18 år)

ESL-shared-appartment-accommodation-2

Vill du bo tillsammans med andra studenter från skolan, kan du välja inkvartering i delad lägenhet. Lägenheterna, som skolan tillhandahåller, är välutrustade. Här bor du i eget rum eller i delat rum (om ni är två som reser tillsammans) och delar gemensamma utrymmen som kök och badrum med de andra boende. Denna typ av inkvartering är perfekt för de som vill vara mer oberoende och som vill få tillfälle att träffa andra studenter från hela världen.

Det finns även ett ”Executive-alternativ” om du önskar få privat badrum, luftkonditionering, städservice, byte av sängkläder en gång i veckan, samt Wi-Fi.

Delat badrum : tillgången kan tillfälligtvis vara begränsad. Vänligen kontakta oss.

Hotell och lägenheter

ESL-hotel-accommodation-1

Priser och ytterligare information ges på begäran.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.