ESL ILSC Education Group Toronto

ILSC Education Group

ILSC Education Group

Vår partnerskola ligger mitt i Torontos centrum med tre permanenta campus, speciellt utformade och utrustade för att ge studenterna en miljö och utrustning av högsta kvalitet. Utöver de 81 klassrummen för engelskundervisning, de två datoriserade språklaboratorierna, samt internet via Wi-Fi i hela byggnaden, finns här också gemensamma uppehållsrum för att koppla av eller diskutera med andra studenter i en internationell och mångkulturell miljö. I närheten av språkskolan ILSC ligger de viktigaste attraktionerna i Toronto som det vibrerande nöjesdistriktet med barer och restauranger, modekvarteren och Chinatown.

Pluspunkter

 
ILSC Education Group
1 / 10

Pluspunkter

  • Centralt läge och mycket bra nätverk av värdfamiljer
  • Stort urval av temakurser
  • Stort utbud av aktiviteter utanför skoltid
  • Lågt antal svensktalande studenter
  • Examenscenter för IELTS-, Cambridge- och TOEIC-examina

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

Languages Canada
esl languages canada accreditation

Studenternas nationaliteter

      Sydkorea
      Brasilien
      Japan
      Turkiet
      Taiwan
      Mexico
      Ukraina
      Frankrike
      Schweiz
      Taiwan
      Tyskland
      Italien
      Spanien
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL host family accommodation 2

Kanadensiska familjer är kända för sin gästfrihet och för att få sina gäster att genast känna sig hemma. Familjerna bor i stadens villaområden, vilket ger en viss livskvalitet, men det är på grund av detta nödvändigt att använda sig av allmänna kommunikationsmedel för att ta sig till och från skolan, med en genomsnittlig restid på 40 – 60 minuter. De studerande bor i eget rum och väljer mellan halv- eller helpension. Att välja detta boende innebär mycket språkträning i vardagliga situationer och en djupdykning i den kanadensiska kulturen. Genom att bo så här får du också vänner för livet i Kanada! För högre flexibilitet är det även möjligt att boka boende utan måltider. Du har då tillgång till familjens kök.

Teahouse Condo (från 18 år, bokning minimum 4 veckor)

ESL Languages Teahouse condo ILSC Toronto

Beläget i livliga centrala Toronto, omgivet av restauranger, underhållning, detaljhandel och konst, är detta boende ett idealiskt alternativ för studenter som vill vara i händelsernas centrum, 15 minuter från deras skola med kollektivtrafik. Studenterna har valet mellan antingen ett enkelrum eller ett tvåbäddsrum, båda i en delad lägenhet. Enkelrummen kan vara ett "flexrum" (med en lätt vikbar dörr), eller ett traditionellt rum och med privat eller delat badrum. Varje rum har en garderob, skrivbord, skrivbordslampa och Wi-Fi. Studenterna förses med sängkläder, men de tar med sina egna handdukar. Tvättstuga finns på plats mot avgift. Det finns ett gemensamt kök för självhushåll och studenterna ansvarar för städning av sina personliga och gemensamma utrymmen. Mellan lektionerna kan gästerna hålla sig i form i gymmet på plats. Detta boende är också tillgängligt för två till tre veckors bokningar på begäran.

The Britt Condo (från 18 år, bokning minimum 4 veckor)

ESL Languages The Britt Condo ILSC Toronto

Denna bostad är din biljett till ett lyxigt liv i hjärtat av Toronto, bara några minuter från transport, köpcentrum, restauranger och grönområden, allt bara en tio minuters resa från skolan med kollektivtrafik. Du kan välja mellan ett enkelrum eller ett tvåbäddsrum. Enkelrummen erbjuds som antingen ett "flexrum" (med en lätt vikdörr), eller ett traditionellt rum och valet mellan ett eget eller ett delat badrum. Varje rum har gratis Wi-Fi och är utrustad med en säng, garderob, skrivbord, skrivbordslampa och stol. Sängkläder tillhandahålls, men du tar med dina egna handdukar. Betaltvättstuga finns på plats. Gästerna ansvarar för städning av sina egna rum och har självhushåll i det fullt utrustade gemensamma köket. Efter lektionerna kan du hålla dig i form i gymmet, njuta av en solig dag i utomhuspoolen eller i trädgården med sin grillplats, eller titta på en film i filmrrummet! Detta boende har möjlighet till två till tre veckors bokningar på begäran.

The Wellesley Condo (från 18 år, bokning minimum 4 veckor)

ESL Languages The Wellesley condo ILSC Toronto

Tillbringa din tid i Toronto i den charmiga och livliga stadsdelen Cabbagetown på detta boende, bara en 20 minuters resa till skolan med kollektivtrafik. Studenterna kan välja mellan eget rum eller tvåbäddsrum. Väljer du eget rum, kan du även välja privat eller delat badrum. Varje rum är utrustat med en säng, garderob, skrivbord, skrivbordslampa, stol och gratis Wi-Fi. Sängkläder tillhandahålls, men du tar med dig dina egna handdukar. Du får tillgång till betaltvättstuga på plats. Studenterna städar sina egna rum och har självhushåll i det gemensamma köket. Mellan lektionerna kommer du att umgås med nya vänner eller studera i utomhusloungen, på grillplatsen, i matrummet, spelrummet, studierummet och biblioteket. Detta boende kan också erbjudas för två till tre veckors bokningar på begäran.

Andra boendealternativ

ESL apartment studio accommodation

Andra boendealternativ, som delad eller privat lägenhet eller hotell i olika prisklasser, erbjuds också. [Kontakta oss](://578) för mer information.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.