ESL Languages USA San Francisco Kaplan International hero

Kaplan International - Berkeley (San Francisco)

Kaplan International - Berkeley (San Francisco)

Kaplan International - Berkeley (San Francisco)

Om du bestämmer dig för en språkresa till Berkeley kommer du inte att bli besviken. Kaplan Berkeley ligger nära UC Berkeleys berömda campus, i ett livligt studentområde, fullt av barer, restauranger, museer och ställen med levande musik. Du lär dig engelska i ett av de tio klassrummen, fördelade över fyra etage och du har tillgång till andra utmärkta faciliteter som datorlabb (med 15 datorer), bibliotek med studierum och studentlounge. Wi-Fi är kostnadsfritt. Den utmärkta nationalitetsmixen låter dig träffa nya vänner från hela världen och att praktisera din engelska dagligen – dra nytta av skolans aktivitetsprogram och dyk ner i den amerikanska kulturen!

Pluspunkter

 
Kaplan International - Berkeley (San Francisco)
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Belägen nära UC Berkeley, vilket låter studenterna delta i öppna föreläsningar
  • Berömd akademisk, spännande och öppen stad med en stark studentvibb
  • Bra nationalitetsmix från hela världen
  • Brett utbud av aktiviteter och livligt nattliv

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

ACCET
esl accet accreditation

Studenternas nationaliteter

      Brasilien
      Chile
      Kina
      Colombia
      Italien
      Japan
      Sydkorea
      Turkiet
      Frankrike
      Brasilien
      Peru
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

esl-host-family-accommodation

Få en känsla för den amerikanska livsstilen genom att bo i en lokal familj! Om du planerar att plugga engelska på Kaplan Berkeley, är detta boendealternativ det perfekta valet. Du erbjuds eget eller tvåbäddsrum med delat badrum och äter frukost och middag med din värdfamilj, då du övar engelska i en varm atmosfär! Gratis Wi-Fi, sängkläder och handdukar tillhandahålls, men du tar med dig egna toalettsaker. Familjerna bor vanligtvis 45 – 60 minuter från skolan med kollektivtrafik och familjen hjälper dig att planera skolvägen första dagen.

Berkeley City Dorms (från 18 år)

ESL Languages residence Berkeley City Dorms Kaplan Berkeley

Belägna på ett antal ställen, erbjuder dessa boenden enkel- och tvåbäddsrum med delat badrum. Tvåbäddsrum erbjuds endast studenter som bokar fem veckor eller längre – enkelrummen har inte denna begränsning. Sängkläder och handdukar tillhandahålls, liksom Wi-Fi. Det gemensamma köket, studierummet, matrummet och TV-loungen ger dig möjlighet att umgås med de andra studenterna och att prata engelska utanför klassrummet. De gemensamma utrymmena städas varje dag, men du ansvarar för att hålla ditt rum rent och snyggt. Det finns betaltvättstuga. Du har mindre än fem minuter till fots till skolan och även kortare till de närmaste barerna och restaurangerna.

Berkeley City Apartments: Telegraph (från 18 år, minimum 2 veckor)

ESL Languages Berkeley City apartments Telegraph Kaplan San Francisco

Lev det amerikanska studentlivet i Kalifornien genom att välja detta underbara boende med flera sovrum - bara en 20 minuters promenad från skolan - som ditt nya andra hem. Du väljer mellan enkel- eller tvåbäddsrum - var och ett utrustat med skrivbord, stol och byrå och med tillgång till ett delat badrum. Du får sängkläder vid ankomsten, som tvättas (i samband med rumsstädningen) av residenset utan extra kostnad. Boendet har gratis tvättmöjligheter och ett fullt utrustat kök för självhushåll. Efter lektionerna kan du koppla av med dina nya vänner i faciliteterna på plats, som inkluderar ett vardagsrum med TV och en uteplats med BBQ och boccia. Njut av the California Sunshine!

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)