CERAN

I en magnifik herrgård från början av 1900-talet i det gröna Haut-Neubois utanför Spa, har vår partnerskola sina lokaler. I dessa grönskande omgivningar kan du räkna med skolans engagemang och erfarenhet. CERAN-centret i Spa har i närmare 30 år erbjudit språkkurser till studenter från hela världen. Nederländska, franska, engelska och tyska lärs ut i olika byggnader för att man på så sätt helt ska omges av målspråket. Den höga kvaliteten på skolans intensivkurs gör att du tillägnar dig språkkunskaper i allmän nederländska som spänner över alla olika kommunikativa aspekter. Dagarna här kommer att innehålla olika slags pedagogiska aktiviteter: undervisning i små grupper (högst 4 personer), workshops i uttal, språklabb, olika tematiska workshops, kulturella aktiviteter ... tills det är dags för måltiden, som intas i den matsal som är avsedd för de dem som studerar nederländska och deras nederländska lärare. Ett komplett undervisningsprogram i en internationell och flerspråkig miljö ... det är vad CERAN-centret erbjuder!

Pluspunkter

 
CERAN
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Termisk stad i hjärtat av den vackra regionen Ardennerna
  • CERAN, specialist på språkundervisning sedan mer än 30 år
  • Programmet total språkfördjupning för optimal effektivitet
  • Skolan är belägen i ett vackert hus omgivet av en stor park
  • Boende på plats i ett bekvämt residens
  • Måltider intas med en holländsk lärare

Skolfakta

#
Skolstorlek:
#
Examina:
#
Minimumålder:
#
Boende:

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

”Residenset”

Berlin Alpadia Accommodation

Vår partnerskola i Spa erbjuder ett bekvämt boende i en byggnad som ligger på själva kurscentret. Du kan på så sätt njuta av de fantastiska omgivningarna på domänen Haut-Neubois som förr i tiden besöktes av Europas nobless och borgerskap, och det är inget avstånd alls till lektionerna på morgonen! Enkelrummen är bekväma och har eget badrum och de ligger en trappa upp i samma hus som lektionerna i nederländska äger rum. I uppehållsrummet umgås du med de andra som också studerar nederländska under rasterna. Och måltiderna intar ni i matsalen som är avsedd för detta språk. Klockan 22 kan du lämna ditt nederländska språkbad under några timmar och umgås i en internationell miljö i den ”internationella salongen” där studenter från olika håll träffas för att ta ett glas och diskutera livfullt!

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)