ESL English England Manchester Kaplan hero

Kaplan International

Kaplan International

Vår partnerskolas moderna faciliteter ligger i hjärtat av Manchester, på sjätte våningen av en ny och bekväm fastighet. Skolan har ljusa och stora klassrum och i multimediacentret hittar du allt du behöver för efterforskningar och stärkande av de språkkunskaper du inhämtat tillsammans med dina kompetenta och erfarna lärare. I biblioteket finns böcker, tidskrifter, CD och DVD. I ett utrymme ägnat år avslappning, hittar studenterna snacks- och dryckesautomater. Internet finns via Wi-Fi. På den livliga Portland Street där Kaplan ligger, skapar restauranger, barer och affärer en dynamisk atmosfär och låter dig fördjupa dig i denna universitetsstads pulserande liv efter lektionerna.

Pluspunkter

Watch Language school Kaplan Manchester on YouTube.
 
Kaplan International
Watch Language school Kaplan Manchester on YouTube.
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Internationell universitetsstad
  • Stort urval kurser
  • Kvalitetsskola med erfarna lärare

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

British Council
esl british council accreditation
English UK partner agency
esl english uk partner agency accreditation
BILDUNGSURLAUB
ESL Bildungsurlaub accreditation

Studenternas nationaliteter

      Brasilien
      Kina
      Colombia
      Frankrike
      Japan
      Sydkorea
      Kuwait
      Saudiarabien
      Schweiz
      Turkiet
      Venezuela
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-3

Att bo i en värdfamilj är ett unikt tillfälle att få ut mesta möjliga av din språkresa genom att dagligen praktisera den engelska du lär dig under lektionerna. Vår partnerskola väljer omsorgsfullt ut värdfamiljer som bor ca 45 minuter från kurscentret. Studenterna bor i enkelrum eller tvåbäddsrum (endast för studenter som reser tillsammans) och har halvpension eller endast frukost.

Residens Piccadilly Point (från 18 år)

ELS Languages residence Piccadilly Point Kaplan Manchester

Piccadilly Point blir som ditt andra hem i Manchesters pulserande hjärtat  - bara fem minuter från språkskolan. Du får ett enkelrum med eget badrum, Wi-Fi, skrivbord, stol och förvaring. Du måste städa ditt rum själv och laga din egen mat i det gemensamma köket. Tvättservice finns att tillgå mot en avgift. Vid ankomsten får du sängkläder, men du måste ta med dig egna handdukar. Residenset erbjuder en rad faciliteter, inklusive ett gym, studierum, lounge och en uteplats för socialt umgänge.

Vänligen observera att detta residens inte längre går att boka från 26.08.2023

Residens Sir Charles Grove Hall (från 18 år)

ESL Languages residence Sir Charles Grove Hall Kaplan Manchester

Sir Charles Grove Hall är det perfekta alternativet för studenter som vill vara aktiva i Manchesters studentliv och det ligger bara på 25 minuters promenad från skolan. Studenterna erbjuds privata, studioliknande rum med kök, badrum, Wi-Fi och en studieplats. Du städar ditt rum själv och har självhushåll. Tvättservice finns också tillgänglig mot en avgift. Vid ankomsten får du sängkläder, men du måste ta med dig egna handdukar. Studenterna kan umgås med sina nya vänner i den gemensamma loungen och på innergården.

Vänligen observera att detta residens inte längre går att boka från 02.09.2023

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)