EC

Språkskolan består av två byggnader mitt emot varandra bara några steg från huvudterminalen för bussarna. Där finns totalt 44 rymliga och ljusa klassrum med luftkonditionering, några av dem avsedda för små grupper eller privatundervisning. På rasterna kan man koppla av och hänföras av den fantastiska utsikten från skolans takterrass eller gå till ett av kaféerna som ligger på bottenvåningen. På skolan får du tillgång till ett språkcentrum där det finns video, bibliotek, datorer som är uppkopplade till internet och en läs- eller studieavdelning. Alla klassrum är utrustade med interaktiva pekskärms-TV. EC har ett mycket rikt kursutbud som passar såväl för studenter som vill jobba flitigt (minigrupper, privatundervisning) som för dem som vill ta det lite lugnare och studera samtidigt som de njuter av medelhavslivsstilen.

Pluspunkter

Watch Language school EC, Malta on YouTube.
 
EC
Watch Language school EC, Malta on YouTube.
1 / 10

Pluspunkter

  • Erfaren skola med hög professionalism
  • Mycket bra lärarkår
  • Intensivkurser i minigrupp
  • Stort urval av boende med kvalitet över maltesisk standard

     

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

FELTOM
esl feltom accreditation
CSN
CSN logo accreditation

Studenternas nationaliteter

      Brasilien
      Colombia
      Tyskland
      Frankrike
      Italien
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-2

Det bästa sättet att praktisera språket och fördjupa kunskaperna om det maltesiska livet är att bo hos en värdfamilj. Skolan kontrollerar regelbundet sina familjer för att garantera att du erbjuds ett trevligt och bekvämt boende i eget eller delat rum med endast frukost eller med halvpension. Alla familjer bor på ett avstånd på 15-45 minuter från skolan med buss. Sommartid kan avståndet vara något längre till följd av det stora antalet besökande.

 

OBS: Det är obligatoriskt för studenter under 18 år att boka boende i värdfamilj med halvpension och att visa upp ett intyg med föräldrars (vårdnadshavares) godkännande.

 

Delade lägenheter standard (från 18 år) (rekommenderas för 18 till 27 år)

ESL Languages shared apartment EC St. Julian's

Dessa lägenheter består av enkel- eller tvåbäddsrum, ett utrustat kök och ett delat badrum. Privat badrum finns på begäran. Lägenheterna ligger mestadels på några minuters promenad från skolan, men under högsäsong kan avståndet öka till 30 minuter. Lakan och handdukar tillhandahålls och du får disponera tvättstuga. Wi-Fi är gratis, luftkonditionering kan fås mot tillägg och rummen städas varje vecka.

Comfort Studio / Lägenheter med ett sovrum (från 18 år)

ESL Languages studio EC St. Julian's

Belägna 30 minuter till fots från EC St Julian’s, är dessa lägenheter både bekväma och snygga. Du kan välja mellan privat studio med privat badrum eller en lägenhet med dubbelrum och delat badrum. I varje lägenhet hittar du ett fullt utrustat kök, ett vardagsrum/matrum, gratis Wi-Fi, sängkläder och handdukar, samt en tvättmaskin som får användas utan extra kostnad. Städning ingår också, luftkonditionering kan fås mot tillägg. Tack vare detta ditt andra hem, kommer du att få en underbar tid på Malta!

Campus Hub (från 18 år)

ESL Languages Campus Hub EC St. Julian's Malta

Detta residens är perfekt beläget, bara ca 30 minuter med kollektivtrafik från skolan och omgivet av butiker, restauranger och kaféer. Du erbjuds ett enkelrum eller ett tvåbäddsrum, vart och ett möblerat med ett sängbord, garderob och ett skrivbord med låsbara lådor. De som väljer eget rum har privat badrum, medan de som väljer tvåbäddsrum delar badrum med upp till sex andra personer. Sängkläder och handdukar tillhandahålls, som du kan tvätta mot en avgift i tvättstugan. Fastigheten är perfekt lämpad för studentlivet, med ett gemensamt kök för studenternas självhushållning och fritidsfaciliteter, som ett gym och flera TV -apparater. 

Hotell eller privat lägenhet (från 18 år)

ESL-hotel-accommodation-2

Malta har dussintals hotell för alla smaker och i samtliga prisklasser. Vi står gärna till tjänst med bokning genom skolan.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.