ESL English England Liverpool Kaplan hero

Kaplan International

Kaplan International

Om du bestämmer dig för en språkresa till Liverpool, är vår partnerskola ett fantastiskt val, inte bara på grund av sitt centrala läge, men även för sin höga kvalitet på undervisningen, dynamik, mångkulturella miljö och vänliga studieatmosfär. De 12 ljusa klassrummen har modern utrustning och i tillägg kan du studera i skolans speciella studierum och multimediacenter. Träffa människor från hela världen och praktisera din engelska med dem i ljusa och moderna lokaler, eller ta en bit mat tillsammans på någon av de lokala restaurangerna eller kaféerna i skolans omgivningar! Med de aktiviteter och utflykter som Kaplan Liverpool erbjuder, är det lätt att utforska och förälska sig i Liverpools kultiverade och vänliga vibbar.

Pluspunkter

Watch Language school Kaplan Liverpool on YouTube.
 
Kaplan International
Watch Language school Kaplan Liverpool on YouTube.
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Livlig stad, perfekt för att utforska norra England
  • Vänlig lokalbefolkning och stark studentatmosfär
  • Centralt belägen skola i hjärtat av Liverpool
  • Utmärkt boende på residens inom gångavstånd

Skolfakta

#
Skolstorlek:
L
#
Examina:
Cambridge (B2 First)
Cambridge (C1 Advanced)
IELTS
#
Minimiålder:
16 år
#
Studenternas nationalitet:
Fler än 3 länder
#
Boende:

Ackrediteringar

British Council
esl british council accreditation
English UK partner agency
esl english uk partner agency accreditation

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-3

Studera engelska i Liverpool och se hur lokalbefolkningen lever genom att bo i en värdfamilj! Bekanta dig närmare med Englands erkänt vänliga nordbor och praktisera din engelska varje dag över middagsbordet eller när ni summerar dagens erfarenheter efter att ha utforskat staden. Värdfamiljerna bor i allmänhet ca 30 minuter från skolan, spridda över hela staden och i förorterna. Fri Wi-Fi, sängkläder, handdukar och tvätt en gång i veckan är inkluderade, liksom frukost och middag, som ni vanligtvis avnjuter tillsammans.

Vita Liverpool (från 18 år)

ESL-campus-accommodation-2

På en sju minuters promenad från skolan och 20 minuter från katedralen och Liverpools Chinatown, erbjuder detta studentresidens studiolägenheter för en person eller två personer som reser tillsammans, med bekväma dubbelsängar, sängkläder, fri Wi-Fi, TV, kokvrå, litet kylskåp och skrivbord. Servera dig den inkluderade frukosten i de gemensamma utrymmena på morgonen! Njut av de många barerna och restaurangerna i omgivningarna, använd residensets gym eller låna en cykel, båda gratis! Gemensamma utrymmen städas en gång i veckan. Tvättstuga med betalkort. Rummen kan städas mot extra avgift.

Residens Atlantic Point (från 18 år)

ESL-shared-appartment-accommodation-2

Detta centrala studentboende ger en fantastisk möjlighet att träffa både lokala studenter och folk från hela världen! Beläget endast fem minuter från centrum och tio minuter från Kaplan Liverpool till fots, erbjudes här enkelrum med privat badrum, gratis Wi-Fi, skrivbord, garderob och sängkläder (du tar med dig egna handdukar). Samlas och umgås i det gemensamma, utrustade köket, eller njut av den fantastiska tomten med picknickplatser. Betaltvättstuga finns och fungerar med ett laddbart kort.

Residens Glassworks (från 18 år)

Glassworks residence england english accommodation liverpool

Residenset Glassworks är idealisk för studenter som vill leva självständigt i en generöst inredd studiolägenhet i det livliga hjärtat av Liverpool. Du kan förvänta dig en egen studiolägenhet med Wi-Fi, ett privat badrum, studieplats och sovrum. Varje sovrum innehåller en bred säng, garderob, stol och TV. Varje lägenhet har ett fullt utrustat kök så att du kan laga din egen mat. Residenset tillhandahåller sänglinne, men du tar med dig egna handdukar. En tvättservice är tillgänglig mot en avgift. Studenterna har tillgång till ett flertal faciliteter i fastigheten, inklusive ett spelrum, studierum och gratis 24-timmarsgym.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)
ESL Liverpool language stay
Andra skolor i området
Liverpool
ESL English England Manchester Kaplan hero
Manchester
Kaplan International
 
esl english courses london kaplan covent garden
London
Kaplan International
 
ESL Kaplan Dublin hero
Dublin
Kaplan International