esl english courses london kaplan covent garden

Kaplan International

Kaplan International

Det är svårt att hitta ett bättre läge för en språkresa till London: vår partnerskola ligger centralt i Covent Garden, bekvämt och omgiven av några av stadens mest spännande stadsdelar. Med Chinatown, Soho, Bloomsbury och West Ends strålande ljus på gångavstånd, har du London för dina fötter! Kaplan London Covent Garden hittar du i en vacker, historisk fastighet med 15 klassrum och stödjande, skickliga lärare som hjälper dig att uppnå dina mål i engelska. Skolan har en utomhusgård, perfekt för att ta en paus och umgås med de andra studenterna. Kaffeautomater finns på plats även om att studera mitt i Londons centrum gör det lätt att ta något på någon av de många restaurangerna och kaféerna i omgivningarna!

esl-information-icon
OBS!

30+ kurser flyttar till nya lokaler 2023. Vi uppdaterar webben med nya uppgifter.

Pluspunkter

Watch Language school Kaplan London (Covent Garden) on YouTube.
 
Kaplan International
Watch Language school Kaplan London (Covent Garden) on YouTube.
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Bästa läge för att utforska London och se staden som en lokalinvånare
  • Vackert belägen i en central, historisk fastighet
  • Mycket bred nationalitetsmix: studenterna reser hit från hela världen
  • Högkvalitativa lärare och dynamiska lektioner

Skolfakta

#
Skolstorlek:
#
Examina:
#
Minimumålder:
#
Boende:

Ackrediteringar

British Council
esl british council accreditation
English UK partner agency
esl english uk partner agency accreditation
BILDUNGSURLAUB
ESL Bildungsurlaub accreditation

Studenternas nationaliteter

      Algeriet
      Argentina
      Brasilien
      Chile
      Kina
      Colombia
      Frankrike
      Italien
      Japan
      Sydkorea
      Mexico
      Peru
      Ryssland
      Saudiarabien
      Schweiz
      Turkiet
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-2

Lär känna England och dess vänliga människor genom att bo i en värdfamilj under din språkresa till London. Umgås med din värdfamilj under middagarna (du har halvpension) och lär känna andra delar av London utanför centrum. Värdfamiljerna bor i allmänhet i zon ett till zon fyra, där zonerna ett och två ligger 30 – 45 minuter från Kaplan London Covent Garden och zonerna tre och fyra 45 – 60 minuter bort. Du bor i eget eller i tvåbäddsrum med studiehörna, fri Wi-Fi, sängkläder och handdukar, samt tvätt en gång i veckan.

Residens Scape Wembley (vanaf 18 jaar)

ESL Languages Scape Wembley residence Kaplan London England

Beläget i centrala London, en kort promenad från den berömda Wembley Stadium och bara 40 minuter med tunnelbana från språkskolan, är detta boendealternativ perfekt för studenter som vill uppleva Londons energi. Du erbjuds en studio, var och en utrustad med förvaringsutrymme, Wi-Fi, skrivbord, lampa, stol, eget kök och badrum. Gemensamma ytor städas varje vecka, och det finns en städservice tillgänglig för gästerna. Residenset tillhandahåller sängkläder som studenterna kan tvätta i betaltvättmaskin på plats. Studenterna   tar med sina egna handdukar. Residenset erbjuder flera gemensamma faciliteter som studenterna får utnyttja, inklusive ett gym, studierum och lounger, där de kan njuta av den sociala atmosfären i sitt nya hem.

Scape Shoreditch (från 18 år)

ESL Languages residence Scape Shoreditch Kaplan London Covent Garden

Dessa studior för en person är perfekta för en modern, bekväm vistelse under din språkresa till London. Shoreditch ligger 20 minuter från skolan med tunnelbana och här finner du den ikoniska Brick Lane och Spitalfields, fyllda av kultur och underhållning. Varje studio innehåller en dubbelsäng, badrum, kokvrå, TV och studiehörna. Fri Wi-Fi och sängkläder ingår, men du tar med dig egna handdukar. Betaltvättstuga finns att tillgå. Det är lätt att umgås på plats med Playstation, filmrum, gym och takterrass att njuta av tillsammans!

OBS: Tvåbäddsrum kan finnas tillgängligt på begäran för två studenter som reser tillsammans.

Residens Scape Canada Water (från 18 år)

ESL Languages Scape Canada Water residence Kaplan London

Omgivet av ett stort utbud av läcker streetfood i det trendiga området Bermondsey, bara 30 minuter med cykel från skolan, ligger ditt nya hem medan du studerar i London. Du placeras i enkelrumsrum i en lägenhet som delas med antingen 3 eller 7 andra studenter. Varje lägenhet innehåller en gemensam lounge och ett delat kök för gästernas självhushåll. Varje rum är generöst möblerat med ett skrivbord, stol, garderob, bord, lampa och en egen TV. Sängkläder tillhandahålls, som du kan tvätta mot en avgift, men du tar med dig dina egna handdukar. Residenset erbjuder många delade faciliteter att njuta av, inklusive ett gym, studierum, uteplats och biografrum.

Residens Scape Canalside (från 18 år)

ESL Languages Scape Canalside residence Kaplan London

För dem som vill få en spännande och fördjupande erfarenhet av studentlivet i hjärtat av London, finner det på residenset Scape Canalside. Bostaden ligger bredvid Queen Mary University, i det livliga studentområdet Mile End - bara 25 minuter från skolan med tunnelbana. Studenterna erbjuds ett enkelrum i en delad lägenhet med ett kök och lounge. Sovrummen är inredda med en säng, garderob, skrivbord, eget badrum och fullt kontrollerbar centralvärme. Bostaden erbjuder ett 24/7 gym och filmsal för sina boende och det finns flera restauranger, barer och underhållningsalternativ i närheten för dig som vill umgås med dina nya vänner.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)