ESL English Scotland Edinburgh Kaplan hero

Kaplan International

Kaplan International

I ett fantastiskt, historiskt radhus ligger vår partnerskola i Edinburgh bara ett stenkast från den ikoniska St Andrew Square och stadens centralstation. Med 13 rymliga klassrum, alla kompletta med interaktiva whiteboards, erbjuder denna skola en optimal miljö för att studera engelska. Du har tillgång till ett studierum och en andaktsrum utöver ett gemensamt utrymme där du kan umgås med dina studiekamrater. Efter lektionerna kan du gå till någon av de närliggande restaurangerna, kaféerna eller butikerna för lite utsökt mat eller detaljhandelsterapi. Om du är ute efter något stillsammare, erbjuder de många trädgårdarna och parkerna i hela staden vackra gröna oaser där du kan koppla av efter en dag med studier.

Pluspunkter

 
Kaplan International
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Fantastisk region
  • Välrenommerad och välutrustad skola
  • Hög kvalitet på undervisningen
  • Bra läge i centrum av staden

Skolfakta

#
Skolstorlek:
#
Examina:
#
Minimumålder:
#
Boende:

Ackrediteringar

British Council
esl british council accreditation
English UK partner agency
esl english uk partner agency accreditation
BILDUNGSURLAUB
ESL Bildungsurlaub accreditation

Studenternas nationaliteter

      Brasilien
      Frankrike
      Italien
      Oman
      Saudiarabien
      Schweiz
      Tyskland
      Kuwait
      Österrike
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-4

Om du vill fördjupa dig i den skottska kulturen och tillämpa det du har lärt dig under engelsklektionerna på bästa sätt, är boende hos värdfamilj det klart bästa alternativet. Man bor i eget eller delat rum med halvpension. Familjerna är noggrant utvalda av vår partnerskola och bor cirka 25-45 minuter från skolan. Det finns även möjlighet att ha tillgång till ett privat badrum.

Residens Arran House

ESL Languages residence Arran House Kaplan Edinburgh

Ditt andra hem i centrum! På endast 30 minuters promenad från Royal Mile, Edinburgh Castle och Princess Street är detta ett idealiskt läge. Njut avskildheten i ditt mysiga rum med privat badrum i en lägenhet med fem till sju sovrum, där du också får möjlighet att umgås i det gemensamma köket/vardagsrummet med dina nya vänner.

Andra gemensamma utrymmen inkluderar ett stort rum med biljardbord, TV-hörna och studiekafé – perfekt för litet mingel med andra internationella studenter!

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)