Företag, Deltagarkommentarer
Företag

Deltagarkommentarer

Deltagarkommentarer

ESL - SPRÅKUTBILDNING UTOMLANDS, DIN PARTNER FÖR ATT KOMMUNICERA EFFEKTIVT
Yrkesverksamma från många företag runt om i världen litar på ESL för sina språkutbildningsbehov:
ABB, Allianz, Ascom, BASF, BCV, Bikkembergs, Crédit Suisse, Edipresse, Google, Grupo Santander, LVMH, Mercedes-Benz, Mikron Group, MSC, National Geographic, Nestlé, Novartis, Novotel, Pricewaterhousecoopers, Raiffeisen, RSR, Swisscom, RTS, Symantec, SIG, Swiss, Swiss Life, etc.
Catherine Patric Berdou
Catherine Patric Berdou
Vetenskaplig IT-specialist inom apotek

Upplevelsen var fantastisk! Jag kände mig väldigt bekväm på skolan och med min värdfamilj. På skolan så var personalen och lärarna mycket välkomnande och vänliga. Jag trivdes också i min klass: under den första veckan var vi 4 elever och under den andra veckan var vi 5! Det är mycket trevligt och användbart för inlärningsprocessen att ha kontakt med många studenter av andra nationaliteter. Jag är förvånad över hur stora framsteg jag har gjort på så kort tid. Gällande boende så kände jag mig väldigt bekväm med min värdfamilj: damen var mycket trevlig och diskret. Jag bodde nära skolan så jag kunde gå dit... vilket jag verkligen uppskattade.
 
Kort sagt skulle jag säga att det var en fin upplevelse som jag är väldigt nöjd med!

Läs allt
Andrea Walter
Andrea Walter
Försäljnings- och antagningsansvarig, ALPADIA Berlin

Efter att ha avslutat min engelskakurs på London School of English (Holland Park – Kommunicera effektivt på engelska) så skulle jag vilja dela med mig av den positiva erfarenhet jag just haft.
 
Den första dagen inleddes med ett mycket varmt och välorganiserat välkomnnde för de nya studenterna. De nya intervjuades kort för att organisera de olika grupperna/nivåerna (vilket fungerade perfekt), detta följdes av en rundtur genom den rena och trevliga skolan som är utrustad med fina, bekväma klassrum, två datasalar med skrivare och allt annat man behöver. Sist men inte minst så har skolan en restaurang där du får varm och välsmakande mat från måndag-fredag. Skolan anordnar aktiviteter samt välkomst-drinkar på måndagar, en pubrunda på tisdagar etc.
 
Det är max 8 elever per klass vilket är till stor hjälp då det ger möjlighet till kommunikativa lektioner för varje elev. Lärarna är trevliga, vänliga, professionella (de erbjuder en intressant och modern undervisning), hjälpsamma och öppna för alla frågor.
 
Skolan ligger i ett bra område med utmärkt anslutning till kollektivtrafiken.
 
Vill du lära dig engelska för din karriär? Jag kan rekommendera London School of English!

Läs allt
Nancy Ypsilantis
Nancy Ypsilantis
Journalist-Producent, RSR La 1ère

Jag fick ett skräddarsytt program, teori på morgonen och praktik på eftermiddagar och kvällar!! Jag behövde få lättare att prata och att öka mitt ordförråd inom områden som intresserar mig och som jag behandlar yrkesmässigt, dvs. kultur .... museer, konserter, film och teater har varit vår lekplats ... och, självklart, vår skola!!! Bravo till ESL för hela organisationen, resan etc., liksom för det fantastiska boendet i stadens centrum.

