EC

Vår partnerskola befinner sig i hjärtat av Englands andra stad, bara en minut från järnvägsstationen Manchester Piccadilly till fots. I de 9 bekväma klassrummen hjälper de interaktiva tavlorna de erfarna lärarna att fokusera undervisningen på kommunikation. I den stora receptionshallen hittar du några datorer och plattor och i hela byggnaden är internet gratis via Wi-Fi. Studierummet och biblioteket med sin uppsättning böcker och annat pedagogiskt material disponeras också av studenterna från hela världen. Du kommer att trivas i denna moderna och välkomnande skola, att uppskatta lärarnas engagemang och njuta av den avspända, internationella miljön där du kan öva engelskan du lärt dig under lektionerna.

Pluspunkter

 
EC
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Liten exklusiv skola, modern och belägen i centrum
  • Stort utbud av kurser och akademiska program
  • Stor variation av fritidsaktiviteter för alla smaker

Skolfakta

#
Skolstorlek:
M
#
Examina:
IELTS
#
Minimiålder:
15 år
#
Studenternas nationalitet:
Fler än 3 länder
#
Boende:

Ackrediteringar

British Council
esl british council accreditation
English UK partner agency
esl english uk partner agency accreditation
ALTO
esl alto accreditation

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Värdfamilj

esl-host-family-accommodation

Att bo hos en värdfamilj i Manchester är det bästa sättet att helt fördjupa dig i det engelska språket och den engelska kulturen! Du bor i eget rum (eller delat rum om ni är två som reser tillsammans) och har tillgång till övriga gemensamma utrymmen. Badrummet delas med värdfamiljen. En gång i veckan kan du tvätta din tvätt i familjens tvättstuga. Du väljer om du vill ha halvpension, endast frukost eller inga måltider alls. I allmänhet har familjen internetuppkoppling. Stadens multikulturella karaktär reflekteras i värdfamiljernas varierande profiler. Familjerna bor i Manchesters olika stadsdelar, mellan 15 och 50 minuter från kurscentret med kollektivtrafik.

Residens “standard” Lambert and Fairfield

esl language english manchester piccadilly point

I detta livliga studentresidens bor du garantera bekvämt på bara sex minuters promenad från språkskolan! Du kommer att älska ditt egna rum med sitt privata badrum (sängkläder är inkluderade, men du tar med dig egna handdukar) och de gemensamma utrymmena med plus som karaoke- och spelrum, gym, filmrum och till och med en bowlingbana! Du delar köket med de andra studenterna och får gratis tillgång till Wi-Fi, luftkonditionering och tvättstuga. Efter lektionerna kan du umgås med dina studiekamrater på Manchesters många pubar och restauranger!

Residens superior Vita Studio

esl language french inlingua larochelle accomotation

På detta splitter nya residens i Manchesters centrum, på 12 minuters promenad från skolan, får du ett högkvalitativt boende i studio med privat badrum. Varje studio, stilfullt möblerade, har en dubbelsäng, utrustat kök (kökskit tillhandahålls) och en platt-TV. Sängkläder ingår, men inte handdukar. En luftig och trevlig lounge finns på nedre botten: Njut i de bekväma sofforna och fåtöljerna medan du umgås med dina nya internationella vänner! Snabbuppkoppling via Wi-Fi är gratis i hela byggnaden, som även har bevakning dygnet runt. För de sportintresserade kan ett toppmodernt gym disponeras på plats. Du har tillgång till betaltvättstuga och städning av allmänna utrymmen görs en gång i veckan.

Standard Pendulum residens

ESL residential accommodation 4

Pendulum Hotel är det bästa alternativet för studenter som vill studera i en bekväm och oberoende miljö. Detta hotell i hjärtat av Manchester University ligger bara på sju minuters promenad från EC:s skola. Här erbjuds enkelrum med skrivbord, stol, platt-TV och Wi-Fi inkluderat, liksom sängkläder och handdukar. Köksfaciliteter finns inte, men hel- eller halvpension kan erhållas mot en avgift. Det finns inte heller tvättstuga, men tvättservice mot avgift. Studenterna har också tillgång till en gemensam trädgård och en lounge.

Residens standard Riverside House

esl residential accomodation riverside house

Beläget på stranden av floden Irwell, är Riverside House ett snyggt modernt flerfamiljshus, bara 20 minuter med kollektivtrafik från språkskolan. Boendet har ett urval av antingen 3,4, 5 eller 6-rumslägenheter, alla med Wi-Fi, ett gemensamt vardagsrum och ett gemensamt kök. Varje rum har en säng, eget badrum och studieplats. Sängkläder och handdukar tillhandahålls på plats och tvättmöjligheter går att få mot en extra avgift. Studenterna har självhushåll och städning kan erhållas mot en extra kostnad. Sammanfattningsvis är detta boende det perfekta alternativet för studenter som vill ha en självständig studieupplevelse, samtidigt som de fortfarande kan göra många internationella bekantskaper!

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)
ESL Manchester language stay
Andra skolor i området
Manchester
ESL English England Manchester Kaplan hero
Manchester
Kaplan International
 
ESL English England Liverpool Kaplan hero
Liverpool
Kaplan International
 
esl english courses london kaplan covent garden
London
Kaplan International