LABS

I hjärtat av universitetskvarteren i centrala Antwerpen, ligger vår partnerskola omgiven av restauranger, barer, supermarkets och affärer. I huvudbyggnaden hittar du tre eller sex klassrum (beroende på säsong), där motiverade lärare ger dynamiska och spännande språklektioner. Ett bibliotek står till studenternas disposition, liksom köket och internet har gratis anslutning via Wi-Fi. Efter lektionerna kan du koppla av i skolans cafeteria och umgås med dina vänner över en kopp kaffe, eller kanske utforska staden med hjälp av dess goda kollektivtrafik som du hittar i närheten.

Pluspunkter

 
LABS
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Skola, mitt i universitetskvarteren, omgiven av affärer
  • Studentresidens på samma plats som skolan
  • Spännande aktiviteter och utflykter i regionen och utomlands

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Studenternas nationaliteter

      Belgien
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-2

Familjerna bor vanligen 30 - 50 minuter från kurscentret med allmänna kommunikationer. Om du vill ha en total fördjupning i den lokala kulturen, är en vistelse hos en familj den bästa lösningen: du bor i eget rum med halvpension och delas badrum med familjemedlemmarna. Lakan och handdukar tillhandahålls och Wi-Fi finns disponibelt och gratis hos de flesta värdfamiljerna. Du kan tvätta dina kläder mot en extra kostnad.

Residens

ESL residential accommodation 2

Beläget på bara tio minuter till fots från språkskolan, erbjuder detta residens enkelrum med eget badrum. Du tar med egna sängkläder och handdukar. Dra fördel av det gemensamma köket, loungen och utomhusplatsen med de andra internationella studenterna, liksom av studierummet för att gå igenom dina studieanteckningar. Wi-Fi är gratis och så även tvättstugan. Affärer, restauranger och kollektivtrafik hittar du bara fem minuter från residenset.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)
ESL Antwerp language stay
Andra skolor i området
Antwerpen