Läs allt
Jean-Marc Béchir
Jean-Marc Béchir
Assisterande Teknisk Chef Avloppsenheten, SIG

Jag gick en intern språkkurs i engelska på 2 timmar i veckan men det var inte tillräckligt för att nå mina mål för förståelse och att kunna tala på konferenser inför publik. Den fördjupade kursen som erbjuds av ESL, med en familj i ständig kontakt med läraren, var en mycket värdefull hjälp för att uppnå målen som jag hade satt upp för mig själv. Jag rekommenderar starkt denna erfarenhet till alla som vill utveckla språket och så vitt jag så ser fram emot en till vistelse lika berikande som denna.

Läs allt
Véronique Martinet
Véronique Martinet
Direktör för Internationell Utveckling, Studyrama

I mitt yrke är det nödvändigt att behärska affärsengelska. Jag använder engelska dagligen och jag använder semestrarna till att uppehålla min språknivå och förbättra min engelska. Efter en första erfarenhet med ESL i Australien, ger jag mig i år iväg till ett nytt resmål: Sydafrika. Att kombinera avkoppling med att upptäcka ett nytt land och självförverkligande är mitt recept på en lyckad sommar.

Läs allt
Stella Dupuis
Stella Dupuis
Butikschef, Louis Vuitton

Jag har haft tillfälle att delta i kurser i engelska för företag med ESL och jag är övertygad om värdet av att studera med total språkfördjupning. Lektionerna i minigrupp var mycket välstrukturerade och motiverande. Komplementet med privatundervisning gav ett utmärkt tillfälle att koncentrera mig på de delar av språket som jag behövde träna mest. I både Boston och i Kapstaden passade jag på att göra besök, nya upptäckter och att knyta kontakter. Jag vill tack ESL, som gav mig mycket goda råd och som tack vare sina goda kontakter och sin lokalkännedom, organiserade mina språkkurser mycket professionellt.

Läs allt
Marc Hauert
Marc Hauert
Finansdirektör, bankkort - Santander Group

Mitt språkkursprojekt i Kina avlöpte under de bästa förutsättningar tack vare ESL:s rådgivning och organisation. Lektionerna var mycket intensiva, men alltid konkreta och motiverande. Denna kurs har givit mig mycket såväl på det personliga planet, som professionellt. Att kunna genomföra en informell och basal konversation på mandarin, kan verkligen göra stor skillnad när man vill utveckla internationella relationer med detta stora land.

Läs allt
Guy Dépré
Guy Dépré
Utvecklingschef för Verksamhet, Rådgivning och Infrastruktur, Ilem

I december förra året beslutade jag att åka till London för att lära mig engelska. Jag har aldrig haft tillräckligt med tid att avsätta till att lära mig engelska så jag måste säga att, vid en ålder av 50, var min nivå inte speciellt hög. Efter detta 5-månaders fantastiska sociala, mångkulturella och intellektuella äventyr så är resultatet långt över mina förväntningar. Jag föreställde mig att det var omöjligt att lära sig engelska i min ålder, men jag hade fel. Jag kan bara uppmuntra människor i alla åldrar att göra som mig. Jag kan nu förstå och kommunicera på engelska. Jag vill tacka ESL för att ha tagit sig tid till att bedöma mina behov och att ge mig skräddarsydd rådgivning.

Läs allt
Inga Bloch
Inga Bloch
koordinator Affärsutveckling

Eftersom jag bara hade en vecka ledigt för min språkresa till Frankrike och eftersom jag fick lov att boka den med mycket kort varsel, var det viktigt för mig att kunna få ett paket helt komplett och utan problem för mig. ESL organiserade det hela på ett utmärkt sätt: rådgivningen, liksom servicen på plats har varit kompetent och mycket vänlig. Allt har gått mycket bra. Jag uppskattade också mycket att språkkursen hölls i en liten grupp, varierad och intressant och av motiverade lärare. Slutsats: min nästa språkresa kommer jag att boka på nytt hos ESL!

Läs allt
Andrea Vetsch
Andrea Vetsch
Programledare, schweiztyska televisionen (SRF)

Jag kan verkligen rekommendera denna kombinationskurs. På förmiddagen undervisning i grupp tillsammans med de andra och utbyte med dem. På eftermiddagen privatundervisning med fördjupning i kommunikation eller förklaring av grammatiska frågor. Dessutom tog ESL hand om mig på ett mycket effektivt sätt. Slutats: en helt fantastisk erfarenhet – stimulerande och avkopplande på samma gång.

