ESL International House Teacher Training English Newcastle international house

International House

International House

Vår partnerskola, International House-Newcastle, har precis flyttat till helt nya lokaler, renoverade för optimal komfort för sina studenter från världens alla hörn. En traditionell skola (grundades 1978, är denna den näst äldsta skolan i International House Group, efter den i London) med siktet inställt på framtiden och som kan ta emot upp till 450 studenter. Här finns 16 klassrum, gratis internet (Wi-Fi) för studenter och det stora, bekväma uppehållsrummet, med biljardbord, TV och DVD och dansgolv, kan användas för att anordna fester. Te, kaffe och vatten serveras gratis. Skolan ligger i hjärtat av staden, ett stenkast från affärer, teatrar, muséer, restauranger och pubar. Ett team av kvalificerade och motiverade lärare väntar dig och som försäkrar dig om en utmärkt personlig uppföljning och har mycket bra undervisningsmaterial till hands.

Pluspunkter

 
International House
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Dynamisk stad, nära till andra platser av intresse och kanske inte alltid de mest välkända
  • Etablerad skola som erbjuder en varm atmosfär
  • Kulturminnesmärkt byggnad, i studenternas uppehållsrum på första våningen kan man fortfarande se den gamla stadsmuren
  • Moderna faciliteter och högkvalitativ undervisning i en internationell miljö

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

British Council
esl british council accreditation
EAQUALS
esl eaquals accreditation
International House
esl international house accreditation
CSN
ESL accreditation CSN

Studenternas nationaliteter

      Italien
      Saudiarabien
      Spanien
      Brasilien
      Schweiz
      Frankrike
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-2

Alla familjer, som valts ut av skolan, bor cirka 15-25 minuter från språkskolan och erbjuder boende i eget rum med halvpension. Detta är kanske det bästa sättet att få ut det mesta av din vistelse eftersom du kommer att vara helt omgiven av den engelska kulturen och språket.

Residens Verde Apartments

ESL residential accommodation 3

Detta residens erbjuder möjligheten till ett enkelrum med badrum. Sängkläder ingår, men inte handdukar. Varje rum är utrustat med en säng, garderob med en spegel på dörren, skrivbord och stol, hyllor och förvaringslåda under sängen, etc. Gratis Wi-Fi finns i hela byggnaden. En tvättstuga står till förfogande och debiteras via en app. Måltiderna ingår inte, men det gemensamma köket är utrustat med bestick, stekpannor och kokkärl, förutom en soffa, TV, matbord och stolar. Köket rengörs två gånger i veckan och rummen städas före ankomst. Residenset erbjuder också rymlig gemensamma ytor med poolbord, bordtennis, ett biografrum, ett gym, ett spelrum, en lounge, ett studierum och cykelförvaring. Läget är bekvämt med tillgång till närliggande butiker, en park och på fem minuters promenad till skolan.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)