esl business courses st giles international

St Giles London Central

St Giles London Central

Vår partnerskola St Giles grundades 1955 och den ligger mitt i London. Här har man en gedigen erfarenhet av engelskundervisning för chefer och professionella. Gruppen St Giles International är faktiskt en av de mest betydande organisationer för utbildning i engelska i Storbritannien. Detta "executive"-kurscenter utmärker sig framför allt genom sin höga kvalitet på den specifika undervisningen i minigrupp och moderna infrastrukturer, som är perfekt anpassade för chefers och professionellas behov. Institutet St Giles ligger i en elegant historisk byggnad i kvarteret Bloomsbury, dit man lätt tar sig från tunnelbanestationerna Russel Square, Holborn eller Tottenham Court Rd. Det är alltså mitt i Londons centrum som du studerar engelska, alldeles intill det kända British Museum och de grönskande alléerna i Lincoln's Inn Fields, Londons nationalpark ... Det är svårt att hitta nått bättre!

Pluspunkter

 
St Giles London Central
1 / 10

Pluspunkter

  • Mycket flexibel träning för att möta varje students behov
  • Prestigefyllt språkcenter med lång erfarenhet av att undervisa affärsfolk i engelska
  • Specifik Business Lounge med förstklassiga faciliteter
  • Helt visst ett av Londons bästa lägen

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

British Council
esl british council accreditation
CSN
CSN logo accreditation
English UK partner agency
esl english uk partner agency accreditation

Studenternas nationaliteter

      Turkiet
      Japan
      Sydkorea
      Schweiz
      Brasilien
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj Executive

esl host family juniors

Inkvartering hos familj, med eget rum och halvpension(eget badrum). 

Residens St Giles

ESL Languages St Giles residence St  Giles London Central

Om du letar efter ett bekvämt boendealternativ, hittar du det på skolbyggnadens översta etage! Du bor i eget eller tvåbäddsrum, där du även finner skrivbord, garderob, kokvrå och privat badrum. Sängkläderna byts en gång i veckan. Du kan välja mellan halvpension eller enbart frukost. Tack vare säkerhetsvakt, portsystemet och kameraövervakning i korridorerna, är detta residens mycket säkert. Fördelen med detta residens läge är att du kan sova litet längre på morgonen!

Residens Mannequin House (från 18 år, Endast tillgängligt fram till 25/8 2024)

ESL Languages Mannequin House residence St Giles Highgate London

Detta residens erbjuder en vänlig och lugn tillflykt från livet och larmet i London, allt bara 35 minuter med kollektivtrafik från skolan. Du placeras i enkelrum i block om sex. Varje rum har en säng, skrivbord, stol, garderob, Wi-Fi och ett eget badrum. Du har självhushåll i det delade köket och städar ditt eget rum, men köket kommer rengöras var 14:e dag. Sängkläder tillhandahålls, men du tar med dig dina egna handdukar. Det finns betaltvättstuga på plats. Residenset har en vänlig och social atmosfär, som främjas av de många sociala aktiviteterna som organiseras i den gemensamma loungen och i faciliteter som ett spelrum, allrum och studieplats.

Residens Chapter Highbury

ESL residential accommodation 1

Några steg ifrån Holloway Road och Emirates Stadium, erbjuder detta residens enkelrum med privat badrum, gratis sängkläder, garderob, skrivbord och stol. Wi-Fi tillhandahålls utan extra kostnad och köket delas. De gemensamma utrymmena omfattar en trevlig innergård, ett gym, ett filmvisningsrum, ett rum för videospel, några studierum och tvättstuga. Och skolan ligger endast 25 minuter bort med tunnelbana!

Hotell

ESL hotel accommodation 1

Mentone Hotel  
St Giles Hotel***  
The Lancaster Grange***  
Grange Blooms Hotel****  
The Beauchamp (Grange Hotels)****  

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.