EC

Denna språkskola erbjuder spännande nya lokaliteter: den ligger i den emblematiska Insurance Exchange-byggnaden i hjärtat av San Franciscos finansdistrikt. Detta gör att du inte bara kommer att befinna dig nära den hänförande San Franciscobukten – du kommer även att vara på samma gata som stadens berömda spårvagnslinje! Skolans faciliteter inkluderar åtta klassrum, en studentlounge, ett datorlabb och en reception – alla helt nya och av toppkvalitet för att säkra bästa miljö och resurser för språkundervisning. Vid sidan av Golden Gate och Fisherman’s Wharf, låter detta kurscenters fantastiska läge dig nå många andra välkända landmärken, som Chinatown och San Franciscos museum för modern konst, på mindre än en timme.

Pluspunkter

Watch Language school EC, San Francisco on YouTube.
 
EC
Watch Language school EC, San Francisco on YouTube.
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • • Spännande stad med ett mycket öppet sinne
  • • Stor kulturell mångfald
  • • Stort antal boendealternativ
  • • Centralt läge som ger tillfälle till ett stort antal aktiviteter och utflykter

Skolfakta

#
Skolstorlek:
#
Examina:
#
Minimumålder:
#
Boende:

Ackrediteringar

ACCET
esl accet accreditation
ALTO
esl alto accreditation
AAIEP
esl aaiep accreditation

Studenternas nationaliteter

      Brasilien
      Sydkorea
      Japan
      Taiwan
      Frankrike
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-2

Att bo i en värdfamilj är det idealiska alternativet för en total fördjupning i landet. Du delar vardagslivet med dina värdar och upptäcker den amerikanska kulturen inifrån. Alla familjer bor på 45 till 65 minuters resa med kollektivtrafik från skolan och erbjuder boende i enkelrum eller tvåbäddsrum (endast om ni är två som reser tillsammans) med halvpension.

OBS: Det är obligatoriskt för studenter under 18 år att reservera boende i värdfamilj och att medta skriftligt tillstånd från vårdnadshavare.

Residens Columbus, komfort (från 18 år) - kortaste bokning 4 veckor

ESL residential accommodation 2

På tio minuter till fots från skolan ligger detta historiska residens mellan Chinatown, Embarcadero och finanskvarteren. Rummen har enkelsängar eller upphöjda sängar, medan tvåbäddsrummen har våningssängar (de kan reserveras för en person eller för två som reser tillsammans). I varje rum finner du: gratis Wi-Fi, lakan, minikylskåp, skrivbord och byrå. Badrummen delas. Laga mat med de andra gästerna på residenset i det gemensamma köket, eller koppla av i salongen! Det finns en mikrovågsugn på varje våningsplan, snacks- och dryckesautomater, en tvättstuga och en reception som är bemannad dygnet runt.

Aparthotel standard The Kenmore

ESL Language The Kenmore Standard Aparthotel EC San Francisco

Residenset Kenmore ligger i det vackra, gröna området Pacific Heights, 30 minuters promenad från skolan. Du kan välja mellan enkelrum eller tvåbäddsrum och har alternativt privat badrum mot extra avgift. Rummen erbjuder skrivbord, garderober, Wi-Fi och TV. Sängkläder och handdukar tillhandahålls och städning av rummen och gemensamma utrymmen ingår. Studenterna har tillgång till gemensam lounge, matsal och terrass.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)
esl-san-francisco-language-stay-2
Andra skolor i området
San Francisco
ESL Languages USA San Francisco Kaplan International hero
San Francisco
Kaplan International - Berkeley (San Francisco)
 
ESL English USA Los Angeles Kaplan International Westwood hero
Los Angeles
Kaplan International - Westwood
 
ESL English USA San Diego EC
San Diego
EC