esl-english-england-cambridge-kaplan-international-hero_0

Kaplan International

Kaplan International

En språkresa till Cambridge är ett populärt val, då det är en av världens äldsta universitetsstäder, formad av åratal av tradition och akademiskt liv! På vår partnerskola går du i berömda författares och lärdes fotspår när du studerar i en vacker byggnad med privat trädgård – perfekt för att umgås med andra studenter. Som en världsberömd akademisk knutpunkt gör studenter sin språkresa till Cambridge, vilket medför en fantastisk nationalitetsmix i din studiegrupp! Åtta ljusa klassrum erbjuder en idyllisk plats för en verkligt engelsk upplevelse och skolan ligger bara tio minuter med cykel från Cambridges centrum, med massor av historia och pittoreska engelska platser att njuta av.

Pluspunkter

Watch Language school Kaplan International, Cambridge on YouTube.
 
Kaplan International
Watch Language school Kaplan International, Cambridge on YouTube.
1 / 10

Pluspunkter

  • Studera i en stad med sekler av akademisk historia
  • Njut av en lugn, välkomnande miljö
  • En pittoresk skola alldeles utanför centrum
  • Rika tillfällen att umgås och att besöka nya platser

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

British Council
esl british council accreditation
English UK partner agency
esl english uk partner agency accreditation
BILDUNGSURLAUB
ESL Bildungsurlaub accreditation

Studenternas nationaliteter

      Brasilien
      Chile
      Frankrike
      Italien
      Saudiarabien
      Spanien
      Turkiet
      Kuwait
      Ukraina
      Schweiz
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-3

Att bo i en värdfamilj under din språkresa till Cambridge ger dig en verkligt minnesvärd erfarenhet, både språkligt och kulturellt! Du får bo hos en lokal värd och känna på total fördjupning när du praktiserar din engelska. Värdfamiljerna erbjuder halvpension, så du får två måltider, utöver ett fantastiskt tillfälle att umgås vid matbordet! Din värdfamilj bor vanligtvis mellan 30 och 60 minuter i genomsnitt från skolan med buss (maximal restid 60 minuter under högsäsong).

Student Castle (från 18 år)

ESL Languages Student Castle Kaplan Cambridge England

Beläget i ett ungdomligt, livligt område i Cambridge, fyllt med barer och restauranger, är detta residens det perfekta alternativet för studenter som vill uppleva det engelska studentlivet - bara 15 minuter från skolan med cykel. Studenterna placeras i en liten studio eller ett enkelrum, båda med privat badrum, dubbelsäng, Wi-Fi, kök, skrivbord, stol och förvaringsutrymme. Du förses med sängkläder, men tar med dig dina egna handdukar. Du kan få tvättat mot en avgift i tvättstuga på plats. Du städar ditt egna rum och har självhushåll.  Residensets personal städar gemensamma utrymmen var fjortonde dag. Håll dig i form i det gemensamma gymmet på plats.

Residens Castle Hill (från 18 år, öppet 13/7 – 24/8, 2024)

ESL Languages Castle Hill residence Kaplan Cambridge

Den underbara studentstaden Cambridge väntar på att du ska utforska den och det här boendet är din perfekta bas att utgå ifrån! Tillbringa din tid i lugn och ro i din egen studiolägenhet utrustad med enkelsäng, skrivbord, stol, förvaring, eget badrum och kök, bara 30 minuter från skolan med buss, Du får sängkläder, men du tar med egna handdukar. Du kan tvätta mot en avgift med hjälp av faciliteterna på plats. Du ansvarar också för att hålla dina egna utrymmen rena och att laga dina egna måltider. Trots avskildheten i din studio har du massor av möjligheter till umgänge i spelrummet, den gemensamma loungen och gymmet på plats.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.