esl-english-usa-boston-kaplan-international-hero

Kaplan International

Kaplan International

Beläget i Bostons centrum, i en byggnad från "det glada" 1920 -talet, representerar denna skola ett äkta stycke amerikansk historia och med goda förbindelser till resten av staden. Skolan består av en studentlounge, kök och 11 klassrum - vart och ett med interaktiva whiteboards och rymmande upp till 15 elever. Gratis Wi-Fi och hissar finns tillgängliga i hela byggnaden. Skolan organiserar massor av aktiviteter, inklusive sportspel, historiska turer, sociala evenemang och säsongsknutna fester.

Pluspunkter

 
Kaplan International
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Alldeles bredvid Harvard University, ett välkänt centrum för akademisk excellens
  • Högkvalitativa kurser, inklusive extralektioner online och individuellt stöd
  • Stödjande personal och placeringsprogram till lokala universitet
  • Bred nationalitetsmix från hela världen

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

ACCET
esl accet accreditation

Studenternas nationaliteter

      Brasilien
      Kina
      Colombia
      Sydkorea
      Turkiet
      Japan
      Frankrike
      Italien
      Saudiarabien
      Spanien
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-1

Lär dig mer om amerikanska familjer och det lokala livet genom att välja att bo i en värdfamilj! Du får halvpension och äter vanligtvis kvällsmålet med din värdfamilj, vilket ger dig många tillfällen att öva din engelska och lära känna en annan kultur. Sänglinne och handdukar tillhandahålls. Wi-Fi är gratis. De flesta värdfamiljer bor 45 – 60 minuter från skolan och värdfamiljen hjälper dig att planera resan dit första kursdagen.

Delade studentlägenheter Waverly

ESL Languages residence Waverly Student apartments Kaplan Boston

Dessa lägenheter ligger på en 40 minuters bussresa från Kaplan Boston och stadens centrum, i en vacker hemtrevlig miljö i Bostonstil. Här finns singelrum utrustade med smart-TV, förvaringsutrymme, skrivbord och lampa. Du delar badrum och det utrustade köket med andra studenter och med restauranger och barer endast fem minuter bort, finns det goda tillfällen att umgås och upptäcka. Sängkläder byts varje vecka och det finns tvättmaskin i varje lägenhet. Städservice kan erhållas mot en extra avgift.

The Bon Apartments

ESL Languages The Bon Apartments Kaplan Boston

Med elegant modern inredning, mängder av bekvämligheter och ett idylliskt läge, bara 30 minuter med buss/tunnelbana från skolan, är detta boende specifikt utformat för dig, studenten! Du kommer att placeras i en lägenhet med ett privat kök, Wi-Fi, designmöbler, en 50-tums smart-TV, ett delat badrum och två enkelrum. Varje rum har en dubbelsäng och gott om förvaring. Du kommer att ha självhushåll och det finns en städtjänst tillgänglig mot en extra avgift. Du får sängkläder, som du kan tvätta mot en avgift på plats. Mellan lektionerna erbjuder denna bostad massor av faciliteter, inklusive en yogastudio, gym, terrass och studierum.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)