ESL Languages USA San Francisco Kaplan International hero

Kaplan International - Berkeley (San Francisco)

Kaplan International - Berkeley (San Francisco)

Kaplan International - Berkeley (San Francisco)

Om du bestämmer dig för en språkresa till Berkeley kommer du inte att bli besviken. Kaplan Berkeley ligger nära UC Berkeleys berömda campus, i ett livligt studentområde, fullt av barer, restauranger, museer och ställen med levande musik. Du lär dig engelska i ett av de åtta klassrummen, fördelade över fyra etage och du har tillgång till andra utmärkta faciliteter som datorlabb (med 15 datorer), bibliotek med studierum och studentlounge. Wi-Fi är kostnadsfritt. Den utmärkta nationalitetsmixen låter dig träffa nya vänner från hela världen och att praktisera din engelska dagligen – dra nytta av skolans aktivitetsprogram och dyk ner i den amerikanska kulturen!

Pluspunkter

Watch Language school Kaplan International, San Francisco on YouTube.
 
Kaplan International - Berkeley (San Francisco)
Watch Language school Kaplan International, San Francisco on YouTube.
1 / 10

Pluspunkter

  • Belägen nära UC Berkeley, vilket låter studenterna delta i öppna föreläsningar
  • Berömd akademisk, spännande och öppen stad med en stark studentvibb
  • Bra nationalitetsmix från hela världen
  • Brett utbud av aktiviteter och livligt nattliv

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

ACCET
esl accet accreditation

Studenternas nationaliteter

      Brasilien
      Chile
      Kina
      Colombia
      Italien
      Japan
      Sydkorea
      Turkiet
      Frankrike
      Brasilien
      Mexico
      Schweiz
      Spanien
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

esl-host-family-accommodation

Få en känsla för den amerikanska livsstilen genom att bo i en lokal familj! Om du planerar att plugga engelska på Kaplan Berkeley, är detta boendealternativ det perfekta valet. Du erbjuds eget eller tvåbäddsrum med delat badrum och äter frukost och middag med din värdfamilj, då du övar engelska i en varm atmosfär! Gratis Wi-Fi, sängkläder och handdukar tillhandahålls, men du tar med dig egna toalettsaker. Din värdfamilj bor vanligtvis 35 minuter i genomsnitt från skolan med buss (maximal restid 45 minuter under högsäsong) och familjen hjälper dig att planera skolvägen första dagen.

Studentresidens YMCA (från 18 år)

ESL Languages residence Berkeley City Dorms Kaplan Berkeley

Beläget bara två minuter från skolan till fots, erbjuder detta boenden enkel- och tvåbäddsrum med delat badrum. Sängkläder och handdukar tillhandahålls, liksom Wi-Fi. Det gemensamma köket, studierummet, matrummet och TV-loungen ger dig möjlighet att umgås med de andra studenterna och att prata engelska utanför klassrummet. De gemensamma utrymmena städas varje dag, men du ansvarar för att hålla ditt rum rent och snyggt. Det finns betaltvättstuga. 

Residens Borneo (från 18 år)

ESL Languages Borneo Residence Kaplan Berkeley

Beläget i det livliga och trendiga centrala Berkeley, erbjuder detta boende en social studentupplevelse med alla bekvämligheter som du har hemma, bara 10 minuters promenad från skolan. Du kommer att bli tilldelad i en singel i ett hus. Varje rum är utrustat med skrivbord, stol och byrå. Det finns separata badrum för kvinnor och män, delade mellan tre till sex personer, samt ett gemensamt kök där du har självhushåll. Det finns också en gemensam lounge och matplats där du kan umgås med övriga boende. Alla gemensamma utrymmen städas dagligen, men du ansvarar för att hålla ditt rum rent. Residenset kommer att tillhandahålla sängkläder, men du tar med dina egna handdukar. Det finns betaltvättstuga på plats.

Berkeley City Apartments: Telegraph (från 18 år, minimum 2 veckor)

ESL Languages Berkeley City apartments Telegraph Kaplan San Francisco

Lev det amerikanska studentlivet i Kalifornien genom att välja detta underbara boende med flera sovrum - bara en 20 minuters promenad från skolan - som ditt nya andra hem. Du placeras i ett enkelrum, utrustat med skrivbord, stol och byrå och med tillgång till ett delat badrum. Du får sängkläder vid ankomsten, som tvättas (i samband med rumsstädningen) av residenset utan extra kostnad. Boendet har gratis tvättmöjligheter och ett fullt utrustat kök för självhushåll. Efter lektionerna kan du koppla av med dina nya vänner i faciliteterna på plats, som inkluderar ett vardagsrum med TV och en uteplats med BBQ och boccia. Njut av the California Sunshine!

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.