ESL English England Manchester Kaplan hero

Kaplan Manchester

Free quote
Gratis Prisoffert
Book now
Boka nu

Kaplan Manchester

Free quote
Gratis Prisoffert
Book now
Boka nu

Kaplan Manchester

Vår partnerskolas moderna faciliteter ligger i hjärtat av Manchester, på sjätte våningen av en ny och bekväm fastighet. Skolan har ljusa och stora klassrum och i multimediacentret hittar du allt du behöver för efterforskningar och stärkande av de språkkunskaper du inhämtat tillsammans med dina kompetenta och erfarna lärare. I biblioteket finns böcker, tidskrifter, CD och DVD. I ett utrymme ägnat år avslappning, hittar studenterna snacks- och dryckesautomater. Internet finns via Wi-Fi. På den livliga Portland Street där Kaplan ligger, skapar restauranger, barer och affärer en dynamisk atmosfär och låter dig fördjupa dig i denna universitetsstads pulserande liv efter lektionerna.

Pluspunkter

Watch Språkskola Kaplan Manchester on YouTube.
 
Kaplan Manchester
Watch Språkskola Kaplan Manchester on YouTube.
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Internationell universitetsstad
  • Stort urval kurser
  • Kvalitetsskola med erfarna lärare

Skolfakta

#
Skolstorlek:
#
Examina:
#
Minimiålder:
16 år
#
Studenternas nationalitet:
Fler än 3 länder
#
Boende:

Ackrediteringar

British Council
esl british council accreditation
English UK partner agency
esl english uk partner agency accreditation

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-3

Att bo i en värdfamilj är ett unikt tillfälle att få ut mesta möjliga av din språkresa genom att dagligen praktisera den engelska du lär dig under lektionerna. Vår partnerskola väljer omsorgsfullt ut värdfamiljer som bor ca 45 minuter från kurscentret. Studenterna bor i enkelrum eller tvåbäddsrum (endast för studenter som reser tillsammans) och har halvpension eller endast frukost.

Residens Piccadilly Point

esl-residential-accommodation

Piccadilly Point blir som ditt andra hem i Manchesters pulserande hjärtat  - bara fem minuter från språkskolan. Du får ett enkelrum med eget badrum, Wi-Fi, skrivbord, stol och förvaring. Du måste städa ditt rum själv och laga din egen mat i det gemensamma köket. Tvättservice finns att tillgå mot en avgift. Vid ankomsten får du sängkläder, men du måste ta med dig egna handdukar. Residenset erbjuder en rad faciliteter, inklusive ett gym, studierum, lounge och en uteplats för socialt umgänge.

Residens Sir Charles Grove Hall

ESL residential accommodation 2

Sir Charles Grove Hall är det perfekta alternativet för studenter som vill vara aktiva i Manchesters studentliv och det ligger bara på 25 minuters promenad från skolan. Studenterna erbjuds privata, studioliknande rum med kök, badrum, Wi-Fi och en studieplats. Du städar ditt rum själv och har självhushåll. Tvättservice finns också tillgänglig mot en avgift. Vid ankomsten får du sängkläder, men du måste ta med dig egna handdukar. Studenterna kan umgås med sina nya vänner i den gemensamma loungen och på innergården.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)
ESL Manchester language stay
Andra skolor i området
Manchester
esl-english-england-manchester-ec-hero.jpg
Manchester
EC
 
ESL English England Liverpool Kaplan hero
Liverpool
Kaplan Liverpool
 
esl english courses london kaplan covent garden
London
Kaplan London Covent Garden