esl-english-usa-new-york-kaplan-international-hero

Kaplan International

Kaplan International

Vad gör vår partnerskola till en så fantastisk plats att studera på? Det är det perfekta läget i trängseln och stöket på Manhattan! Den helt nya, komplett omgjorda skolan är ljus och modern och du kommer att älska att vara bara en gata från Central Park South. Tack vare sin emblematiska status som staden som aldrig sover, kommer studenter från hela världen på språkresa till New York. Umgås med nya vänner i loungen, eller ta en snacks tillsammans på något lokalt kafé eller restaurang. Kliv direkt ut i hjärtat av Manhattan: med det livliga teaterdistriktet och konstikoner som Museum of Arts and Design (MAD) på ett stenkasts avstånd, är du i första ledet för att utforska stadens kulturella pärlor.

ESL icon information
Obs!

Under sommaren: 

- Lektionerna kan växla mellan förmiddag och eftermiddag. Studenterna får sitt slutliga schema på första skoldagen.

 

 

Pluspunkter

Watch Language school Kaplan International, New York on YouTube.
 
Kaplan International
Watch Language school Kaplan International, New York on YouTube.
1 / 10

Pluspunkter

  • Fantastiskt centralt läge, bara sekunder från Central Park South
  • Komplett renoverad skola med toppmoderna, skräddarsydda faciliteter
  • Bra allmänna kommunikationer till intressanta platser
  • Skola med praktisk, jordnära undervisningsmetodik
  • Regelbundna sociala aktiviteter i Amerikas kulturella huvudstad

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

ACCET
esl accet accreditation
CSN
CSN logo accreditation

Studenternas nationaliteter

      Brasilien
      Chile
      Colombia
      Frankrike
      Italien
      Sydkorea
      Turkiet
      Tyskland
      Japan
      Spanien
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL host family accommodation 2

Upplev livet som stadsbo med en värdfamilj och lär känna ordentligt de som bor i världens kulturella huvudstad. Upplev total språklig fördjupning med din värdfamilj under din språkresa till New York, genom att dagligen praktisera vad du lärt dig. Du har halvpension, vilket erbjuder en fin möjlighet att förbättra din engelska vid middagsbordet! Din värdfamilj bor vanligtvis mellan 20 och 46 minuter i genomsnitt från skolan med buss (maximal restid 60 minuter under högsäsong), i någon av de välkända områdena i New York, som Manhattan, Brooklyn, Queens eller The Bronx.

Residens West Side (från 16 år)

ESL USA New York Kaplan International Westside residence

Detta residens ligger 20 – 30 minuter från skolan med kollektivtrafik. Du bor i eget eller delat rum med privat badrum och kokvrå. Rummen städas före ankomst och kan städas igen mot en extra avgift. Sängkläder tillhandahålls, men inte handdukar. Wi-Fi är gratis och det finns betaltvättstuga på plats. Träffa de andra gästerna i de två loungerna eller på takterrassen! Residenset har tillsyn dygnet runt.

Residens Midtown East (från 17 år)

Mindtown East 525 Kaplan New York

Om du vill tillbringa din tid i NYC, omgiven av nya vänner och med ständig tillgång till flera allmänna faciliteter, är detta residens perfekt för dig. Bara en 20-minuters promenad från språkskolan erbjuds du eget eller tvåbäddsrum och trebäddsrum, vart och ett med badrum, skrivbord, stol, garderob och pentry (med mikrovågsugn och litet kylskåp). Gästerna får sängkläder vid ankomsten, som de kan tvätta mot en avgift i tvättmaskiner på plats. Du tar med dig egna handdukar. Studenterna har tillgång till ett gemensamt kök för självhushåll. De ansvarar för att hålla sina egna utrymmen rena, men en städtjänst finns tillgänglig mot en extra kostnad. Residenset erbjuder massor av faciliteter för sina studenter, inklusive Wi-Fi, ett privat gym, flera lounger och ett modernt kök/matplats.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.