EC

Språkskolan EC i Santa Monica har allt man kan önska sig. Den ligger på 5 minuters promenad från stranden och bara några steg från turiststråket ”Third Street Promenade” och välkomnar dig till en av Los Angelesområdets främsta innestäder – håll ögonen öppna så kanske du möter din favoritfilmstjärna. I denna miljö, som hämtad från en hollywoodfilm, kommer du också att imponeras av EC:s kursprogram. Motiverande och effektiva, ger de dig tillfälle att fördjupa dina kunskaper i engelska tillsammans med andra studenter från världens alla hörn. En förstklassig infrastruktur står dessutom till din disposition för att maximera dina framsteg: 21 splitter nya och ljusa klassrum, gratis internetuppkoppling via Wi-Fi på hela centret, en datorsal och ett bibliotek för att studera i lugn och ro. Ett uppehållsrum ger studenterna möjlighet att träffas efter lektionerna och praktisera sina nyvunna språkkunskaper.

Pluspunkter

Watch Language school EC, Santa Monica on YouTube.
 
EC
Watch Language school EC, Santa Monica on YouTube.
1 / 10

Pluspunkter

  • Badort på USA:s västkust, helt nära Los Angeles
  • Språkskola med modern infrastruktur i hjärtat av Santa Monica
  • Kvalitetsboenden nära busshållplatser
  • Otaliga fritidsmöjligheter i staden, i bergen eller på Stilla Havet

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

ACCET
esl accet accreditation
AAIEP
esl-aaiep-accreditation

Studenternas nationaliteter

      Saudiarabien
      Brasilien
      Japan
      Schweiz
      Turkiet
      Sydkorea
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

esl-host-family-accommodation

VärdfamiljVill du leva i västkustrytm. Välj då att bo i värdfamilj! Du bor i ett bekvämt eget rum och har halvpension. Du får tillfälle att praktisera språket med dina värdar dag efter dag och på så sätt göra dubbelt så snabba framsteg i engelska! Flertalet familjer bor i bostadskvarter i Stor-Los Angeles, nära Santa Monica, på mellan 30 och 60 minuters avstånd med kollektivtrafik från skolan.

OBS: Det är obligatoriskt för studenter under 18 år att boka boende i värdfamilj och att visa upp ett intyg med föräldrars (vårdnadshavares) godkännande.

Delad lägenhet, Westwood (från 18 år)(minimum 2 veckor)

Kaplan Cambridge Nido residence hero

Dessa mysiga lägenheter ligger i Westwood Village och låter dig njuta av en av Los Angeles mest ikoniska stadsdelar medan du är på en kort 40-minuters tunnelbaneresa från din skola.

Delad lägenhet Superior Downtown Santa Monica (från 18 år)

ESL Languages Superior Downtown Santa Monica apartment EC Santa Monica

Denna bostad är ett elegant, modernt lägenhetskomplex inom fem till tio minuters gångavstånd från språkskolan. Du erbjuds plats i en lägenhet med två sovrum med badrum, kök, vardagsrum med en TV, gratis Wi-Fi och balkong. Varje rum har ett eget badrum och skrivbord. De är designade för två studenter men kan hyras av endast en student på begäran. Sängkläder tillhanda hålls och som kan tvättas i tvättmaskin på plats. Du har självhushåll i det gemensamma köket och svarar för städningen av ditt rum, men städning av de gemensamma ytorna kommer att ske varje vecka. Sammantaget är detta boende perfekt för studenter som vill njuta av allt Santa Monica har att erbjuda, med nya vänner och massor av moderna bekvämligheter.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.