esl-english-canada-toronto-kaplan-international-hero

Kaplan International

Kaplan International

I en vacker miljö, ligger skolan idealiskt nära Union Station, den berömda St Lawrence Matmarknad och många andra attraktioner. I en modern och stilfull fastighet, är alla klassrum fullt utrustade med de bästa läromedlen och multimediaverktyg, som Smartboards. Tack vare nätlabbet och gratis Wi-Fi kan du surfa på internet och komma åt alla skolans mjukvaror. Under rasterna träffar du dina nya vänner i studentloungen. En varuautomat finns att tillgå om du behöver något att tugga på och du kan använda mikrovågsugnen för att värma din mat. Kolla upp alla utflykter och evenemang du inte får missa på anslagstavlan! Efter lektionerna kan du njuta av de coola barerna och restaurangerna i området.

Pluspunkter

Watch Language School Kaplan Toronto on YouTube.
 
Kaplan International
Watch Language School Kaplan Toronto on YouTube.
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Mycket professionell skola med gott rykte
  • Centralt läge
  • Bra nät av värdfamiljer
  • Stort urval aktiviteter efter lektionerna

Skolfakta

#
Skolstorlek:
L
#
Examina:
Cambridge (B2 First)
Cambridge (C1 Advanced)
IELTS
TOEFL
#
Minimiålder:
16 år
#
Studenternas nationalitet:
Fler än 3 länder
#
Boende:

Ackrediteringar

Languages Canada
esl languages canada accreditation

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-3

Familjerna väljs ut omsorgsfullt av vår partnerskola för att kunna erbjuda studenterna en trivsam miljö och optimala möjligheter att integrera sig i kanadensiskt liv och praktisera engelska. Du bor i eget rum med delat badrum och har halvpension i ett bostadsområde på ca 45 – 60 minuter från skolan och delar gemensamma utrymmen i huset med din värdfamilj.

Residens (från 17 år)

ESL Canda Toronto Kaplan International Downtown residence

Detta moderna residens kan skryta med sitt centrala läge och vackra utsikt över staden! Här bor du med universitetsstudenter och får chansen att praktisera språket medan du studerar engelska i Toronto och har tillgång till gemensamma faciliteter som gym, spel, yogastudio och TV-lounge. Lägenheterna har fyra sovrum, delat kök, vardagsrum och två badrum. Rummen har dubbelsäng, skrivbord, garderob, sängkläder och handdukar. Det finns betaltvättstuga (ca 3 dollar per tvätt). Residenset ligger 10 minuter från skolan med tunnelbana.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)
esl Toronto language stay 2
Andra skolor i området
Toronto
ESL ILSC Education Group Toronto
Toronto
ILSC Education Group
 
esl-english-canada-vancouver-kaplan-international-hero
Vancouver
Kaplan International
 
ESL English Canada Montreal EC
Montreal
EC