esl-english-canada-vancouver-kaplan-international-hero

Kaplan International

Kaplan International

Vår partnerskola upptar två campus mitt emot varandra i centrum av Vancouver. Du når stranden på ca en kvart och Stanley Park på ca 20 minuter. Kaplan Internationals anläggning är modern och alla klassrum utrustade med all nödvändig teknik för att lära sig engelska. Du har också tillgång till datorer med de senaste mjukvarorna, liksom gratis internet via Wi-Fi. I studentloungen får du tillfälle att träffa dina nya vänner och koppla av med en kopp kaffe eller te, eller göra dig en liten måltid (mikro, kylskåp och varuautomater finns att tillgå). Slutligen, i informationscentret, med tidningar, tidskrifter och anslagstavlor, hålls du hela tiden uppdaterad om lokala och regionala evenemang.

Pluspunkter

Watch Language School Kaplan Vancouver on YouTube.
 
Kaplan International
Watch Language School Kaplan Vancouver on YouTube.
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Mycket professionell skola med gott rykte
  • Centralt läge
  • Mycket bra nät av värdfamiljer
  • Stort urval aktiviteter efter lektionerna

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

Languages Canada
esl languages canada accreditation

Studenternas nationaliteter

      Brasilien
      Chile
      Colombia
      Frankrike
      Tyskland
      Japan
      Sydkorea
      Mexico
      Schweiz
      Italien
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Famille d'accueil

ESL-host-family-accommodation-2

Familjerna väljs omsorgsfullt ut av vår partnerskola för att kunna erbjuda studenterna en trivsam miljö och optimala förutsättningar att fördjupa sig i den kanadensiska livsstilen och att praktisera engelska. Du bor i enkel- eller dubbelrum och har halvpension, i ett bostadsområde beläget ca 45 – 60 minuter från skolan. Du delar gemensamma utrymmen i huset med din värdfamilj.

Residens Viva Tower (från 18 år)

ESL Canada Vancouver Kaplan International Viva Tower residence

Upplev Vancouver på ett internationellt vis i dessa delade lägenheter, på 12 minuters promenad från skolan! Varje lägenhet består av tre eller fyra sovrum (enkel- och tvåbäddsrum) och gemensamma badrum. Man delar på ett fullt utrustat kök, matrum, lounge med TV och Netflix, samt ett gym. Sängkläder och handdukar är inkluderade i priset, liksom tvättstuga och städning. Residenset ligger nära några av stadens mest ikoniska utsiktspunkter, shopping och olika stränder!

Residens Vancouver House (från 18 år)

ESL Languages Vancouver House Castle Kaplan Vancouver

Med eleganta interiörer och underbar utsikt över ett trevligt, grönt förortsområde, är detta residens den perfekta basen för att utforska Vancouver, eftersom det ligger bara en 40 minuters bussresa från både språkskolan och stadens centrum. Residenset består av ett stort hus med enkel- och tvåbäddsrum, delade badrum, vardagsrum/matplats och ett gemensamt kök för självhushållning. Varje rum har garderob, skåp, skrivbord, lampa och stol. Sängkläder tillhandahålls vid ankomsten, som kan tvättas gratis i tvättmaskiner på plats. Studenterna kommer att ansvara för att städa sina egna utrymmen, men det finns en städservice som kan nyttjas mot en extra avgift. Gemensamma ytor städas varje vecka av residenset.

Residens King Edward Townhouses (från 18 år)

ESL Languages King Edward Townhouses Kaplan Vancouver

Detta residens är perfekt för studenter som vill träffa nya vänner i hjärtat av Vancouver, bara 20 minuter med buss från deras skola. Du kommer att bo i ett hus med fem rum och tre delade badrum. Du kan välja antingen ett enkel- eller ett tvåbäddsrum. Varje rum har en garderob, skrivbord, lampa och stol. Du har självhushåll i det fullt utrustade gemensamma köket och en städtjänst finns tillgänglig mot en extra kostnad. Sängkläder tillhandahålls vid ankomsten, men du tar med dig egna handdukar. Gratis tvättstuga finns på plats. Efter lektionerna kan du koppla av med de andra gästerna i den gemensamma loungen.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)