esl-english-usa-boston-kaplan-international-hero

Kaplan International

Kaplan International

Beläget i Bostons centrum, i en byggnad från "det glada" 1920 -talet, representerar denna skola ett äkta stycke amerikansk historia och med goda förbindelser till resten av staden. Skolan består av en studentlounge, kök och 11 klassrum - vart och ett med interaktiva whiteboards och rymmande upp till 15 elever. Gratis Wi-Fi och hissar finns tillgängliga i hela byggnaden. Skolan organiserar massor av aktiviteter, inklusive sportspel, historiska turer, sociala evenemang och säsongsknutna fester.

Pluspunkter

Watch Language school Kaplan International, Boston on YouTube.
 
Kaplan International
Watch Language school Kaplan International, Boston on YouTube.
1 / 10

Pluspunkter

  • Ligger i hjärtat av Bostons centrum, direkt på Freedom Trail
  • Högkvalitativa kurser, inklusive extralektioner online och individuellt stöd
  • Stödjande personal och placeringsprogram till lokala universitet
  • Bred nationalitetsmix från hela världen

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

ACCET
esl accet accreditation

Studenternas nationaliteter

      Brasilien
      Kina
      Colombia
      Sydkorea
      Turkiet
      Japan
      Frankrike
      Italien
      Saudiarabien
      Spanien
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-1

Lär dig mer om amerikanska familjer och det lokala livet genom att välja att bo i en värdfamilj! Du väljer mellan alternativen inga måltider eller halvpension, som vanligtvis inkluderar kvällsmålet med din värdfamilj, vilket ger dig många tillfällen att öva din engelska och lära känna en annan kultur. Sänglinne och handdukar tillhandahålls. Wi-Fi är gratis. Din värdfamilj bor vanligtvis 50 minuter i genomsnitt från skolan med buss (maximal restid 70 minuter under högsäsong) och värdfamiljen hjälper dig att planera resan dit första kursdagen.

The Bon Apartments

ESL Languages The Bon Apartments Kaplan Boston

Med elegant modern inredning, mängder av bekvämligheter och ett idylliskt läge, bara 30 minuter med buss/tunnelbana från skolan, är detta boende specifikt utformat för dig, studenten! Du kommer att placeras i en lägenhet med ett privat kök, Wi-Fi, designmöbler, en 50-tums smart-TV, ett delat badrum och två enkelrum. Varje rum har en dubbelsäng och gott om förvaring. Du har också möjlighet att välja ett deluxe-alternativ som erbjuder ett större kök och vardagsrum, mer förvaringsutrymme och extra bekvämligheter som kaffemaskin och andra små utensilier. Du kommer att ha självhushåll och det finns en städtjänst tillgänglig mot en extra avgift. Du får sängkläder, som du kan tvätta mot en avgift på plats. Mellan lektionerna erbjuder denna bostad massor av faciliteter, inklusive en yogastudio, gym, terrass och studierum.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.