Läs allt
Beat Schmid
Beat Schmid
Direktör, Gübelinfilialen i Lucerne

Tiden mellan det att jag var färdig med mina föregående aktiviteter och starten av min nya yrkeskarriär i Lucerne kunde jag utnyttja genom att beställa en språkresa på fem veckor till England. Undervisningen var mycket inriktad på praktik och bestod, mellan teori och grundkunskaper i språket, också av realistiska rollspel. Målet, som St. Giles har, är att kvalificera kursdeltagarna till att göra sig förstådda och att förstå under affärsmöten, förhandlingar och samtal med personal. Jag är övertygad om att jag har kunna utveckla min engelska på ett optimalt sätt under dessa fem veckor i Brighton och jag kan bara rekommendera detta.

Läs allt
Thomas Angerer
Thomas Angerer
Direktör, APV upplagor LLC- för mässor på Zürich centralstation

Med en riktig språkförståelse går projekt inte bara fortare utan de kan också utföras mer exakt. Tack vare en förändring i vår arbetsmiljö kan jag nu erbjuda våra projekt till utlandet också. Det är därför som vi varje år investerar i en 2-veckors språkkurs utomlands. När jag var tvungen att bestämma "vem" som skulle organisera kursen så prioriterade jag att få en kurs genom en respekterad internationell språkskola och boende på ett bekvämt residens. ESL kunde erbjuda mig båda. Kompetensen på skolan och bostadens höga standard gav mig möjlighet att få en trevlig vistelse och lyckas att uppnå mina språkliga mål.

Läs allt
Daniel Allemann
Daniel Allemann
Marknadsdirektör, EDS S.p.A

Skolan var utmärkt, lärarna var mycket professionella och jag hade en fantastisk tid i en fantastisk stad. En språkkurs utomlands är en unik upplevelse, inte bara för ungdomar. Gällande agenturen ESL – Språkutbildning Utomlands så var jag mycket nöjd med deras tjänster och jag kan bara rekommendera denna organisation.

Läs allt
Peter Maag
Peter Maag
Avdelningsdirektör för industri och handel, Canton of Thurgau

När man går en språkkurs utomlands så lär man känna ett land mer intensivt än på en hektisk turistresa. Att bo i ett mycket enkelt kinesiskt bostadsområde var en mycket speciell upplevelse. De två veckor som jag tillbringade där gjorde starkt intryck på mig. På eftermiddagarna fanns det alltid tillräckligt med tid kvar för att utforska staden, inklusive turistattraktioner.

Läs allt
Ivan Righini
Ivan Righini
Vice-direktör, Insubriasuisse Family Office SA

Detta är det enda sättet för att lära sig en viss terminologi för professionella sammanhang och det bästa sättet för att dagligen förbättra sina kunskaper i engelska. Efter min vistelse i London och min "ledar"-språkkurs som var välorganiserad av ESL känner jag mig nu mer bekväm i samarbeten med våra partners och kunder.

Läs allt
Alessia Culla
Alessia Culla
Extern kommunikation och relationer, RSO S.p.A

Fyra veckor i London, fyra "en-och-en"-lektioner och tre timmar i minigrupp... ett hopp ner i kallt vatten? Nej. Mina ansträngningar belönades genom förbättrade språkkunskaper och en uppgradering från lägre till övremellan. Gjorde jag några framsteg i engelska? Helt säkert. Är jag nöjd med undervisningen som ges av skolan? Utan tvekan, ja. Nöjd med all-inclusivepaketet som erbjuds av ESL? Naturligtvis! Så det är ingen överraskning att jag vill göra om denna upplevelse. I en annan stad förstås: Edinburgh väntar på mig!

