esl english courses london kaplan covent garden

Kaplan International

Kaplan International

Det är svårt att hitta ett bättre läge för en språkresa till London: vår partnerskola ligger centralt i Covent Garden, bekvämt och omgiven av några av stadens mest spännande stadsdelar. Med Chinatown, Soho, Bloomsbury och West Ends strålande ljus på gångavstånd, har du London för dina fötter! Kaplan London Covent Garden hittar du i en vacker, historisk fastighet med 15 klassrum och stödjande, skickliga lärare som hjälper dig att uppnå dina mål i engelska. Skolan har en utomhusgård, perfekt för att ta en paus och umgås med de andra studenterna. Kaffeautomater finns på plats även om att studera mitt i Londons centrum gör det lätt att ta något på någon av de många restaurangerna och kaféerna i omgivningarna!

Pluspunkter

Watch Language school Kaplan London (Covent Garden) on YouTube.
 
Kaplan International
Watch Language school Kaplan London (Covent Garden) on YouTube.
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Bästa läge för att utforska London och se staden som en lokalinvånare
  • Vackert belägen i en central, historisk fastighet
  • Mycket bred nationalitetsmix: studenterna reser hit från hela världen
  • Högkvalitativa lärare och dynamiska lektioner

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

British Council
esl british council accreditation
English UK partner agency
esl english uk partner agency accreditation
BILDUNGSURLAUB
ESL Bildungsurlaub accreditation

Studenternas nationaliteter

      Algeriet
      Argentina
      Brasilien
      Chile
      Kina
      Colombia
      Frankrike
      Italien
      Japan
      Sydkorea
      Mexico
      Peru
      Ryssland
      Saudiarabien
      Schweiz
      Turkiet
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-2

Lär känna England och dess vänliga människor genom att bo i en värdfamilj under din språkresa till London. Umgås med din värdfamilj under middagarna (du har halvpension) och lär känna andra delar av London utanför centrum. Värdfamiljerna bor i allmänhet i zon ett till zon fyra, där zonerna ett och två ligger 30 – 45 minuter från Kaplan London Covent Garden och zonerna tre och fyra 45 – 60 minuter bort. Du bor i eget eller i tvåbäddsrum med studiehörna, fri Wi-Fi, sängkläder och handdukar, samt tvätt en gång i veckan.

Residens Scape Wembley (vanaf 18 jaar)

ESL Languages Scape Wembley residence Kaplan London England

Beläget i centrala London, en kort promenad från den berömda Wembley Stadium och bara 40 minuter med tunnelbana från språkskolan, är detta boendealternativ perfekt för studenter som vill uppleva Londons energi. Du erbjuds en studio, var och en utrustad med förvaringsutrymme, Wi-Fi, skrivbord, lampa, stol, eget kök och badrum. Gemensamma ytor städas varje vecka, och det finns en städservice tillgänglig för gästerna. Residenset tillhandahåller sängkläder som studenterna kan tvätta i betaltvättmaskin på plats. Studenterna   tar med sina egna handdukar. Residenset erbjuder flera gemensamma faciliteter som studenterna får utnyttja, inklusive ett gym, studierum och lounger, där de kan njuta av den sociala atmosfären i sitt nya hem.

Scape Shoreditch (från 18 år)

ESL Languages residence Scape Shoreditch Kaplan London Covent Garden

Dessa studior för en person är perfekta för en modern, bekväm vistelse under din språkresa till London. Shoreditch ligger 25 minuter från skolan med tunnelbana och här finner du den ikoniska Brick Lane och Spitalfields, fyllda av kultur och underhållning. Varje studio innehåller en dubbelsäng, badrum, kokvrå, TV och studiehörna. Fri Wi-Fi och sängkläder ingår, men du tar med dig egna handdukar. Betaltvättstuga finns att tillgå. Det är lätt att umgås på plats med Playstation, filmrum, gym och takterrass att njuta av tillsammans!

OBS: Tvåbäddsrum kan finnas tillgängligt på begäran för två studenter som reser tillsammans.

