esl-english-canada-vancouver-kaplan-international-hero

Kaplan International

Kaplan International

Vår partnerskola upptar två campus mitt emot varandra i centrum av Vancouver. Du når stranden på ca en kvart och Stanley Park på ca 20 minuter. Kaplan Internationals anläggning är modern och alla klassrum utrustade med all nödvändig teknik för att lära sig engelska. Du har också tillgång till datorer med de senaste mjukvarorna, liksom gratis internet via Wi-Fi. I studentloungen får du tillfälle att träffa dina nya vänner och koppla av med en kopp kaffe eller te, eller göra dig en liten måltid (mikro, kylskåp och varuautomater finns att tillgå). Slutligen, i informationscentret, med tidningar, tidskrifter och anslagstavlor, hålls du hela tiden uppdaterad om lokala och regionala evenemang.

Pluspunkter

Watch Language school Kaplan International, Vancouver on YouTube.
 
Kaplan International
Watch Language school Kaplan International, Vancouver on YouTube.
1 / 10

Pluspunkter

  • Mycket professionell skola med gott rykte
  • Centralt läge
  • Mycket bra nät av värdfamiljer
  • Stort urval aktiviteter efter lektionerna

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

Languages Canada
esl languages canada accreditation

Studenternas nationaliteter

      Brasilien
      Chile
      Colombia
      Frankrike
      Tyskland
      Japan
      Sydkorea
      Mexico
      Schweiz
      Italien
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Famille d'accueil

ESL-host-family-accommodation-2

Familjerna väljs omsorgsfullt ut av vår partnerskola för att kunna erbjuda studenterna en trivsam miljö och optimala förutsättningar att fördjupa sig i den kanadensiska livsstilen och att praktisera engelska. Du bor i enkel- eller dubbelrum, har halvpension och delar gemensamma utrymmen i huset med din värdfamilj. Din värdfamilj bor vanligtvis 35 minuter i genomsnitt från skolan med buss (maximal restid 50 minuter under högsäsong).

Residens King Edward Townhouses (från 18 år)

King Edward, Vancouver - accommodation hero

Detta residens är perfekt för studenter som vill träffa nya vänner i hjärtat av Vancouver, bara 20 minuter med buss från deras skola. Du kommer att bo i ett hus med fem rum och tre delade badrum. Du kan välja antingen ett enkel- eller ett tvåbäddsrum. Varje rum har en garderob, skrivbord, lampa och stol. Du har självhushåll i det fullt utrustade gemensamma köket och en städtjänst finns tillgänglig mot en extra kostnad. Sängkläder tillhandahålls vid ankomsten, men du tar med dig egna handdukar. Gratis tvättstuga finns på plats. Efter lektionerna kan du koppla av med de andra gästerna i den gemensamma loungen.

Residens Viva Tower (från 18 år)

ESL Canada Vancouver Kaplan International Viva Tower residence

Upplev Vancouver på ett internationellt vis i dessa delade lägenheter, på 12 minuters promenad från skolan! Varje lägenhet består av tre eller fyra sovrum (enkel- och tvåbäddsrum) och gemensamma badrum. Man delar på ett fullt utrustat kök, matrum, lounge med TV och Netflix, samt ett gym. Sängkläder och handdukar är inkluderade i priset, liksom tvättstuga och städning. Residenset ligger nära några av stadens mest ikoniska utsiktspunkter, shopping och olika stränder!

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.