esl-english-canada-toronto-kaplan-international-hero

Kaplan International

Kaplan International

I en vacker miljö, ligger skolan idealiskt nära Union Station, den berömda St Lawrence Matmarknad och många andra attraktioner. I en modern och stilfull fastighet, är alla klassrum fullt utrustade med de bästa läromedlen och multimediaverktyg, som Smartboards. Tack vare nätlabbet och gratis Wi-Fi kan du surfa på internet och komma åt alla skolans mjukvaror. Under rasterna träffar du dina nya vänner i studentloungen. En varuautomat finns att tillgå om du behöver något att tugga på och du kan använda mikrovågsugnen för att värma din mat. Kolla upp alla utflykter och evenemang du inte får missa på anslagstavlan! Efter lektionerna kan du njuta av de coola barerna och restaurangerna i området.

ESL icon information
Obs!

 

Under sommaren kan vissa lektioner ges på en närliggande plats

Pluspunkter

Watch Language school Kaplan International, Toronto on YouTube.
 
Kaplan International
Watch Language school Kaplan International, Toronto on YouTube.
1 / 10

Pluspunkter

  • Mycket professionell skola med gott rykte
  • Centralt läge
  • Bra nät av värdfamiljer
  • Stort urval aktiviteter efter lektionerna

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

Languages Canada
esl languages canada accreditation
CSN
CSN logo accreditation

Studenternas nationaliteter

      Brasilien
      Chile
      Frankrike
      Italien
      Japan
      Sydkorea
      Mexico
      Schweiz
      Turkiet
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-3

Familjerna väljs ut omsorgsfullt av vår partnerskola för att kunna erbjuda studenterna en trivsam miljö och optimala möjligheter att integrera sig i kanadensiskt liv och praktisera engelska. Du bor i eget rum med delat badrum och har halvpension i ett bostadsområde på vanligtvis 40 minuter i genomsnitt från skolan med buss (maximal restid 60 minuter under högsäsong) och delar gemensamma utrymmen i huset med din värdfamilj.

Residens The Parker (från 18 år)

ESL Languages The Parker residence Kaplan Toronto

Tillbringa din tid i Toronto i en lyxig och social atmosfär genom att välja detta boende, beläget i ett magnifikt höghus bara 30 minuter från skolan med buss. Du kan välja mellan ett enkelrum med eget eller delat badrum; eller ett tvåbäddsrum i en delad lägenhet för både kvinnor och män. Lägenheterna är utrustade med ett gemensamt kök och en tvättmaskin/torktumlare, som du kan använda gratis. Varje rum har Wi-Fi, en stor säng, ett skrivbord och en garderob. Du får sängkläder, men tar med dina egna handdukar. Städning av de gemensamma utrymmena sker varannan vecka, men du städar själv ditt rum. Detta residens har självhushåll. Du har massor av gemensamma områden att använda mellan lektionerna, inklusive en takpool, ett spelrum, en två våningars lounge, ett kafé på plats, en bowlinghall och ett fitnesscenter som är öppet dygnet runt med yoga och fitnessklasser.

Residens Parkside (från 16 år)

ESL Languages Parkside residence Kaplan Toronto

Detta residens har allt du behöver för att studera, hålla dig i form och få vänner, allt bara en 30 minuters promenad från skolan. Enkel- och tvåbäddsrum med badrum som delas med en person, garderob, skrivbord och stol. Sängkläder tillhandahålls som kan tvättas mot en avgift i den gemensamma tvättstugan. Det finns gott om delade faciliteter, inklusive gratis Wi-Fi, ett fitnesscenter, spelrum, studierum, dans/yoga/boxning/cykel/meditationsstudio, ett delat kök, lounger med TV,  en utomhusgrill och en cafeteria där studenterna intar alla sina måltider

Downtown Apartments (minimum 2 veckor, från 18 år)

ESL Languages Downtown's residence Nicolas Street Kaplan Toronto

Downtown Apartments ligger i hjärtat av Torontos pulserande konst-, mat- och nattlivsdistrikt, cirka 30 minuters promenad eller 25 minuter i genomsnitt med kollektivtrafik från skolan.  Studenterna bor i enkelrum utrustat med ett skrivbord, stol och Wi-Fi. Varje rum har tillgång till ett delat badrum och ett fullt utrustat, delat kök för självhushåll. Sängkläder tillhandahålls, som kan tvättas på plats. Det rekommenderas att studenterna tar med sig sina egna handdukar. Residensets personal städar gemensamma rum och badrum, men studenterna ansvarar för att städa sina egna rum.

Residens Downtown HOEM (tillgängligt 27/04 -17/08 2024, från 16 år)

ESL Canda Toronto Kaplan International Downtown residence

Detta moderna residens kan skryta med sitt centrala läge och vackra utsikt över staden! Här bor du med universitetsstudenter och får chansen att praktisera språket medan du studerar engelska i Toronto och har tillgång till gemensamma faciliteter som gym, spel, yogastudio och TV-lounge. Lägenheterna har fyra sovrum, delat kök, vardagsrum och två badrum. Rummen har dubbelsäng, skrivbord, garderob, sängkläder och handdukar. Det finns betaltvättstuga (ca 3 dollar per tvätt). På 20 minuter tar du dig till kurscentret till fots.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.