esl-english-usa-boston-kaplan-international-hero

Kaplan International

Kaplan International

I en av världens mest kända lärdomsstäder, hittar du vår partnerskola alldeles bredvid Harvard University, på bara 30 minuter från Bostons centrum. Kaplan Boston har 13 klassrum över två etage i en modern byggnad, datorlabb och multimediacenter, samt ett allrum, perfekt för att umgås med de andra studenterna efter lektionerna. Hit kommer studenter från hela världen, så du kommer att möta en bred nationalitetsmix under din språkresa till Boston. Med högt kvalificerad personal och en utmärkt service som hjälper dig att förbereda dig för och att hitta lämpliga universitet, får du stöd att uppnå dina mål för engelska och att dagligen förbättra dina språkliga färdigheter.

esl-information-icon
Obs!

Skolan flyttar till de nya lokalerna senast 30/01 2023. Vi uppdaterar webben med nya uppgifter.

Pluspunkter

Watch Language school Kaplan Boston on YouTube.
 
Kaplan International
Watch Language school Kaplan Boston on YouTube.
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Alldeles bredvid Harvard University, ett välkänt centrum för akademisk excellens
  • Högkvalitativa kurser, inklusive extralektioner online och individuellt stöd
  • Stödjande personal och placeringsprogram till lokala universitet
  • Bred nationalitetsmix från hela världen

Skolfakta

#
Skolstorlek:
#
Examina:
#
Minimumålder:
#
Boende:

Ackrediteringar

ACCET
esl accet accreditation

Studenternas nationaliteter

      Argentina
      Brasilien
      Chile
      Kina
      Colombia
      Sydkorea
      Peru
      Turkiet
      Mexico
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-1

Lär dig mer om amerikanska familjer och det lokala livet genom att välja att bo i en värdfamilj! Du får halvpension och äter vanligtvis kvällsmålet med din värdfamilj, vilket ger dig många tillfällen att öva din engelska och lära känna en annan kultur. Sänglinne och handdukar tillhandahålls. Wi-Fi är gratis. De flesta värdfamiljer bor 45 – 60 minuter från skolan och värdfamiljen hjälper dig att planera resan dit första kursdagen.

Delade studentlägenheter Waverly

ESL Languages residence Waverly Student apartments Kaplan Boston

Dessa lägenheter ligger på en 20 minuters bussresa från Kaplan Boston och stadens centrum, i en vacker hemtrevlig miljö i Bostonstil. Här finns singelrum utrustade med smart-TV, förvaringsutrymme, skrivbord och lampa. Du delar badrum och det utrustade köket med andra studenter och med restauranger och barer endast fem minuter bort, finns det goda tillfällen att umgås och upptäcka. Sängkläder byts varje vecka och det finns tvättmaskin i varje lägenhet. Städservice kan erhållas mot en extra avgift.

Residens Reservoir Tower

ESL residence Reservoir Towers Kaplan Boston Harvard Square

Reservoir Towers är den perfekta platsen för studenter att leva självständigt samtidigt som de njuter av det centrala läget i Boston. Beläget i en attraktiv stadsdel och bara 30 minuter från språkskolan med kollektivtrafik, är residenset idealiskt. Gästerna kan förvänta sig ett enkelrum i en lägenhet som delas med en annan student. Varje rum har en liten salong med en smart-TV. Lägenheten har ett gemensamt badrum, Wi-Fi och ett gemensamt kök. Du lever självständigt: tvättmöjligheter är tillgängliga mot en avgift, och studenterna har självhushåll. Sängkläder tillhandahålls av residenset, men måste tvättas av dig och du tar med dig egna handdukar. Studenterna kan utnyttja den sociala miljön på residenset med sin gemensamma lounge, studieområde, grill, uteplats och utomhuspool (beroende på säsong).

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)