ESL English Scotland Edinburgh Kaplan hero

Kaplan International

Kaplan International

Vår partnerskola Kaplan International har sitt säte mitt i centrum i en elegant byggnad i georgiansk stil, mitt i Edinburghs stadskärna och ett stenkast från affärerna i Princes Street och den imponerande forten Edinburgh Castle. Skolan erbjuder 20 stora och ljusa klassrum med interaktiva tavlor, samt en datasal med internetuppkopplade datorer via Wi-Fi för studenterna, och utgör en optimal miljö för språkinlärning. Här har man även tillgång till ett bibliotek/studiesal och en stor studentsal (med automater för mellanmål och drycker och en mikrovågsugn) där man kan möta och umgås med andra studenter. Ett trådlöst nätverk är tillgängligt i hela skolan. Efter engelskalektionerna kan man förslagsvis koppla av på skolans uteplats eller varför inte i de många parkerna i närheten.

Pluspunkter

Watch Language school Kaplan Edinburgh on YouTube.
 
Kaplan International
Watch Language school Kaplan Edinburgh on YouTube.
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

<ul><li>Fantastisk region</li><li>Välrenommerad och välutrustad skola</li><li>Hög kvalitet på undervisningen</li><li>Bra läge i centrum av staden</li></ul>

Skolfakta

#
Skolstorlek:
#
Examina:
#
Minimumålder:
#
Boende:

Ackrediteringar

British Council
esl british council accreditation
English UK partner agency
esl english uk partner agency accreditation
BILDUNGSURLAUB
ESL Bildungsurlaub accreditation

Studenternas nationaliteter

      Brasilien
      Chile
      Kina
      Colombia
      Frankrike
      Italien
      Oman
      Saudiarabien
      Schweiz
      Turkiet
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-4

Om du vill fördjupa dig i den skottska kulturen och tillämpa det du har lärt dig under engelsklektionerna på bästa sätt, är boende hos värdfamilj det klart bästa alternativet. Man bor i eget eller delat rum (endast tillgängligt för studerande som reser tillsammans) med halvpension. Familjerna är noggrant utvalda av vår partnerskola och bor cirka 25-45 minuter från skolan. Det finns även möjlighet att ha tillgång till ett privat badrum.

Residens Arran House

ESL Languages residence Arran House Kaplan Edinburgh

Ditt andra hem i centrum! På endast 30 minuters promenad från Royal Mile, Edinburgh Castle och Princess Street är detta ett idealiskt läge. Njut avskildheten i ditt mysiga rum med privat badrum i en lägenhet med fem till sju sovrum, där du också får möjlighet att umgås i det gemensamma köket/vardagsrummet med dina nya vänner.

Andra gemensamma utrymmen inkluderar ett stort rum med biljardbord, TV-hörna och studiekafé – perfekt för litet mingel med andra internationella studenter!

Residens Milton Road

ESL Language Milton House residence Kaplan Edinburgh

Beläget mellan de båda natursköna Holyrood Park och Musselburgh Beach, i en sömnig förort till Edinburgh, är detta perfekt för studenter som vill ha en lugn vistelse i Skottland, bara en 35 minuters bussresa från skolan. Studenterna placeras i enkelrum med eget badrum, förvaringsutrymme, skrivbord, lampa, stol och en anslagstavla. Under hela sin vistelse har studenterna självhushåll och kan använda det fullt utrustade gemensamma köket. Residenset tillhandahåller sängkläder som byts regelbundet - studenterna ska ta med egna handdukar och tvätta dem i betaltvättmaskinerna på plats. Du städar ditt eget rum, men residenset gör också en lätt rengöring av rummen en gång per vecka. Residenset erbjuder flera delade faciliteter för studenter att använda efter sina lektioner, inklusive ett allrum, biljardbord och studierum. För studenter som vill ha extra avkoppling och träning, finns tillgång till ett gym och spa mot en avgift.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)
ESL Edinburgh language stay
Andra skolor i området
Edinburgh
ESL English England Oxford Kaplan hero
Oxford
Kaplan International
 
esl english scotland glasgow glasgow school of english hero 0
Glasgow
Glasgow School of English
 
ESL International House Teacher Training English Newcastle international house
Newcastle
International House