EC

Vår partnerskola EC ligger två minuters promenad från Brightons berömda pir, alldeles bredvid Royal Pavilion, det berömda shoppingområdet The Lanes och alla restauranger, barer och nattklubbar som gett staden dess rykte. Skolbyggnaden är ljus, modern och rymlig, med 18 klassrum, gemensamma utrymmen, ett bibliotek, ett studierum och tillgång till datorer. Internet finns i hela byggnaden via Wi-Fi. Byggnaden är helt nyrenoverad och erbjuder idealiska förutsättningar för studier. Interaktiva whiteboards finns i alla klassrum. Engelskundervisningen är inriktad på kommunikation. Kurserna inbjuder till utbyte mellan studenter från hela världen och de mycket välutbildade lärarna, som specialiserat sig på att lära ut engelska till utländska studenter. Skolan, som grundades 1982, tar emot studenterna med stor värme och låter dem upptäcka den livliga och dynamiska staden, där de främsta sevärdheterna finns alldeles utanför dörren!

Pluspunkter

Watch Language school EC, Brighton on YouTube.
 
EC
Watch Language school EC, Brighton on YouTube.
1 / 10

Pluspunkter

  • Idealiskt läge i den pulserande kuststaden Brighton, omgiven av affärer, barer och restauranger
  • Rikt aktivitetsprogram där studenterna kan njuta av umgänge, sport och kulturella aktiviteter i sitt nya hem
  • Erfarna och vänliga lärare med en gedigen meritlista
  • Fantastiskt studentliv i Brighton – ett nav för internationella studenter från hela världen

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

British Council
esl british council accreditation
English UK partner agency
esl english uk partner agency accreditation

Studenternas nationaliteter

      Saudiarabien
      Sydkorea
      Turkiet
      Brasilien
      Australien
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-3

Att bo hos en värdfamilj är den mest intressanta boendeformen ur flera aspekter. För det första kan studenten dra nytta av en rad olika möjligheter för att använda språket och fördjupa sig i den engelska kulturen, och för det andra blir det ett sätt att äta gott och billigt under hela vistelsen. Du kan bo i enkel- eller tvåbäddsrum och kan välja mellan halvpension, endast frukost eller inga måltider alls. Familjerna bor på ett avstånd om max 60 minuters bussresa från skolan.

 

OBS: Det är obligatoriskt för studenter under 18 år att boka boende i värdfamilj, flygplatstransfers (vid ankomst eller avresa mellan 20:00 och 08:00) och att visa upp ett intyg med föräldrars (vårdnadshavares) godkännande.

 

Dubbelrum: endast tillgängligt för studerande som reser tillsammans.

 

 

Mitre House - Britannia Study Hotel (från 18 år, rekommenderas för 18-25 år)

ESL Languages residence Mitre House EC Brighton

Beläget i hjärtat av denna badort, på några steg från stranden och i närheten av ett stort köpcentrum, ger detta bekväma residens dig tillgång till allt det bästa som Brighton har att erbjuda. Här får du ett eget rum med dubbelsäng och privat badrum. Måltiderna är inte inkluderade, men du har möjlighet att använda det välutrustade, gemensamma köket. Residenset har ett flertal sällskapsrum, ett TV-rum gratis Wi-Fi, ett kafé för de boende, liksom en betaltvättstuga. Lakan och handdukar tillhandahålls, men du tar själv med badhandduk för stranden. Byggnaden, som ligger endast 15 minuters promenad från skolan, är bevakad dygnet runt.

Residens North Laine (16–17 år) (tillgängligt 29/6 – 31/8, 2024)

ESL Languages North Laine Residence 16-17 EC Brighton

Nära den ikoniska klapperstenstranden i Brighton och omgiven av butiker och kaféer, ligger detta residens inbäddat i stadens pulserande hjärta, bara tio minuters promenad från skolan. Njut av avskildheten i ett enkelrum utrustat med skrivbord, säng, garderob och förvaringsutrymme samt eget badrum. Sängkläder ingår, men du tar med dina egna handdukar. Du kan tvätta mot en avgift i tvättstuga på plats. När du känner för att skaffa nya vänner är allt du behöver göra att lämna ditt rum! Eftersom du kommer att dela ditt lägenhet med upp till åtta andra studenter - varje lägenhet har ett gemensamt kök och en TV i den gemensamma loungen som du kan njuta av. Ditt rum kommer att städas varje vecka, gemensamma utrymmen städas dagligen och du kommer att få en matkupong som du kan använda för måltider i lokala butiker, restauranger och kaféer. Efter en lång dag av studier kan du umgås och koppla av i den gemensamma loungen och i spelrummet.

Residens North Laine (från 18 år) (tillgängligt 29/6 – 24/8, 2024)

ESL Languages North Laine Residence 16-17 EC Brighton

Nära den ikoniska klapperstensstranden i Brighton och omgiven av butiker och kaféer, ligger detta residens inbäddat i stadens pulserande hjärta, bara tio minuters promenad från skolan. Njut av avskildheten i ett enkelrum, utrustat med skrivbord, säng, garderob och förvaringsutrymme samt eget badrum. Sängkläder ingår, men du tar med dina egna handdukar. Du kan tvätta mot en avgift i tvättstuga på plats. När du känner för att skaffa nya vänner är allt du behöver göra att lämna ditt rum! Eftersom du kommer att dela din lägenhet med upp till åtta andra studenter - varje lägenhet har ett gemensamt kök och en TV i den gemensamma loungen som du kan njuta av. Ditt rum kommer att städas varje vecka, gemensamma utrymmen städas dagligen. Du har självhushåll. Efter en lång dag av studier kan du umgås och koppla av i den gemensamma loungen och i spelrummet.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.