CERAN

En skola till företagens tjänst, med mer än 40 års grundmurad erfarenhet! Vill du konsolidera dina kunskaper i engelska i en lugn och vilsam omgivning? Centret CERAN svarar mot dina krav genom att ställa till ditt förfogande sin förstklassiga undervisning och den lyxiga inramningen av sitt slott, omgivet av en stor park med hundraåriga träd. Kurserna är baserade på en interkulturell grund och genomförs med total integration i det engelska språket. Kurserna leds av centrets kompetenta lärare, vilka använder den metodik som godkänts av CERAN-gruppen och som gör att du utvecklar dina språkliga färdigheter, stärker ditt självförtroende och utrustar dig med starka och effektiva verktyg för ditt professionella arbete. Det speciella med centret är den strikta uppdelningen av studenter per språk som studeras. På det sättet kommer du bara att vara i kontakt med deltagare i kurser i engelska. Du äter med dina lärare i en matsal som reserverats enbart för din grupp. Du bor i eget stort och bekvämt rum med badrum i skuggan av slottet. I denna studiemiljö kommer du alltså att totalt integreras i det engelska språket och kommer att göra mycket snabba framsteg. Dessutom kommer mötet med de andra deltagarna, ofta komna från hela världen, att ge tillfälle till intressanta diskussioner, som kanske till och med kommer att berika din professionella karriär. Transporterna till och från Spa organiseras av skolan med hjälp av minibussar. Detta ger dig tillfälle att besöka denna intressanta och mångfasetterade stad! Språkskolan CERAN ordnar, om du önskar, individuell transfer vid din ankomst och/eller avresa. Kontakta oss för närmare upplysningar i denna fråga.

Pluspunkter

 
CERAN
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Magnifik bostad i en park i närheten av Spa
  • Boende på residens runt kurscentrets
  • Programmen kännetecknas av individualiserat synsätt
  • Daglig feedback på språkinlärningen av en lärare/ledare
  • Minigrupper om maximalt 4 deltagare
  • Lång och framgångsrik erfarenhet av specialiserad undervisning för chefer och företag
  • Specialutformat datorprogram för snabbutveckling av hörförståelse och uttal av engelska
  • Interkulturell kommunikation (2 work shops per vecka)
  • Helpension inkluderad, bordskonversationer ledda av lärare
  • På kvällarna, debatter och rollspel för att konsolidera de förvärvade språkkunskaperna.

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Studenternas nationaliteter

      Belgien
      Frankrike
      Nederländerna
      Tyskland
      Luxemburg
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Boende

ESL residential accommodation 2

Vår partnerspråkskola i Spa erbjuder mysiga rum i utbildningscentret. Inte bara slipper du att resa till dina morgonlektioner i engelska, utan du kommer också att dra nytta av den magnifika naturen i omgivningarna som erbjuds av Haut-Neubois Estate, en gång hem för flera rika europeiska adelsmän och industrialister. Residenset tillhandahåller mysiga enkelrum med privata toaletter, som ligger ovanför klassrummen där de engelska lektionerna hålls. I matsalen och loungen, utformade för att lära dig engelska, kommer du att dela alla måltider och pauser med de andra studenterna. Du kommer att ha valet att lämna språkfördjupningen i några timmar med början kl. 22:00 för att besöka "International Lounge", där studenter med olika bakgrunder samlas för att prata och njuta av drycker i en multikulturell miljö.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)