EC

Språkskolan EC i Santa Monica har allt man kan önska sig. Den ligger på 5 minuters promenad från stranden och bara några steg från turiststråket ”Third Street Promenade” och välkomnar dig till en av Los Angelesområdets främsta innestäder – håll ögonen öppna så kanske du möter din favoritfilmstjärna. I denna miljö, som hämtad från en hollywoodfilm, kommer du också att imponeras av EC:s kursprogram. Motiverande och effektiva, ger de dig tillfälle att fördjupa dina kunskaper i engelska tillsammans med andra studenter från världens alla hörn. En förstklassig infrastruktur står dessutom till din disposition för att maximera dina framsteg: 21 splitter nya och ljusa klassrum, gratis internetuppkoppling via Wi-Fi på hela centret, en datorsal och ett bibliotek för att studera i lugn och ro. Ett uppehållsrum ger studenterna möjlighet att träffas efter lektionerna och praktisera sina nyvunna språkkunskaper.

Pluspunkter

Watch Language school EC, Santa Monica on YouTube.
 
EC
Watch Language school EC, Santa Monica on YouTube.
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Badort på USA:s västkust, helt nära Los Angeles
  • Språkskola med modern infrastruktur i hjärtat av Santa Monica
  • Kvalitetsboenden nära busshållplatser
  • Otaliga fritidsmöjligheter i staden, i bergen eller på Stilla Havet

Skolfakta

#
Skolstorlek:
L
#
Minimiålder:
16 år
#
Studenternas nationalitet:
Fler än 3 länder
#
Boende:

Ackrediteringar

ACCET
esl accet accreditation
ALTO
esl alto accreditation
AAIEP
esl aaiep accreditation

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Värdfamilj

esl-host-family-accommodation

VärdfamiljVill du leva i västkustrytm. Välj då att bo i värdfamilj! Du bor i ett bekvämt eget rum och har halvpension. Du får tillfälle att praktisera språket med dina värdar dag efter dag och på så sätt göra dubbelt så snabba framsteg i engelska! Flertalet familjer bor i bostadskvarter i Stor-Los Angeles, nära Santa Monica, på mellan 30 och 60 minuters avstånd med kollektivtrafik från skolan.

Delad lägenhet superior, Santa Monica Downtown (från 18 år)

esl shared appartment accommodation

Det blir svårt att hitta en bättre utgångspunkt för att upptäcka det allra bästa av Kalifornien! Du kommer att bo på en kort promenad från Stilla havet, viktiga landmärken som Santa Monica Pier och din skola!

Delad lägenhet, Westwood (från 18 år)

ESL shared appartment accommodation 2

Dessa mysiga lägenheter ligger i Westwood Village och låter dig njuta av en av Los Angeles mest ikoniska stadsdelar medan du är på en kort 20-minuters tunnelbaneresa från din skola.

Residens standard WW House

esl language english usa santa monica ww house accomodation ashton

WW House är ett charmigt, bekvämt residens, bara några minuters promenad från den populära Westwood-byn och 40 minuter med kollektivtrafik till skolan. Du kan välja mellan antingen ett enkelrum eller ett tvåbäddsrum i ett hus med upp till sex sovrum. Varje sovrum är inrett med en säng, skrivbord, garderob, lampa och bord. Wi-Fi finns i varje rum. Både sängkläder och handdukar tillhandahålls av residenset och varannan vecka städas de gemensamma utrymmena utan extra kostnad. Studenterna har gratis tillgång till tvättmöjligheter och har självhushåll i det gemensamma köket. I tillägg har boendet en gemensam balkong, trädgård, lounge och badtunna för att erbjuda studenterna avkoppling och att kunna att umgås och njuta av sin tid i Los Angeles.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)
ESL Santa Monica language stay
Andra skolor i området
Santa Monica
esl-english-usa-los-angeles-kaplan-international-westwood-hero
Los Angeles
Kaplan International - Westwood
 
ESL King Los Angeles
Los Angeles
Kings
 
kaplan santa barbara school campus english learning
Santa Barbara
Kaplan International