ESL International House Teacher Training English Newcastle international house

International House

International House

Vår partnerskola, International House-Newcastle, har precis flyttat till helt nya lokaler, renoverade för optimal komfort för sina studenter från världens alla hörn. En traditionell skola (grundades 1978, är denna den näst äldsta skolan i International House Group, efter den i London) med siktet inställt på framtiden och som kan ta emot upp till 450 studenter. Här finns 16 klassrum, gratis internet (Wi-Fi) för studenter och det stora, bekväma uppehållsrummet, med biljardbord, TV och DVD och dansgolv, kan användas för att anordna fester. Te, kaffe och vatten serveras gratis. Skolan ligger i hjärtat av staden, ett stenkast från affärer, teatrar, muséer, restauranger och pubar. Ett team av kvalificerade och motiverade lärare väntar dig och som försäkrar dig om en utmärkt personlig uppföljning och har mycket bra undervisningsmaterial till hands.

Pluspunkter

 
International House
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Dynamisk stad, nära till andra platser av intresse och kanske inte alltid de mest välkända
  • Etablerad skola som erbjuder en varm atmosfär
  • Kulturminnesmärkt byggnad, i studenternas uppehållsrum på första våningen kan man fortfarande se den gamla stadsmuren
  • Moderna faciliteter och högkvalitativ undervisning i en internationell miljö

Skolfakta

#
Skolstorlek:
#
Examina:
#
Minimumålder:
#
Boende:

Ackrediteringar

British Council
esl british council accreditation
EAQUALS
esl eaquals accreditation
International House
esl international house accreditation
CSN
ESL accreditation CSN

Studenternas nationaliteter

      Italien
      Saudiarabien
      Spanien
      Brasilien
      Schweiz
      Frankrike
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-2

Alla familjer, som valts ut av skolan, bor cirka 15-25 minuter från språkskolan och erbjuder boende i eget rum med halvpension. Detta är kanske det bästa sättet att få ut det mesta av din vistelse eftersom du kommer att vara helt omgiven av den engelska kulturen och språket.

Lägenheter IHN

ESL apartment studio accommodation

Dessa lägenheter med självhushåll ligger i centrum och endast en kvart till fots från skolan! Din studio med privat badrum ger dig den perfekta balansen mellan privatliv och umgänge, då fastigheten erbjuder angenäma gemensamma utrymmen som en utomhusgård med grillhörna och ett spelrum. Du har tillgång till ett gym på plats så att du kan fortsätta med din träning medan du är utomlands. Tvättmöjligheter och Wi-Fi finns också att tillgå.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)