ESL Languages Kaplan Edinburgh hero

Kaplan International

Kaplan International

I ett fantastiskt, historiskt radhus ligger vår partnerskola i Edinburgh bara ett stenkast från den ikoniska St Andrew Square och stadens centralstation. Med 13 rymliga klassrum, alla kompletta med interaktiva whiteboards, erbjuder denna skola en optimal miljö för att studera engelska. Du har tillgång till ett studierum och en andaktsrum utöver ett gemensamt utrymme där du kan umgås med dina studiekamrater. Efter lektionerna kan du gå till någon av de närliggande restaurangerna, kaféerna eller butikerna för lite utsökt mat eller detaljhandelsterapi. Om du är ute efter något stillsammare, erbjuder de många trädgårdarna och parkerna i hela staden vackra gröna oaser där du kan koppla av efter en dag med studier.

Pluspunkter

Watch Language school Kaplan International, Edinburgh on YouTube.
 
Kaplan International
Watch Language school Kaplan International, Edinburgh on YouTube.
1 / 10

Pluspunkter

  • Fantastisk region
  • Välrenommerad och välutrustad skola
  • Hög kvalitet på undervisningen
  • Bra läge i centrum av staden

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

British Council
esl british council accreditation
English UK partner agency
esl english uk partner agency accreditation
BILDUNGSURLAUB
ESL Bildungsurlaub accreditation

Studenternas nationaliteter

      Brasilien
      Frankrike
      Italien
      Oman
      Saudiarabien
      Schweiz
      Tyskland
      Kuwait
      Österrike
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-4

Om du vill fördjupa dig i den skotska kulturen och tillämpa det du har lärt dig under engelsklektionerna på bästa sätt, är boende hos värdfamilj det klart bästa alternativet. Man bor i eget eller delat rum med halvpension och med möjlighet att exkludera måltiderna för studenter som reser ensamma. Din värdfamilj bor vanligtvis mellan 20 och 45 minuter i genomsnitt från skolan med buss (maximal restid 60 minuter under högsäsong). Det finns även möjlighet att ha tillgång till ett privat badrum.

Residens Arran House

ESL Languages residence Arran House Kaplan Edinburgh

Ditt andra hem i centrum! På endast 20 minuters promenad från Royal Mile, Edinburgh Castle och Princess Street är detta ett idealiskt läge. Njut avskildheten i ditt mysiga rum med privat badrum i en lägenhet med fem till sju sovrum, där du också får möjlighet att umgås i det gemensamma köket/vardagsrummet med dina nya vänner.

 

Andra gemensamma utrymmen inkluderar ett stort rum med biljardbord, TV-hörna och studiekafé – perfekt för litet mingel med andra internationella studenter!

Residens Fountainbridge (från 18 år, Öppet 2/9 2023 – 25/8 2024)

ESL Languages Fountainbridge residence Kaplan Edinburgh

Tillbringa din tid i Edinburgh i en social atmosfär intill ett populärt nöjeskomplex med en biograf, bowlinghall, gym och mattorg - allt bara en 30 minuters promenad från skolan. Du kommer att ha ett enkelrum i en lägenhet med fem sovrum, en gemensam lounge för att umgås med dina lägenhetskamrater och ett delat kök för självhushåll. Varje rum har en mindre dubbelsäng, en garderob, spegel, förvaringsutrymme, skrivbord och stol. Du har också tillgång till ett eget badrum. Residenset har en gemensam betaltvättstuga. Sängkläder kommer att tillhandahållas, och du ansvarar själv för tvätt och städning av ditt rum. Det står gott om delade faciliteter till gästernas förfogande, inklusive studierum, poolbord, ett biografrum och ett gym.

Haymarket studiolägenheter (från 18 år, tillgänglig från 06/07 2024)

ESL Languages Haymarket Studio Kaplan Edniburgh

Det här boendet ligger 17 minuters bussresa från skolan och har ett perfekt läge för alla internationella studenter i Edinburgh, oavsett om du vill utforska kulturen, historien, festerna eller allt ihop! Din privata studiolägenhet blir en lugn oas från Edinburghs livliga atmosfär, utrustad med en dubbelsäng, förvaring under sängen, gratis Wi-Fi, ett skrivbord, ett eget badrum och ett fullt utrustat kök. Du kommer att få sängkläder, men du tar med dina egna handdukar. Tvättmöjligheter finns mot en avgift med hjälp av faciliteterna på plats. Under din tid på det här boendet förväntas du städa dina egna utrymmen och laga dina egna måltider. Samtidigt som du har möjlighet till avskildhet i din studio, anordnar residenset massor av sociala evenemang där du kan träffa nya vänner. Ni kan umgås i den gemensamma loungen och i spelrummet, eller träna i gymmet på plats.

Residens Silk Mill (från 18 år, öppet 07/7 – 24/8, 2024)

ESL residential accommodation 4

I detta eleganta, moderna residens har du alla bekvämligheter som i ditt eget hem samtidigt som du kan njuta av Edinburghs livliga sociala atmosfär, bara en kort resa till stadens centrum och en 21 minuters bussresa till skolan. Du erbjuds ett enkelrum utrustat med dubbelsäng, skrivbord, stol, garderob, Wi-Fi och förvaring under sängen. Sängkläder kommer att tillhandahållas den första dagen, men du måste ta med dina egna handdukar. Båda kan tvättas med hjälp av faciliteterna på plats. Du ansvarar för att städa ditt eget rum och har självhushåll i det fullt utrustade gemensamma köket. Dra nytta av detta studentcentrerade boende för att träffa nya vänner i de gemensamma faciliteterna, inklusive en frukostbar, ett karaokerum, ett gym, ett spelrum och olika studieplatser.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.