esl-english-england-bournemouth-kaplan-international-hero

Kaplan International

Kaplan International

Sol, vatten och sand är bara en liten del av vad den engelska kusten har att erbjuda, men varför välja en språkresa till Bournemouth? Som den största Kaplan-skolan i Storbritannien, har Kaplan Bournemouth åratal av erfarenhet och expertis bakom sig. Dynamiska lektioner uppmuntrar till aktivt deltagande och med 53 olika nationaliteter, kan du vara säker på att hitta nya internationella vänner. Med en stor studentlounge, spelplatser och privat trädgård, finns det gott om tillfällen att umgås oavsett vädret! Det finns 17 ljusa, moderna klassrum och om du vill ha lugn och ro kan du gå igenom vad du lärt dig i studiecentret. På ett kort avstånd från affärer och kaféer, kan du verkligen njuta av att delta i Bournemouths pulserande kustnära liv.

Pluspunkter

Watch Language school Kaplan International, Bournemouth on YouTube.
 
Kaplan International
Watch Language school Kaplan International, Bournemouth on YouTube.
1 / 10

Pluspunkter

  • En verkligt engelsk upplevelse på en populär badort
  • Den största Kaplan-skolan i Storbritannien och Irland
  • Bra nationalitetsmix
  • Modern, välutrustad skola med ett aktivt fritidsprogram
  • Utmärkt läge, 30 minuter till fots från stranden

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

British Council
esl british council accreditation
English UK partner agency
esl english uk partner agency accreditation
BILDUNGSURLAUB
ESL Bildungsurlaub accreditation

Studenternas nationaliteter

      Brasilien
      Italien
      Kuwait
      Ryssland
      Saudiarabien
      Schweiz
      Turkiet
      Frankrike
      Spanien
      Sydkorea
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-4

Lär känna den verkliga engelska livsstilen genom att bo i en värdfamilj! Du får fördelen av att kunna öva allt du lärt dig i skolan i ditt ”andra hem” och får smaka på den lokala kulturen och vardagslivet medan du plugga engelska i Bournemouth. De flesta värdfamiljer bor 25 – 45 minuter från skolan och du erbjuds enkel- eller tvåbäddsrum med halvpension, handdukar och sängkläder.

Residens Lansdowne Point

ESL England Bournemouth Kaplan International Landsdowne point residence

Detta centrala residens ligger 20 minuter med buss från vår partnerskola Kaplan Bournemouth och 20 minuters promenad från den vackra stranden i Bournemouth! Alla enkelrum har privat badrum och ligger samlade fem och fem, med gemensamt, fullt utrustat kök, en lounge att koppla av och umgås i med de andra gästerna, eller för att titta på de senaste serierna tillsammans! Varje rum har en dubbelsäng, skrivbord och garderob. Det finns betaltvättstuga erbjuds mot extra avgift. Wi-Fi är gratis och sängkläder tillhandahålls (men inte handdukar) och städning sker regelbundet av rum och gemensamma utrymmen.

OBS:

  • Alternativet halvpension finns att välja fram till slutet av augusti
  • Minimiålder 18 år med undantag för perioden 1/7 – 26/8 2023

Residens (från 18 år, öppet 9/9 2023 – 30/8 2024)

ESL Languages Host Residence Kaplan Bournemouth

Studenter som vill njuta av den angenäma kustmiljön i Bournemouth kommer att uppskatta detta residens, bara en kort promenad till stranden och 20 minuters bussresa från skolan. Du erbjuds ett enkelrum, utrustat med en liten dubbelsäng, garderob, skrivbord, stol, spegel, förvaringsutrymme och ett badrum. Medan rummet ger dig en privat känsla kan du umgås i det gemensamma köket och i loungen med de andra boende. Du ansvarar för att hålla ditt egna rum rent och får ett kökspaket för självhushåll. Sängkläder tillhandahåll, men du tar med dina egna handdukar. Tvättstuga finns på plats. Mellan lektionerna har du tillgång till utmärkta faciliteter som lounge, spelrum, studierum, gym och en solig takterrass där du kan njuta av den svala havsbrisen.   

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.