Läs allt
Helmut Kolb
Helmut Kolb
Fastighetsexpert, Berlin, Hannoversche-Hypothekenbank SA

Det var inte så lätt att hitta en språkskola som erbjuder franskakurser för yrkesverksamma under påskhelgen. Mixen av franskalektioner på morgonen och fransk kultur på eftermiddagen på den franska Rivieran är en lyckad kombination. Man kan inte förvänta sig mirakel under en veckas kurs - men det gav mig viljan att fortsätta lära mig franska och den viljan har hängt med fram till i dag.

Läs allt
Nicole Lemarchand
Nicole Lemarchand
Assistent, bioMérieux SA

Jag var mycket nöjd med min vistelse i Brighton där jag kunde gå en engelskakurs för chefer. Det pedagogiska teamet var lysande, likaså läraren och resten av personalen. Skolan var välutrustad med IT-material. Jag bodde med en mycket trevlig värdfamilj som tog väl hand om mig. Jag utvecklades mycket tack vare ESL. Men jag har fortfarande en hel del kvar att förbättra så jag har bestämt mig för att resa med ESL igen och spendera, inte 2 veckor, utan 3 veckor på Malta.

Läs allt
María Queralt Mancilla Álvarez
María Queralt Mancilla Álvarez
Ekonom

Alla som i sitt yrke har behov av att etablera sig på nya marknader, liksom alla, som jag, vilka känner behov att kunna olika språk, vet att det inte räcker med att kunna bara engelska. De asiatiska marknaderna förväntar sig inte bara att man har vissa kunskaper i språket, utan även att man intresserar sig för vardagsproblem och sedvänjor i Kina. Ingenting går upp mot att resa runt i landet och låta sig fördjupas i det dagliga livet. ESL- Språkutbildning Utomlands organiserade boendet i en familj, kursen och allt som var nödvändigt för att jag skulle kunna utnyttja min vistelse på bästa sätt. Dessutom fick jag tillfälle, på plats, att lära mig massor av saker om dagligt liv i Kina tack vare familjen Wang, som jag bodde hos i en månad. När man väl kommer hit känner man sig snabbt som hemma. Det är en fantastiskt berikande upplevelse och en verklig kontakt med yrkeslivet, som jag kan rekommendera på det varmaste.

Läs allt
Paul-Hubert des MESNARDS
Paul-Hubert des MESNARDS
Kreativitetskonsult

Perfekt vistelse, mycket välorganiserad. En mycket trevlig omgivning:.. Ett gammalt hus i en liten stad i Kent. Varmt välkomnande, bra komfort, familjär atmosfär, perfekt integrering. Jag behandlades som en familjemedlem, Jane och Humphry Evatt tog bra hand om mig och matlagningen var också utmärkt. Jag var helt integrerad i deras sociala liv: kompisbesök, familjesammankomster, kulturella utflykter, promenader... Humphry är en exceptionell man med flera talanger, däribland en naturlig fallenhet för att lära ut: en musiker (duktig cello-spelare: vi spelade tillsammans och jag kunde öva på piano dagligen, vilket jag ville) och kock (vi utbytte våra recept och lagade mat tillsammans). Humphrys undervisning fokuserade inte på akademiska bitar, den var mycket dynamisk och helt anpassad utefter min personlighet: språkets olika aspekter (grammatik, uttal, ordförråd, språkliga uttryck) täcktes på ett varierande sätt, något som inte gav utrymme för tristess. Övningarna han erbjöd var också mycket varierade: översättning av tidningsartiklar från franska till engelska, kritiska kommentarer på engelska, hörövningar, förberedelser av presentationer... Tack vare detta gjorde jag stora framsteg. Jag insåg det i slutet av min vistelse när jag märkte hur lätt jag kunde delta i samtal. Jag uppnådde alla de mål jag hade satt upp för mig själv. Stort tack för att jag har fått uppleva en sådan exceptionell vistelse.

Läs allt