esl-english-canada-vancouver-kaplan-international-hero

Kaplan International

Kaplan International

Vår partnerskola upptar två campus mitt emot varandra i centrum av Vancouver. Du når stranden på ca en kvart och Stanley Park på ca 20 minuter. Kaplan Internationals anläggning är modern och alla klassrum utrustade med all nödvändig teknik för att lära sig engelska. Du har också tillgång till datorer med de senaste mjukvarorna, liksom gratis internet via Wi-Fi. I studentloungen får du tillfälle att träffa dina nya vänner och koppla av med en kopp kaffe eller te, eller göra dig en liten måltid (mikro, kylskåp och varuautomater finns att tillgå). Slutligen, i informationscentret, med tidningar, tidskrifter och anslagstavlor, hålls du hela tiden uppdaterad om lokala och regionala evenemang.

Pluspunkter

Watch Language School Kaplan Vancouver on YouTube.
 
Kaplan International
Watch Language School Kaplan Vancouver on YouTube.
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Mycket professionell skola med gott rykte
  • Centralt läge
  • Mycket bra nät av värdfamiljer
  • Stort urval aktiviteter efter lektionerna

Skolfakta

#
Skolstorlek:
#
Examina:
#
Minimumålder:
#
Boende:

Ackrediteringar

Languages Canada
esl languages canada accreditation

Studenternas nationaliteter

      Brasilien
      Chile
      Colombia
      Frankrike
      Tyskland
      Japan
      Sydkorea
      Mexico
      Schweiz
      Turkiet
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Famille d'accueil

ESL-host-family-accommodation-2

Familjerna väljs omsorgsfullt ut av vår partnerskola för att kunna erbjuda studenterna en trivsam miljö och optimala förutsättningar att fördjupa sig i den kanadensiska livsstilen och att praktisera engelska. Du bor i enkel- eller dubbelrum och har halvpension, i ett bostadsområde beläget ca 45 – 60 minuter från skolan. Du delar gemensamma utrymmen i huset med din värdfamilj.

Residens Viva Tower (från 18 år)

ESL Canada Vancouver Kaplan International Viva Tower residence

Upplev Vancouver på ett internationellt vis i dessa delade lägenheter, på 12 minuters promenad från skolan! Varje lägenhet består av tre eller fyra sovrum (enkel- och tvåbäddsrum) och gemensamma badrum. Man delar på ett fullt utrustat kök, matrum, lounge med TV och Netflix, samt ett gym. Sängkläder och handdukar är inkluderade i priset, liksom tvättstuga och städning. Residenset ligger nära några av stadens mest ikoniska utsiktspunkter, shopping och olika stränder!

Residens Vancouver House (från 18 år)

ESL Languages Vancouver House residence Kaplan Vancouver

Vancouver House är perfekt för studenter som vill ha en bekväm och lugn bas för att utforska staden med samma namn som residenset: Vancouver! Residenset, som tar emot både kvinnor och män, ligger bara 20 minuter med buss från skolan och består av ett hus med sex sovrum, Wi-Fi, gemensamt kök, vardagsrum och matplats. Det finns fem badrum i fastigheten, vilket innebär att det finns nästan ett per gäst. Varje sovrum innehåller förvaringsutrymme, skrivbord, lampa och stol. Du får sängkläder, men tvättar dem själv gratis i tvättstugan. Du tar med dig egna handdukar. Residenset städar de gemensamma utrymmena varannan vecka, men du är ansvarig för att städa ditt eget rum. Du har självhushåll. Sammantaget är detta residens idealiskt för att spendera en mysig och social tid i Vancouver.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)
Andra skolor i området
Vancouver
ESL ILSC Education Group Vancouver
Vancouver
ILSC Education Group
 
ESL English St Giles International Vancouver
Vancouver
St Giles International
 
esl-english-canada-toronto-kaplan-international-hero
Toronto
Kaplan International