ESL Languages Kaplan International Liverpool hero

Kaplan International

Kaplan International

Om du bestämmer dig för en språkresa till Liverpool, är vår partnerskola ett fantastiskt val, inte bara på grund av sitt centrala läge, men även för sin höga kvalitet på undervisningen, dynamik, mångkulturella miljö och vänliga studieatmosfär. De 13 ljusa klassrummen har modern utrustning och i tillägg kan du studera i skolans speciella studierum och multimediacenter. Träffa människor från hela världen och praktisera din engelska med dem i ljusa och moderna lokaler, eller ta en bit mat tillsammans på någon av de lokala restaurangerna eller kaféerna i skolans omgivningar! Med de aktiviteter och utflykter som Kaplan Liverpool erbjuder, är det lätt att utforska och förälska sig i Liverpools kultiverade och vänliga vibbar.

ESL icon information
Obs!

Under sommaren kan vissa lektioner ges på en närliggande plats

Pluspunkter

Watch Language school Kaplan, Liverpool on YouTube.
 
Kaplan International
Watch Language school Kaplan, Liverpool on YouTube.
1 / 10

Pluspunkter

  • Livlig stad, perfekt för att utforska norra England
  • Vänlig lokalbefolkning och stark studentatmosfär
  • Centralt belägen skola i hjärtat av Liverpool
  • Utmärkt boende på residens inom gångavstånd

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

British Council
esl british council accreditation
English UK partner agency
esl english uk partner agency accreditation
BILDUNGSURLAUB
ESL Bildungsurlaub accreditation
CSN
CSN logo accreditation

Studenternas nationaliteter

      Brasilien
      Chile
      Frankrike
      Italien
      Kuwait
      Oman
      Saudiarabien
      Schweiz
      Spanien
      Kina
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-3

Studera engelska i Liverpool och se hur lokalbefolkningen lever genom att bo i en värdfamilj! Bekanta dig närmare med Englands erkänt vänliga nordbor och praktisera din engelska varje dag över middagsbordet eller när ni summerar dagens erfarenheter efter att ha utforskat staden. Din värdfamilj bor vanligtvis mellan 25 och 45 minuter i genomsnitt från skolan med buss (maximal restid 60 minuter under högsäsong), spridda över hela staden och i förorterna. Fri Wi-Fi, sängkläder, handdukar och tvätt en gång i veckan är inkluderade, liksom frukost och middag, som ni vanligtvis avnjuter tillsammans.

Residens Atlantic Point (från 18 år, endast tillgängligt fram till 31/8 2024)

ESL Atlantic Point residence Kaplan Liverpool

Detta centrala studentboende ger en fantastisk möjlighet att träffa både lokala studenter och folk från hela världen! Beläget endast 15 minuter från centrum och tio minuter från Kaplan Liverpool till fots, erbjudes här enkelrum med privat badrum, gratis Wi-Fi, skrivbord, garderob och sängkläder (du tar med dig egna handdukar). Samlas och umgås i det gemensamma, utrustade köket, eller njut av den fantastiska tomten med picknickplatser. Betaltvättstuga finns och fungerar med ett laddbart kort.

Vita Liverpool (från 18 år)

ESL residence Vita Liverpool Kaplan Liverpool

På en sju minuters promenad från skolan och 20 minuter från katedralen och Liverpools Chinatown, erbjuder detta studentresidens studiolägenheter för en person eller två personer som reser tillsammans, med bekväma dubbelsängar, sängkläder, fri Wi-Fi, TV, kokvrå, litet kylskåp och skrivbord. Gästerna kan välja mellan tre alternativ vad gäller antal och storlek på fönstren i sina rum. Olika prislägen. Servera dig den inkluderade frukosten i de gemensamma utrymmena på morgonen! Njut av de många barerna och restaurangerna i omgivningarna, använd residensets gym eller låna en cykel, båda gratis! Gemensamma utrymmen städas en gång i veckan. Tvättstuga med betalkort. Rummen kan städas mot extra avgift.

OBS: Tvåbäddsrum kan finnas tillgängligt på begäran för två studenter som reser tillsammans.

Residens Glassworks (från 18 år)

ESL Glasswork residence Kaplan Liverpool

Residenset Glassworks är idealiskt för studenter som vill bo i en generöst inredd studio eller delad lägenhet i det livliga hjärtat av Liverpool. Beroende på vad du väljer, kan du förvänta dig en egen studiolägenhet eller ett eget rum med privat badrum i en delad lägenhet med sex sovrum. Varje sovrum erbjuder en bred säng, garderob, Wi-Fi, stol, skrivbord och TV. Varje lägenhet har ett fullt utrustat gemensamt kök och för studiorna ett privat., så att du kan laga din egen mat. Residenset tillhandahåller sängkläder, men du tar med dig egna handdukar. En tvättservice är tillgänglig mot en avgift. Studenterna har tillgång till ett flertal faciliteter i fastigheten, inklusive ett spelrum, studierum och gratis 24-timmarsgym.

Residens Great Newton House (från 18 år, tillgänglig till 30/08 2025)

ESL Languages Great Newton House residence Kaplan Liverpool

På detta residens kan du välja enkelrum eller tvåbäddsrum med en livlig social atmosfär i centrala Liverpool, bara en 25 minuters promenad från skolan. Varje rum har ett eget badrum, med en säng, garderob, hyllor, skrivbord, stol, Wi-Fi och en spegel. Sängkläder ingår, men du tar med dina egna handdukar. Du delar allrum och ett kök med fem till sex andra studenter och har självhushåll. Det finns en tvättstuga som får användas mot en avgift. Residenset främjar en stark känsla av social sammanhållning, med en solig innergård för gästerna att njuta av, ett uterum med ett PlayStation och massor av aktiviteter som organiseras av residensets personal.

Delad lägenhet Myrtle Street (från 18 år, öppet 23/9 2023 – 31/8 2024)

ESL Languages Myrtle Street Apartments Kaplan International Liverpool

Detta residens ligger i det ikoniska området Knowledge Quarter i Liverpool, nära stadens universitet och bra en halvtimmes promenad från skolan. Du erbjuds ett eget rum i en lägenhetsfastighet, där varje lägenhet har en liten lounge med Smart-TV för umgänge och ett kök för självhushåll. Varje rum är utrustat med skrivbord, stol, garderob, byrå och förvaringsutrymme under sängen. Du har eget badrum och Wi-Fi är fritt. Sängkläder tillhandahålls, men du tar med dig egna handdukar. Det finns betaltvättstuga som är öppen dygnet runt. Soliga dagar kan gästerna träffas och koppla av på utomhusplatsen eller, vid regn, i fastighetens gemensamma utrymmen.

Residens Kaplan Living Liverpool (tillgängligt 29/06 - 24/08 2024)

esl-languages-kaplan-living-liverpool-hero

Tillbringa din tid i Liverpool i en rolig, livlig studentbostad i stadens pulserande centrum, bara en 25 minuters bussresa från skolan. Du erbjuds enkelrum med ett skrivbord, stol, garderob, Wi-Fi, byrå, en spegel och ett eget badrum. Varje rum har tillgång till ett kök där du har självhushåll.  Köket delas mellan 6 studenter. Residensen tillhandahåller sängkläder vid ankomsten. Du behöver ta med dig dina egna handdukar. Det finns betaltvättstuga på plats. Mellan lektionerna kan du koppla av i allrummet som har TV, spela pingpong eller plugga i de speciella studierummen.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.