EC

Vår partnerskola befinner sig i hjärtat av Englands andra stad, bara en minut från järnvägsstationen Manchester Piccadilly till fots. I de 9 bekväma klassrummen hjälper de interaktiva tavlorna de erfarna lärarna att fokusera undervisningen på kommunikation. I den stora receptionshallen hittar du några datorer och plattor och i hela byggnaden är internet gratis via Wi-Fi. Studierummet och biblioteket med sin uppsättning böcker och annat pedagogiskt material disponeras också av studenterna från hela världen. Du kommer att trivas i denna moderna och välkomnande skola, att uppskatta lärarnas engagemang och njuta av den avspända, internationella miljön där du kan öva engelskan du lärt dig under lektionerna.

Pluspunkter

 
EC
1 / 10

Pluspunkter

  • Liten exklusiv skola, modern och belägen i centrum
  • Stort utbud av kurser och akademiska program
  • Stor variation av fritidsaktiviteter för alla smaker

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

British Council
esl british council accreditation
English UK partner agency
esl english uk partner agency accreditation

Studenternas nationaliteter

      Saudiarabien
      Spanien
      Brasilien
      Kuwait
      Schweiz
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-2

Att bo hos en värdfamilj i Manchester är det bästa sättet att helt fördjupa dig i det engelska språket och den engelska kulturen! Du bor i eget rum och har tillgång till övriga gemensamma utrymmen. Badrummet delas med värdfamiljen. En gång i veckan kan du tvätta din tvätt i familjens tvättstuga. Du väljer om du vill ha halvpension, endast frukost eller inga måltider alls. I allmänhet har familjen internetuppkoppling. Stadens multikulturella karaktär reflekteras i värdfamiljernas varierande profiler. Familjerna bor i Manchesters olika stadsdelar, max 60 minuters från kurscentret med kollektivtrafik.

 

OBS: Det är obligatoriskt för studenter under 18 år att boka boende i värdfamilj med halvpension och flygplatstransfer, samt att visa upp ett intyg med föräldrars (vårdnadshavares) godkännande.

Dubbelrum: endast tillgängligt för studerande som reser tillsammans.

Studiolägenheter Superior Vita (från 18 år – tillgängligt 3/9 2022 till 26/8 2023)

ESL Languages superior Vita Studio apartments EC Manchester England

För dem som vill bo självständigt i hjärtat av Manchesters studentkvarter i stadens centrum, är dessa lägenheter perfekta och ligger bara en sjutton minuters promenad från skolan. Varje studiolägenhet är utrustad för en enda person och är möblerad med skräddarsydda möbler, en stor säng, ett integrerat kök med apparater, en platt-TV, ett badrum och Wi-Fi. Du får sängkläder, som kan tvättas i betaltvättmaskin på plats och du har självhushåll. Skolan erbjuder också en städtjänst varannan vecka utan extra kostnad. Du kan välja mer städning mot en extra kostnad. Fastigheten har flera gemensamma utrymmen som gästerna kan använda, inklusive en lounge, gym, filmvisningsrum och studierum.

Residens Parkway Gate (öppet 13/7 – 24/8, 2024)

ESL Languages EC Manchester Parkway Gate residence

Upplev Manchesters livliga studentnav på detta residens, omgivet av butiker och restauranger, precis intill den ikoniska Oxford Street och bara 16 minuters promenad från skolan. Du kommer att bo i en mysig delad lägenhet med mellan tre till sex andra studenter med Wi-Fi, ett gemensamt kök och en lounge/matplats – perfekt för umgänge. Varje rum är utrustat med en dubbelsäng, ett skrivbord, en stol, förvaringsutrymme och ett eget badrum. Sängkläder ingår, men du tar med dina egna handdukar. Du kan tvätta mot en avgift i maskiner på plats. Det finns städservice för de gemensamma utrymmena, men gästerna ansvarar för att hålla rent i sina egna utrymmen. Du har självhushåll. Det finns gott om moderna faciliteter som du får använda med dina nya vänner, inklusive en gemensam lounge, gym, ett spelrum, en trädgård och en cafeteria.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.