EC

Språkskolan består av två byggnader mitt emot varandra bara några steg från huvudterminalen för bussarna. Där finns totalt 44 rymliga och ljusa klassrum med luftkonditionering, några av dem avsedda för små grupper eller privatundervisning. På rasterna kan man koppla av och hänföras av den fantastiska utsikten från skolans takterrass eller gå till ett av kaféerna som ligger på bottenvåningen. På skolan får du tillgång till ett språkcentrum där det finns video, bibliotek, datorer som är uppkopplade till internet och en läs- eller studieavdelning. Alla klassrum är utrustade med interaktiva pekskärms-TV. EC har ett mycket rikt kursutbud som passar såväl för studenter som vill jobba flitigt (minigrupper, privatundervisning) som för dem som vill ta det lite lugnare och studera samtidigt som de njuter av medelhavslivsstilen.

Pluspunkter

Watch Language school EC, Malta on YouTube.
 
EC
Watch Language school EC, Malta on YouTube.
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Erfaren skola med hög professionalism
  • Mycket bra lärarkår
  • Intensivkurser i minigrupp
  • Stort urval av boende med kvalitet över maltesisk standard
  • Fantastiska fritidsmöjligheter, inklusive beach club (under sommartid)

Skolfakta

#
Skolstorlek:
XL
#
Examina:
Cambridge (B2 First)
Cambridge (C1 Advanced)
Cambridge (C2 Proficiency)
IELTS
TOEFL
#
Minimiålder:
18 år
#
Boende:

Ackrediteringar

FELTOM
esl feltom accreditation
ALTO
esl alto accreditation

Studenternas nationaliteter

      Brasilien
      Colombia
      Japan
      Frankrike
      Turkiet
      Schweiz
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-2

Det bästa sättet att praktisera språket och fördjupa kunskaperna om det maltesiska livet är att bo hos en värdfamilj. Skolan kontrollerar regelbundet sina familjer för att garantera att du erbjuds ett trevligt och bekvämt boende i eget eller delat rum med endast frukost eller med halvpension. Alla familjer bor på ett avstånd på 10-30 minuter från skolan till fots eller med buss. Sommartid kan avståndet vara något längre till följd av det stora antalet besökande. Du kan även beställa eget badrum för högre komfort.

OBS: Det är obligatoriskt för studenter under 18 år att boka boende i värdfamilj och att visa upp ett intyg med föräldrars (vårdnadshavares) godkännande.

Delade lägenheter standard (från 18 år) (rekommenderas för 18 till 27 år)

ESL Languages shared apartment EC St. Julian's

Dessa lägenheter består av enkel- eller tvåbäddsrum, ett utrustat kök och ett delat badrum. Privat badrum finns på begäran. Lägenheterna ligger mestadels på några minuters promenad från skolan, men under högsäsong kan avståndet öka till 30 minuter. Lakan och handdukar tillhandahålls och du får disponera tvättstuga. Wi-Fi är gratis, luftkonditionering kan fås mot tillägg och rummen städas varje vecka.

Comfort Studio / Lägenheter med ett sovrum

ESL Languages studio EC St. Julian's

Belägna 25 minuter till fots från EC St Julian’s, är dessa lägenheter både bekväma och snygga. Du kan välja mellan privat studio med privat badrum eller en lägenhet med dubbelrum och delat badrum. I varje lägenhet hittar du ett fullt utrustat kök, ett vardagsrum/matrum, gratis luftkonditionering och Wi-Fi, sängkläder och handdukar, samt en tvättmaskin som får användas utan extra kostnad. Städning ingår också. Tack vare detta ditt andra hem, kommer du att få en underbar tid på Malta!

Hotell eller privat lägenhet

ESL-hotel-accommodation-2

Malta har dussintals hotell för alla smaker och i samtliga prisklasser. Vi står gärna till tjänst med bokning genom skolan.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)
esl stjulians language stay hero
Andra skolor i området
St. Julian's
esl business courses bels
St. Paul’s Bay
BELS
 
esl english malta sliema iels an lal language centre hero 0
Sliema
IELS Malta
 
esl english malta gozo bels hero 0
Gozo
BELS