Idiom

Hoppa på ett franskt snabbtåg i affärsklass! Idiom har specialiserat sig på franskundervisning för vuxna och detta praktiserar man med framgång i ett trevligt privathus i Belle Epoque-stil med trädgård i centrum av Nice. Högt till taket och ett fantastiskt ljus bidrar till att göra denna plats till något alldeles extra. På den stora soliga terrassen kan studenterna, som kommer från världens alla hörn, umgås och utbyta erfarenheter. Kurserna för chefer och professionella utmärker sig med en struktur av tre delar: vokabulär, grammatik och kommunikation studeras på djupet och man riktar in sig på affärsfranska. För att du ska göra mycket snabba framsteg i det franska språket erbjuder skolan gratis internet via WiFi och datorer som studenterna kan använda fritt, individuell anpassning och lärarna ger kontinuerlig uppföljning av dina studieresultat. De tre olika delarna finns representerade varje dag i undervisningen. Du har två lektioner per dag i vart och ett av de tre områdena. Lärarna använder sig inte av böcker under lektionerna, utan utformar undervisningen utifrån varje deltagares önskemål och behov. En sådan flexibel metod skapar en mycket livfull, interaktiv och effektiv undervisning. Konversation utifrån specifika aktiviteter och mer konventionell inlärning av tekniska termer under gruppundervisningen på förmiddagen och, utifrån individuella behov, privatundervisning på eftermiddagen. Affärsmän, professionella, chefer och till och med ett antal, parlamentariker tar del av denna innovativa och mycket flexibla metod för att lära sig det specifika språkbruk som gäller för deras yrkesområde. Det blir även tillfälle att knyta värdefulla kontakter med personer från hela världen.

Pluspunkter

 
Idiom
1 / 10

Pluspunkter

  • Lektioner i minigrupp som garanterar dynamisk undervisning och snabba framsteg
  • Kommunikation inom specifika affärsspråksområden på franska
  • Gratis veckoaktiviteter som kulturella besök, avsmakningar, utflykter, etc.
  • Vacker skola mitt i centrum med mogen och varm atmosfär
  • Kuststad vid Franska Rivieran med härligt väder och många fritidsmöjligheter

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

FLE
esl fle accreditation

Studenternas nationaliteter

      Schweiz
      Tyskland
      USA
      Italien
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj executive

esl host family juniors

Kurscentret rekommenderar speciellt utvalda värdfamiljer, där du kan bo med halvpension.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.