ESL English England Manchester Kaplan hero

Kaplan International

Kaplan International

Vår partnerskolas moderna faciliteter ligger i hjärtat av Manchester, på sjätte våningen av en ny och bekväm fastighet. Skolan har ljusa och stora klassrum och i multimediacentret hittar du allt du behöver för efterforskningar och stärkande av de språkkunskaper du inhämtat tillsammans med dina kompetenta och erfarna lärare. I biblioteket finns böcker, tidskrifter, CD och DVD. I ett utrymme ägnat år avslappning, hittar studenterna snacks- och dryckesautomater. Internet finns via Wi-Fi. På den livliga Portland Street där Kaplan ligger, skapar restauranger, barer och affärer en dynamisk atmosfär och låter dig fördjupa dig i denna universitetsstads pulserande liv efter lektionerna.

Pluspunkter

Watch Language school Kaplan International, Manchester on YouTube.
 
Kaplan International
Watch Language school Kaplan International, Manchester on YouTube.
1 / 10

Pluspunkter

  • Internationell universitetsstad
  • Stort urval kurser
  • Kvalitetsskola med erfarna lärare

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

British Council
esl british council accreditation
English UK partner agency
esl english uk partner agency accreditation
BILDUNGSURLAUB
ESL Bildungsurlaub accreditation

Studenternas nationaliteter

      Brasilien
      Kina
      Colombia
      Frankrike
      Japan
      Sydkorea
      Kuwait
      Saudiarabien
      Schweiz
      Turkiet
      Venezuela
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-3

Att bo i en värdfamilj är ett unikt tillfälle att få ut mesta möjliga av din språkresa genom att dagligen praktisera den engelska du lär dig under lektionerna. Vår partnerskola väljer omsorgsfullt ut värdfamiljer som bor vanligtvis 45 minuter i genomsnitt från skolan med buss (maximal restid 60 minuter under högsäsong). Studenterna bor i enkelrum eller tvåbäddsrum (endast för studenter som reser tillsammans) och kan välja halvpension, endast frukost, eller inga måltider (endast för studenter som reser ensamma).

Studior Vita First Street (från 18 år, tillgänglig till 30/8 2025)

ESL Languages Vita First Street studios Kaplan Manchester

För dig som värdesätter integritet och självständighet framför allt annat, erbjuder detta boende trevliga studiolägenheter, bara 20 minuters promenad från skolan. Varje rum har en säng med förvaring, Wi-Fi, skrivbord, stol, ett badrum och ett privat kök för självhushåll. Gemensamma utrymmen städas regelbundet och du städar själv ditt eget rum. Sängkläder tillhandahålls, men du tar med dig dina egna handdukar. Betaltvättstuga finns på plats. Du kan koppla av på boendets uteplats och picknickområde och njuta av soliga dagar. Det finns gym, kafé och ett tag-med-frukostalternativ, perfekt för den hektiska studentens livsstil!

Residens Lambert & Fairfield (från 18 år, tillgänglig till 30.08.2025)

ESL Languages Lambert & Fairfield residence Kaplan Manchester

Detta residens är idealiskt beläget i det pulserande hjärtat av Manchester, bara en två minuters promenad från Manchester Piccadilly och mindre än tio minuter från skolan. Studenter kan välja antingen ett premium eller standard enkelrum, båda med ett eget badrum. Standardrum har en liten dubbelsäng, garderob, skrivbord, stol, spegel och förvaring. Premiumrum har samma möbler men är större och har ett minikylskåp och mikrovågsugn för privata måltider. Residenset tillhandahåller sängkläder, men du bör ta med dina egna handdukar. Det finns tvättmöjligheter tillgängliga mot en avgift. Du har självhushåll i det gemensamma köket. Mellan lektionerna kan gästerna njuta av residensets många faciliteter, inklusive flera sociala utrymmen, ett gym, en bowlinghall, ett biografrum och ett karaokerum.

Residens Rosamond House (från 18 år, öppet 6/7 – 24/8, 2024)

ESL Languages Rosamond House Student residence Kaplan Manchester

Manchester är en av de bästa studentstäderna i Storbritannien och det här boendet är den perfekta platsen för dig att ansluta dig till den lokala studentkulturen, alldeles i närheten av ett lokalt universitet och 25 minuters promenad från din skola. Du erbjuds ett enkelrum med eget badrum i ett kluster av lägenheter med ett gemensamt kök för självhushåll - måltider ingår inte. Varje rum är utrustat med en enkelsäng, garderob, skrivbord, stol och ett eget badrum. Sängkläder tillhandahålls, men du tar med dina egna handdukar. Tvättstuga finns och kan användas mot avgift. Sammantaget är detta boende det perfekta valet för dig att prova det brittiska livet och umgås med lokala och internationella studenter.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.