Ali Baba

Det är ett privilegium att få lära sig arabiska i Amman. Vår partnerskola gör allt för att du helt skall kunna ta till vara på din språkresa till kungadömet. Lärarna på Ali Baba International Centre undervisar kunnigt och entusiastiskt de utländska studenterna i sitt lands språk och kultur. Beläget i hjärtat av huvudstaden, ligger kurscentret nära Jordaniens universitet, i en säker och trivsam del av staden, med livliga gator fulla av restauranger, affärer, sportklubbar, banker och hotell, som frekventeras av universitetets 40000 studenter. Stadsdelen har goda allmänna kommunikationer. Skolan ligger i en modern, ljus och rymlig byggnad och har 15 klassrum, liksom bibliotek, läsrum och auditorium. Skolan har ett elegant kafé där du kan njuta ett stort utbud av drycker, snacks och smörgåsar till överkomliga priser.

Pluspunkter

 
Ali Baba
1 / 10

Pluspunkter

  • Ett resmål med kulturella och historiska upptäckter utöver det vanliga
  • Modern och öppen stad med ett majestätiskt förflutet
  • Erfaren skola belägen i universitetskvarteren
  • Individualiserad undervisning anpassad efter varje students behov
  • Enormt utbud av utflykter och saker att se i staden

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

CSN
CSN logo accreditation

Studenternas nationaliteter

      Europa
      USA
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Sviter (Privat lägenhet)

ESL Language residence Ali Baba Amman Jordan

Detta är små lägenheter med ett sovrum, ett badrum, en kokvrå och ett litet vardagsrum, som passar bra till en eller två personer som önskar ett mer privat boende. Dessa lägenheter är mycket efterfrågade av par, universitetsstudenter och även små familjer, vilket ger en avspänd och familjär stämning. Mot ett litet tillägg kan du få internetuppkoppling.

Residens (exklusivt för män eller kvinnor)

Kaplan Cambridge Nido residence hero

Studenter av alla åldrar har möjlighet att bo på ett modernt residens, antingen exklusivt för kvinnor, eller för män. På bara några steg från språkskolan disponrar studenterna sina egna studios med rum, köksvrå och privat badrum. De flesta boende är jordanier, vilket främjar kulturutbytet med lokalinvånarna. Uppkoppling till internet erbjuds gratis. Måltiderna är inte inkluderade i detta alternativ. Genom att bo mitt i centrum blir du oberoende och kan välja mellan ett stort antal restauranger och kaféer för dina måltider.

Värdfamilj

ESL host family accommodation Arabic

Hos en jordansk familj, där gästfriheten är en tradition, bor du i eget rum och delar badrum och andra gemensamma utrymmen med familjen. Värdfamiljerna bor ungefär en halvtimmes resa med taxi (praktiskt och billigt färdmedel) från kurscentret.

Hotell

ESL-hotel-accommodation-2

Skolan föreslår boende på hotell (tre- eller fyrstjärnigt) på kort avstånd från kurscentret. På så sätt tar du dig lätt till fots till skolan. Du kan välja mellan enkelrum eller dubbelrum, som är luftkonditionerade och utrustade med satellit-TV, internetuppkoppling (mot avgift) och kylskåp. Det finns även femstjärniga hotell, men de ligger ungefär 10 minuter från kurscentret med bil. Begär pris

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.