ESL ILSC Education Group Toronto

ILSC Education Group

ILSC Education Group

Vår partnerskola ligger mitt i Torontos centrum med tre permanenta campus, speciellt utformade och utrustade för att ge studenterna en miljö och utrustning av högsta kvalitet. Utöver de 81 klassrummen för engelskundervisning, de två datoriserade språklaboratorierna, samt internet via Wi-Fi i hela byggnaden, finns här också gemensamma uppehållsrum för att koppla av eller diskutera med andra studenter i en internationell och mångkulturell miljö. I närheten av språkskolan ILSC ligger de viktigaste attraktionerna i Toronto som det vibrerande nöjesdistriktet med barer och restauranger, modekvarteren och Chinatown.

Pluspunkter

 
ILSC Education Group
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Centralt läge och mycket bra nätverk av värdfamiljer
  • Stort urval av temakurser
  • Stort utbud av aktiviteter utanför skoltid
  • Lågt antal svensktalande studenter
  • Examenscenter för IELTS-, Cambridge- och TOEIC-examina

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

Languages Canada
esl languages canada accreditation

Studenternas nationaliteter

      Sydkorea
      Brasilien
      Japan
      Turkiet
      Taiwan
      Mexico
      Ukraina
      Frankrike
      Schweiz
      Taiwan
      Tyskland
      Italien
      Spanien
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL host family accommodation 2

Kanadensiska familjer är kända för sin gästfrihet och för att få sina gäster att genast känna sig hemma. Familjerna bor i stadens villaområden, vilket ger en viss livskvalitet, men det är på grund av detta nödvändigt att använda sig av allmänna kommunikationsmedel för att ta sig till och från skolan, med en genomsnittlig restid på 40 – 60 minuter. De studerande bor i eget rum och väljer mellan halv- eller helpension. Att välja detta boende innebär mycket språkträning i vardagliga situationer och en djupdykning i den kanadensiska kulturen. Genom att bo så här får du också vänner för livet i Kanada! För högre flexibilitet är det även möjligt att boka boende utan måltider. Du har då tillgång till familjens kök.

Harrington Housing Sherbourne (från 18 år)

ESL Languages resdience Harrington Housing Sherbourne ILSC Toronto

Denna bostad erbjuder modern komfort, massor av bekvämligheter och trevliga omgivningar, bara 20 minuter från skolan med kollektivtrafik. Du erbjuds ett enkelrum med tillgång till ett delat badrum, delat kök och lounge. Det finns fyra enkelrum per lägenhet. Sängkläder och handdukar ingår och rummet är utrustat med ett studiebord, dubbelsäng, garderob och luftkonditionering/uppvärmning. Residenset erbjuder Wi-Fi och en tvättstuga som är tillgängligt mot en avgift. Städning och måltider ingår inte. De gemensamma ytorna inkluderar ett gym, studieområden, biografrum, lounge/bibliotek, spelrum och yogaområde.

Andra boendealternativ

ESL apartment studio accommodation

Andra boendealternativ, som delad eller privat lägenhet eller hotell i olika prisklasser, erbjuds också. [Kontakta oss](://578) för mer information.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)