esl english england london st giles london highgate hero

St Giles London Highgate

St Giles London Highgate

På 20 minuters avstånd från centrum med tunnelbana, ligger vår partnerskola i ett vackert viktorianskt hus. Här finns 23 välutrustade klassrum, ett stort bibliotek, ett digitalt språklabb och ett multimediarum med gratis internetanslutning. Studenterna har en optimal omgivning för att träffas och öva språket. De kan också få utmärkta små hemmagjorda rätter från cafeterian att avsmaka på verandan eller i skolans härliga trädgård.

Pluspunkter

 
St Giles London Highgate
1 / 10

Pluspunkter

  • En vackert grön och lugn plats i en förort, bara 20 minuter från Londons centrum.
  • Bred nationalitetsmix som ger studenterna ordentlig fördjupning i en mångkulturell miljö.
  • Medelstor skola med en välkomnande och trygg atmosfär

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

British Council
esl british council accreditation
English UK partner agency
esl english uk partner agency accreditation
CSN
CSN logo accreditation

Studenternas nationaliteter

      Argentina
      Japan
      Brasilien
      Taiwan
      Frankrike
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-2

Den student som så önskar kan integrera sig i det dagliga engelska familjelivet under sin språkkurs. Värdfamiljerna erbjuder eget rum med halvpension, eller enbart frukost. Under högsäsong kan det hända att de yngre studenterna under 18 år, blir placerade i tvåbäddsrum med en annan student med annat modersmål och i samma ålder.Eftersom Highgate är ett bostadskvarter, har studenterna fördelen att kunna bo på ett avstånd av cirka 40 minuter från skolan, vilket verkligen är ett plus i London. OBS! under sommaren kan värdfamiljerna bo på längre avstånd från skolan. Om ni är två som reser tillsammans kan ni dra nytta av ett fördelaktigt pris genom att reservera ett tvåbäddsrum. Kontakta oss för ytterligare information om detta erbjudande.

Residens Mannequin House (från 18 år, Endast tillgängligt fram till 25/8 2024)

ESL Languages Mannequin House residence St Giles Highgate London

Detta residens erbjuder en vänlig och lugn tillflykt från livet och larmet i London, allt bara 35 minuter med kollektivtrafik från skolan. Du placeras i enkelrum i block om sex. Varje rum har en säng, skrivbord, stol, garderob, Wi-Fi och ett eget badrum. Du har självhushåll i det delade köket och städar ditt eget rum, men köket kommer rengöras var 14:e dag. Sängkläder tillhandahålls, men du tar med dig dina egna handdukar. Det finns betaltvättstuga på plats. Residenset har en vänlig och social atmosfär, som främjas av de många sociala aktiviteterna som organiseras i den gemensamma loungen och i faciliteter som ett spelrum, allrum och studieplats.

Residens Chapter Highbury (från 18 år)

ESL apartment studio accommodation

Bara några steg från tunnelbanestationen Holloway Road och Emirates Stadium, ligger detta trendiga studentresidens i Londonstadsdelen Holloyway. Ditt moderna enkelrum har privat badrum, gratis sängkläder, ett skrivbord och enstol, förvaringsutrymme och gratis Wi-Fi, medan köket delas. Du kommer att älska de fantastiska gemensamma utrymmena som inkluderar uteplats, där du kan njuta när det är varmt, ett filmrum, gym, videospelrum, tvättstuga och studierum. Att komma till språkskolan kan inte vara lättare: total restid under en kvart med tunnelbanan.

Tufnell House (från 18 år, öppet från 18/9, 2024)

ESL Languages Tufnell House St Giles Highgate London

Detta toppmoderna boende är det perfekta alternativet för studenter som vill ha gott om högkvalitativa bekvämligheter och möjligheter att umgås - allt bara 35 minuter från skolan med kollektivtrafik. Varje student får ett enkelrum i en lägenhet som delas med fem andra studenter, vart och ett med en säng, skrivbord, stol, garderob, Wi-Fi och eget badrum. Sängkläder och handdukar ingår, och kan tvättas mot en avgift i hotellets faciliteter. Du har självhushåll i det gemensamma köket. Mellan lektionerna kan du umgås i den gemensamma loungen och i filmrummet, eller träna i hotellets gym.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.