ESL Languages Kaplan Edinburgh hero

Kaplan International

Kaplan International

I ett fantastiskt, historiskt radhus ligger vår partnerskola i Edinburgh bara ett stenkast från den ikoniska St Andrew Square och stadens centralstation. Med 13 rymliga klassrum, alla kompletta med interaktiva whiteboards, erbjuder denna skola en optimal miljö för att studera engelska. Du har tillgång till ett studierum och en andaktsrum utöver ett gemensamt utrymme där du kan umgås med dina studiekamrater. Efter lektionerna kan du gå till någon av de närliggande restaurangerna, kaféerna eller butikerna för lite utsökt mat eller detaljhandelsterapi. Om du är ute efter något stillsammare, erbjuder de många trädgårdarna och parkerna i hela staden vackra gröna oaser där du kan koppla av efter en dag med studier.

Pluspunkter

Watch Language school Kaplan International, Edinburgh on YouTube.
 
Kaplan International
Watch Language school Kaplan International, Edinburgh on YouTube.
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Fantastisk region
  • Välrenommerad och välutrustad skola
  • Hög kvalitet på undervisningen
  • Bra läge i centrum av staden

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

British Council
esl british council accreditation
English UK partner agency
esl english uk partner agency accreditation
BILDUNGSURLAUB
ESL Bildungsurlaub accreditation

Studenternas nationaliteter

      Brasilien
      Frankrike
      Italien
      Oman
      Saudiarabien
      Schweiz
      Tyskland
      Kuwait
      Österrike
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-4

Om du vill fördjupa dig i den skottska kulturen och tillämpa det du har lärt dig under engelsklektionerna på bästa sätt, är boende hos värdfamilj det klart bästa alternativet. Man bor i eget eller delat rum med halvpension. Familjerna är noggrant utvalda av vår partnerskola och bor cirka 25-45 minuter från skolan. Det finns även möjlighet att ha tillgång till ett privat badrum.

Residens Arran House

ESL Languages residence Arran House Kaplan Edinburgh

Ditt andra hem i centrum! På endast 20 minuters promenad från Royal Mile, Edinburgh Castle och Princess Street är detta ett idealiskt läge. Njut avskildheten i ditt mysiga rum med privat badrum i en lägenhet med fem till sju sovrum, där du också får möjlighet att umgås i det gemensamma köket/vardagsrummet med dina nya vänner.

 

Andra gemensamma utrymmen inkluderar ett stort rum med biljardbord, TV-hörna och studiekafé – perfekt för litet mingel med andra internationella studenter!

Residens Fountainbridge (från 18 år, Öppet 2/9 2023 – 25/8 2024)

ESL Languages Fountainbridge residence Kaplan Edinburgh

Tillbringa din tid i Edinburgh i en social atmosfär intill ett populärt nöjeskomplex med en biograf, bowlinghall, gym och mattorg - allt bara en 30 minuters promenad från skolan. Du kommer att ha ett enkelrum i en lägenhet med fem sovrum, en gemensam lounge för att umgås med dina lägenhetskamrater och ett delat kök för självhushåll. Varje rum har en mindre dubbelsäng, en garderob, spegel, förvaringsutrymme, skrivbord och stol. Du har också tillgång till ett eget badrum. Residenset har en gemensam betaltvättstuga. Sängkläder kommer att tillhandahållas, och du ansvarar själv för tvätt och städning av ditt rum. Det står gott om delade faciliteter till gästernas förfogande, inklusive studierum, poolbord, ett biografrum och ett gym.

Residens Mayfield (från 18 år, öppet 1/7 – 26/8, 2023)

ESL Languages Mayfield residence Kaplan Edinburgh

Detta boende är helt nytt och erbjuder ett val av antingen det oberoende livet i en studiolägenhet, eller de sociala möjligheterna med ett enkelrum och eget badrum i ett lägenhetskluster, båda bara 30 minuter med kollektivtrafik från skolan. Enkelrummen har en dubbelsäng, garderob, skrivbord, stol, Wi-Fi och ett eget badrum, samt tillgång till ett delat kök. Studion har samma möblering, men har också ett eget kök. I lägenheterna kommer de gemensamma utrymmena att städas regelbundet. I studioalternativet städar du själv. Sängkläder ingår, men du tar med dina egna handdukar.  Det finns betaltvättstuga på plats. Studenterna kan umgås med sina nya vänner genom att spela bordtennis och äta en måltid i  den privata matsalen på residenset.

Delad lägenhet Gateway (från 18 år, öppet 25/3 – 26/8, 2023)

ESL Languages Gateway apartments Kaplan Edinburgh

Detta boende har en oslagbar utsikt över den ikoniska Carlton Hill, fantastiska sociala faciliteter och moderna enkelrum, bara en 15 minuters promenad från skolan. Varje rum har en dubbelsäng, garderob, skrivbord, stol och badrum. Rummen ligger i kluster om tre, med tillgång till ett delat kök och allrum. Studenterna har självhushåll. Residenset tillhandahåller sängkläder, men studenterna tar med sina egna handdukar. Tvättstuga finns på plats. Gemensamma utrymmen städas regelbundet, men studenterna städar sina egna rum. Du kommer aldrig att ha långtråkigt mellan lektionerna, eftersom residenset erbjuder flera faciliteter som får användas gratis, inklusive ett biografrum, gemensam lounge, fitnessrum och ett gemensamt TV -rum.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL schools and courses icon
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.