esl dutch belgium antwerp labs hero 0

LABS

Free quote
Gratis Prisoffert
Book now
Boka nu

LABS

I hjärtat av universitetskvarteren i centrala Antwerpen, ligger vår partnerskola omgiven av restauranger, barer, supermarkets och affärer. I huvudbyggnaden hittar du tre eller sex klassrum (beroende på säsong), där motiverade lärare ger dynamiska och spännande språklektioner. Ett bibliotek står till studenternas disposition, liksom köket och internet har gratis anslutning via Wi-Fi. Efter lektionerna kan du koppla av i skolans cafeteria och umgås med dina vänner över en kopp kaffe, eller kanske utforska staden med hjälp av dess goda kollektivtrafik som du hittar i närheten.

Vår partnerskola öppnade igen 25/05, 2020.
Vänligen notera, att på grund av säkerhetsskäl i enlighet med officiella rekommendationer och krav, kan anpassningar ske på vissa skolor gällande fakta och tjänster – som antal deltagare per grupp, scheman, tillträde till gemensamma utrymmen, liksom vissa aktiviteter – i förhållande till vad som beskrivs på vår webbplats. Vänligen kontakta oss för mer information

Pluspunkter

 
LABS
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Skola, mitt i universitetskvarteren, omgiven av affärer
  • Studentresidens på samma plats som skolan
  • Spännande aktiviteter och utflykter i regionen och utomlands

Skolfakta

#
Skolstorlek:
#
Minimiålder:
16 år
#
Studenternas nationalitet:
Fler än 1 länder
#
Boende:

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-1

Familjerna bor vanligen 30 - 50 minuter från kurscentret med allmänna kommunikationer. Om du vill ha en total fördjupning i den lokala kulturen, är en vistelse hos en familj den bästa lösningen: du bor i eget rum med halvpension och delas badrum med familjemedlemmarna. Lakan och handdukar tillhandahålls och Wi-Fi finns disponibelt och gratis hos de flesta värdfamiljerna. Du kan tvätta dina kläder mot en extra kostnad.

Residens

ESL-residential-accommodation-1

Beläget på bara tio minuter till fots från språkskolan, erbjuder detta residens enkelrum med eget badrum, sängkläder och handdukar. Dra fördel av det gemensamma köket, loungen och utomhusplatsen med de andra internationella studenterna, liksom av studierummet för att gå igenom dina studieanteckningar. Wi-Fi är gratis och så även tvättstugan. Affärer, restauranger och kollektivtrafik hittar du bara fem minuter från residenset.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)
ESL Antwerp language stay
Andra skolor i området
Antwerpen
esl dutch netherlands vught instituut jeroen bosch hero 0
Vught
Instituut Jeroen Bosch