esl-english-canada-toronto-kaplan-international-hero

Kaplan International

Kaplan International

I en vacker miljö, ligger skolan idealiskt nära Union Station, den berömda St Lawrence Matmarknad och många andra attraktioner. I en modern och stilfull fastighet, är alla klassrum fullt utrustade med de bästa läromedlen och multimediaverktyg, som Smartboards. Tack vare nätlabbet och gratis Wi-Fi kan du surfa på internet och komma åt alla skolans mjukvaror. Under rasterna träffar du dina nya vänner i studentloungen. En varuautomat finns att tillgå om du behöver något att tugga på och du kan använda mikrovågsugnen för att värma din mat. Kolla upp alla utflykter och evenemang du inte får missa på anslagstavlan! Efter lektionerna kan du njuta av de coola barerna och restaurangerna i området.

esl-information-icon
Obs!

 

Under sommaren kan vissa lektioner ges på en närliggande plats

Pluspunkter

Watch Language School Kaplan Toronto on YouTube.
 
Kaplan International
Watch Language School Kaplan Toronto on YouTube.
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Mycket professionell skola med gott rykte
  • Centralt läge
  • Bra nät av värdfamiljer
  • Stort urval aktiviteter efter lektionerna

Skolfakta

#
Skolstorlek:
#
Examina:
#
Minimumålder:
#
Boende:

Ackrediteringar

Languages Canada
esl languages canada accreditation

Studenternas nationaliteter

      Brasilien
      Chile
      Colombia
      Frankrike
      Italien
      Japan
      Sydkorea
      Mexico
      Spanien
      Schweiz
      Turkiet
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-3

Familjerna väljs ut omsorgsfullt av vår partnerskola för att kunna erbjuda studenterna en trivsam miljö och optimala möjligheter att integrera sig i kanadensiskt liv och praktisera engelska. Du bor i eget rum med delat badrum och har halvpension i ett bostadsområde på ca 45 – 60 minuter från skolan och delar gemensamma utrymmen i huset med din värdfamilj.

Residens Downtown HOEM (från 17 år)

ESL Canda Toronto Kaplan International Downtown residence

Detta moderna residens kan skryta med sitt centrala läge och vackra utsikt över staden! Här bor du med universitetsstudenter och får chansen att praktisera språket medan du studerar engelska i Toronto och har tillgång till gemensamma faciliteter som gym, spel, yogastudio och TV-lounge. Lägenheterna har fyra sovrum, delat kök, vardagsrum och två badrum. Rummen har dubbelsäng, skrivbord, garderob, sängkläder och handdukar. Det finns betaltvättstuga (ca 3 dollar per tvätt). Residenset ligger 10 minuter från skolan med tunnelbana.

Residens King's Club (från 17 år)

ESL Languages Downtown's residence Kings Club Kaplan Toronto

Denna bostad ligger i hjärtat av Torontos konst-, mat- och nattlivsdistrikt - på bara 50 minuters promenad från skolan. Studenterna erbjuds ett enkelrum, utrustat med skrivbord, stol och Wi-Fi. Varje rum har tillgång till ett delat badrum och ett fullt utrustat gemensamt kök, där de har självhushåll. Sängkläder tillhandahålls som kan tvättas mot en avgift i tvättmaskiner på plats. Studenterna tar med sina egna handdukar. Residensets personal städar gemensamma utrymmen och badrum, men studenterna ansvarar för att städa sina egna utrymmen. Mellan lektionerna kan studenterna njuta av residensets utmärkta anläggningar på plats, inklusive ett gym, Infinity pool och lounge.

Residens The Sherbourne (från 17 år)

ESL residential accommodation 2

Sherbourne Apartments ligger i hjärtat av Downtown Toronto, bara 17 minuter med buss från skolan. De är det perfekta bostadsalternativet för studenter som värdesätter bekvämlighet och självständighet. Du erbjuds ett enkelrum i en lägenhet som delas med två andra studenter och som har två delade badrum, ett gemensamt vardagsrum, Wi-Fi och ett fullt utrustat kök. I varje rum finns ett skrivbord, garderob, förvaringsutrymme och en 55-tums TV med Roku TV Streaming-enhet och Netflix-konto. Sängkläder och handdukar tillhandahålls, som du kan byta och tvätta i betaltvättstugan på plats. Du har självhushåll, men residenset svarar för städning av gemensamma rum och sovrum varannan vecka. Residenset erbjuder ett brett utbud av gemensamma faciliteter, inklusive ett gym, spel, studierum, flera lounger med TV, en yogastudio och teaterrum.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)
esl Toronto language stay 2
Andra skolor i området
Toronto
ESL ILSC Education Group Toronto
Toronto
ILSC Education Group
 
esl-english-canada-vancouver-kaplan-international-hero
Vancouver
Kaplan International
 
ESL English Canada Montreal EC
Montreal
EC