CERAN

I en magnifik herrgård från början av 1900-talet i det gröna Haut-Neubois utanför Spa, har vår partnerskola sina lokaler. I dessa grönskande omgivningar kan du räkna med skolans engagemang och erfarenhet. CERAN-centret i Spa har i närmare 30 år erbjudit språkkurser till studenter från hela världen. Nederländska, franska, engelska och tyska lärs ut i olika byggnader för att man på så sätt helt ska omges av målspråket. Den höga kvaliteten på skolans intensivkurs gör att du tillägnar dig språkkunskaper i allmän nederländska som spänner över alla olika kommunikativa aspekter. Dagarna här kommer att innehålla olika slags pedagogiska aktiviteter: undervisning i små grupper (högst 4 personer), workshops i uttal, språklabb, olika tematiska workshops, kulturella aktiviteter ... tills det är dags för måltiden, som intas i den matsal som är avsedd för de dem som studerar nederländska och deras nederländska lärare. Ett komplett undervisningsprogram i en internationell och flerspråkig miljö ... det är vad CERAN-centret erbjuder!

Pluspunkter

 
CERAN
1 / 10

Pluspunkter

  • Termisk stad i hjärtat av den vackra regionen Ardennerna
  • CERAN, specialist på språkundervisning sedan mer än 30 år
  • Programmet total språkfördjupning för optimal effektivitet
  • Skolan är belägen i ett vackert hus omgivet av en stor park
  • Boende på plats i ett bekvämt residens
  • Måltider intas med en holländsk lärare

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Studenternas nationaliteter

      Belgien
      Nederländerna
      Frankrike
      Tyskland
      Luxemburg
      Spanien
      Turkiet
      Storbritannien
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

”Residenset”

Berlin Alpadia Accommodation

Vår partnerskola i Spa erbjuder ett bekvämt boende i en byggnad som ligger på själva kurscentret. Du kan på så sätt njuta av de fantastiska omgivningarna på domänen Haut-Neubois som förr i tiden besöktes av Europas nobless och borgerskap, och det är inget avstånd alls till lektionerna på morgonen! Enkelrummen är bekväma och har eget badrum och de ligger en trappa upp i samma hus som lektionerna i nederländska äger rum. I uppehållsrummet umgås du med de andra som också studerar nederländska under rasterna. Och måltiderna intar ni i matsalen som är avsedd för detta språk. Klockan 22 kan du lämna ditt nederländska språkbad under några timmar och umgås i en internationell miljö i den ”internationella salongen” där studenter från olika håll träffas för att ta ett glas och diskutera livfullt!

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.