esl-english-canada-toronto-kaplan-international-hero

Kaplan International

Kaplan International

I en vacker miljö, ligger skolan idealiskt nära Union Station, den berömda St Lawrence Matmarknad och många andra attraktioner. I en modern och stilfull fastighet, är alla klassrum fullt utrustade med de bästa läromedlen och multimediaverktyg, som Smartboards. Tack vare nätlabbet och gratis Wi-Fi kan du surfa på internet och komma åt alla skolans mjukvaror. Under rasterna träffar du dina nya vänner i studentloungen. En varuautomat finns att tillgå om du behöver något att tugga på och du kan använda mikrovågsugnen för att värma din mat. Kolla upp alla utflykter och evenemang du inte får missa på anslagstavlan! Efter lektionerna kan du njuta av de coola barerna och restaurangerna i området.

esl-information-icon
Obs!

 

Under sommaren kan vissa lektioner ges på en närliggande plats

Pluspunkter

Watch Language School Kaplan Toronto on YouTube.
 
Kaplan International
Watch Language School Kaplan Toronto on YouTube.
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Mycket professionell skola med gott rykte
  • Centralt läge
  • Bra nät av värdfamiljer
  • Stort urval aktiviteter efter lektionerna

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

Languages Canada
esl languages canada accreditation

Studenternas nationaliteter

      Brasilien
      Chile
      Colombia
      Frankrike
      Italien
      Japan
      Sydkorea
      Mexico
      Schweiz
      Turkiet
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-3

Familjerna väljs ut omsorgsfullt av vår partnerskola för att kunna erbjuda studenterna en trivsam miljö och optimala möjligheter att integrera sig i kanadensiskt liv och praktisera engelska. Du bor i eget rum med delat badrum och har halvpension i ett bostadsområde på ca 45 – 60 minuter från skolan och delar gemensamma utrymmen i huset med din värdfamilj.

Residens Parkside

ESL Languages Parkside residence Kaplan Toronto

Detta residens har allt du behöver för att studera, hålla dig i form och få vänner, allt bara en 30 minuters promenad från skolan. Enkel- och tvåbäddsrum med badrum som delas med en person, garderob, skrivbord och stol. Sängkläder tillhandahålls som kan tvättas mot en avgift i den gemensamma tvättstugan. Det finns gott om delade faciliteter, inklusive gratis Wi-Fi, ett fitnesscenter, spelrum, studierum, dans/yoga/boxning/cykel/meditationsstudio, ett delat kök, lounger med TV,  en utomhusgrill och en cafeteria där studenterna intar alla sina måltider

Downtown Apartments (minimum 2 veckor, från 18 år)

ESL Languages Downtown's residence Kings Club Kaplan Toronto

Downtown Apartments ligger i hjärtat av Torontos pulserande konst-, mat- och nattlivsdistrikt, cirka 45 minuters promenad eller 25 minuter i genomsnitt med kollektivtrafik från skolan. Lägenheterna ligger i fem separata, flotta byggnader i Toronto och har 63 rum totalt. Studenterna bor i enkelrum utrustat med ett skrivbord, stol och Wi-Fi. Varje rum har tillgång till ett delat badrum och ett fullt utrustat, delat kök för självhushåll. Sängkläder tillhandahålls, som kan tvättas på plats. Det rekommenderas att studenterna tar med sig sina egna handdukar. Residensets personal städar gemensamma rum och badrum, men studenterna ansvarar för att städa sina egna rum. Mellan lektionerna kan gästerna njuta av residensets utmärkta faciliteter, som varierar mellan de olika fastigheterna. Faciliteterna inkluderar ett gym, studierum, yogastudio, teaterrum, uteplats, infinity pool och lounge.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)