Residens Scape Canada Water (från 18 år)

ESL Languages Scape Canada Water residence Kaplan London

Omgivet av ett stort utbud av läcker streetfood i det trendiga området Bermondsey, bara 15 minuter med cykel från skolan, ligger ditt nya hem medan du studerar i London. Du placeras i enkelrumsrum i en lägenhet som delas med antingen 3 eller 7 andra studenter. Varje lägenhet innehåller en gemensam lounge och ett delat kök för gästernas självhushåll. Varje rum är generöst möblerat med ett skrivbord, stol, garderob, bord, lampa och en egen TV. Sängkläder tillhandahålls, som du kan tvätta mot en avgift, men du tar med dig dina egna handdukar. Residenset erbjuder många delade faciliteter att njuta av, inklusive ett gym, studierum, uteplats och biografrum.

Residens Scape Canalside (från 18 år)

ESL Languages Scape Canalside residence Kaplan London

För dem som vill få en spännande och fördjupande erfarenhet av studentlivet i hjärtat av London, finner det på residenset Scape Canalside. Bostaden ligger bredvid Queen Mary University, i det livliga studentområdet Mile End - bara 25 minuter från skolan med tunnelbana. Studenterna erbjuds ett enkelrum i en delad lägenhet med ett kök och lounge. Sovrummen är inredda med en säng, garderob, skrivbord, eget badrum och fullt kontrollerbar centralvärme. Bostaden erbjuder ett 24/7 gym och filmsal för sina boende och det finns flera restauranger, barer och underhållningsalternativ i närheten för dig som vill umgås med dina nya vänner.

Residens Urbanest King’s Cross (från 18 år, öppet 17/6 - 26/8 2023)

ESL Languages Urbanest Kings's Cross residence Kaplan London

Residenset ligger i en av de mest berömda och livliga stadsdelarna i London, bara 20 minuter från skolan med kollektivtrafik, perfekt för studenter som vill ha en social och spännande tid i staden. Studenterna erbjuds eget rum med privat badrum i antingen en delad lägenhet med fyra eller åtta sovrum, vart och ett med ett utrustat gemensamt kök och gemensam lounge. Varje rum har lagringsutrymme, ett skrivbord, lampa, stol och en dubbelsäng. Dessutom finns studiolägenheter också tillgängliga, som inkluderar samma möblemang, samt ett pentry. På residenset har du självhushåll och städar själv ditt rum, (men personalen kommer att städa de gemensamma ytorna varje vecka). Studenterna förses med sängkläder som de kan tvätta i tvättmaskiner på plats mot en liten avgift. Man tar med sig sina egna handdukar. Residenset erbjuder flera gemensamma faciliteter för sina gäster, inklusive en lounge, studierum, ett spelrum och till och med ett kafé där du kan dela en klassisk brittisk måltid med dina nya vänner.

Residens Urbanest Hoxton (från 16 år, öppet 1/7 – 26/8, 2023)

ESL Languages Urbanest Hoxton residence Kaplan London

Välj detta boende för att få ut det bästa av både dina studier och din resa, eftersom du har tillgång till gott om studieutrymmen och massor av bekvämligheter i centrum av London ,bara 30 minuter från skolan med kollektivtrafik. Studenterna placeras i studiolägenheter, var och en med en liten dubbelsäng, skrivbord, stol, förråd, garderobsutrymme, Wi-Fi, en rymlig sittplats och ett badrum. Du får sängkläder, men tar med dig dina egna handdukar - de kan tvättas båda mot en avgift på plats. Mellan lektionerna har tillgång till gemensamma avkopplings- och studieutrymmen, ett gym, ett träningsområde och ett spelrum.

Residens Urbanest Tower Bridge (från 18 år, öppet 1/7 – 26/8, 2023)

ESL Languages Urbanest Tower Bridge residence Kaplan London

Beläget nära en av de mest ikoniska platserna i London, Tower Bridge, är detta residens perfekt för studenter som gillar sightseeing och att umgås bara 25 minuter från skolan med buss. Du kan välja antingen ett eget um eller en studio. Enkelrummen ha en säng, skrivbord, stol, garderob, tillgång till ett delat kök och ett badrum; Studiorna har samma sak, plus ett eget, modernt pentry. Sängkläder tillhandahålls, men du tar med dig dina egna handdukar, som kan tvättas mot en avgift på plats. Efter lektionerna kan du koppla av i det gemensamma sociala området eller titta på en film i biografrummet. 

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL schools and courses icon
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.