ESL Kaplan Dublin hero

Kaplan International

Kaplan International

Vad är det som gör vår partnerskola till en så fantastisk plats för att studera engelska i Dublin? Till att börja med har Dublin röstats fram som Europas vänligaste stad, så du kommer att möta stödjande, hjälpsamma och välkomnande lärare med dynamiska lektioner och metodologisk expertis som får dig att känna dig som hemma på en gång. Skolan ligger mitt i Dublins kulturella centrum, i det berömda Temple Bar-området, där du lätt kan njuta av både modern och traditionell irländsk kultur med hela staden inom räckhåll. Med tio klassrum, ett multimediacenter och ett bibliotek, har du goda möjligheter att studera och skolan har speciella platser för studenterna för att ta en paus och umgås. Irland drar till sig studenter från hela världen och du kommer garanterat att hitta en blandning av olika kultur på din språkresa hos Kaplan Dublin.

Pluspunkter

Watch Language school Kaplan Dublin on YouTube.
 
Kaplan International
Watch Language school Kaplan Dublin on YouTube.
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Belägen i Temple Bar-området, en kulturikon
  • Vänlig, välkomnande lokalbefolkning och personal
  • Erfarna lärare och dynamiska lektioner
  • Tillfälle att träffa och umgås med många olika nationaliteter

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

MEI
esl mei accreditation
BILDUNGSURLAUB
ESL Bildungsurlaub accreditation

Studenternas nationaliteter

      Brasilien
      Chile
      Frankrike
      Italien
      Spanien
      Schweiz
      Turkiet
      Tyskland
      Polen
      Belgien
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-3

Irländarna är kända för sin gästfrihet och att bo i en värdfamilj när du studerar engelska i Dublin, ger dig ett idealiskt tillfälle att lära känna dem bättre! Dina värdar hjälper dig att hitta vägen till skolan och bekanta dig med omgivningen. Du delar kvällsmåltiderna med familjen, vilket ger dig chansen att förbättra din engelska medan du lär dig mer om kulturen. Värdfamiljerna bor i allmänhet 45 – 60 minuter från skolan, du har halvpension och handdukar, sängkläder och tvätt (en gång i veckan) ingår.

Ardcairn House (från 18 år)

ESL Ardcairn House residence KaplanDublin

Detta ljusa moderna residens hittar du på bara 18 minuters promenad från vår centralt belägna partnerskola Kaplan Dublin. Med eget gym, bowling, en terrass för avkoppling och umgänge, ett cykelrum, samt till och med en livsmedelsaffär i fastigheten, kommer du att njuta av din vistelse i Europas vänligaste stad! Dra fördel av de moderna rummen i lägenheterna och det fullt utrustade delade köket. Varje rum har en dubbelsäng, garderob, ett skrivbord och både sänglinne och handdukar tillhandahålls. De gemensamma utrymmena städas en gång i veckan och det finns en betaltvättstuga.

Residens Liv

ESL LIV student residence Kaplan Dublin

Det stilfullt utformade studentresidenset Liv erbjuder dig en oöverträffad nivå av komfort och oberoende under din spännande tid i Dublin. Residenset har ett privilegierat läge, bara 10 minuters promenad från språkskolan och 15 minuter från stadens centrum. Studenterna kan förvänta sig ett enkelrum i en gemensam lägenhet på upp till 8 andra studenter. Sovrummen är rymliga och har ett eget badrum och en otrolig mängd lagringsutrymme. Sammantaget är lägenheterna utformade med tanke på den genomsnittliga sällskapliga studenten och du kommer att finna atmosfären både vänlig och välkomnande. Bostaden erbjuder flera gemensamma faciliteter för att tillåta studenterna att umgås, som en biograf, lounge, kafé, gym och utomhusterrass med grill.

Vänligen observera att detta residens inte längre går att boka från september 2023

Residens Scape Dublin (från 18 år)

ESL Scape Dublin residence Kaplan Dublin

Scape Dublin är perfekt för studenter som vill bo mitt i det livliga, pulserande Dublin, bara nio minuters promenad från språkskolan och omgivet av affärer och restauranger. Du erbjuds ett enkelrum i en delad lägenhet med en dubbelsäng, badrum, Wi-Fi, badrum, skrivbord, stol och förvaringsutrymme. Lägenheten har ett fullt utrustat kök som städas varannan vecka. Du har självhushåll och svarar för städningen av ditt rum. Sängkläder tillhandahålls men du måste själv byta och tvätta dem i betaltvättstugan på plats. Du tar med egna handdukar. Studenterna kan använda de många gemensamma faciliteterna på boende, inklusive ett gym, biografrum, fitness-svit och studierum vilka städas var fjortonde dag .

Vänligen observera att detta residens inte längre går att boka från 26.08.2023

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)
ESL Dublin language stay
Andra skolor i området
Dublin