ESL English England Oxford Kaplan hero

Kaplan International

Kaplan International

Vår partnerskola är ett fantastiskt val om du letar efter en språkresa till Oxford! Som staden med världens näst äldsta universitet i historien, har Oxford rykte om sig att vara ett akademiskt nav. Kaplan Oxford ligger tio minuter från centrum, i ett vackert, historiskt hus, runt hörnet från där Tolkien skrev Sagan om ringen! Skolans dynamiska metodik kompletteras av moderna faciliteter, fördelade på elva ljusa klassrum och studieytor, inklusive datorlabb och bibliotek. Det finns ett kafé i byggnaden och en gård där du kan umgås med andra studenter från alla ställen på jorden. Med majoriteten av studenterna kommande utifrån Europa, finner du verkligen här en utomordentlig nationalitetsmix att praktisera din engelska med!

Pluspunkter

Watch Language school Kaplan International, Oxford on YouTube.
 
Kaplan International
Watch Language school Kaplan International, Oxford on YouTube.
1 / 10

Pluspunkter

  • Ligger i en stad med rykte för enastående akademisk nivå
  • Skola med enormt varierad nationalitetsmix
  • Massor av ställen för att umgås och att praktisera språkkunskaperna
  • Skolan har rikt socialt program och möjligheter till kulturella erfarenheter

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

British Council
esl british council accreditation
English UK partner agency
esl english uk partner agency accreditation
BILDUNGSURLAUB
ESL Bildungsurlaub accreditation

Studenternas nationaliteter

      Brasilien
      Chile
      Frankrike
      Italien
      Japan
      Kuwait
      Saudiarabien
      Uruguay
      Schweiz
      Tyskland
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-2

Finns det ett bättre sätt att lära sig engelska i Oxford än att öva varje dag med en värdfamilj? Om du söker en autentisk språklig fördjupning är värdfamiljer ett utmärkt sätt att lära känna lokalinvånare och lära sig mer om kulturen, medan du delar middagen och vardagslivet med dem. Värdfamiljerna erbjuder enkelrum (eller dubbelrum för studenter som reser tillsammans) och bor vanligtvis mellan 25 och 50 minuter i genomsnitt från skolan med buss (maximal restid 60 minuter under högsäsong). Halvpension varje dag eller möjlighet att exkludera måltiderna för studenter som reser ensamma och tvätt en gång i veckan är inkluderat, liksom sängkläder och handdukar.

Residens The Mews (från 18 år)

ESL Languages The Mews residence Kaplan Oxford

Detta residens är perfekt för studenter som vill befinna sig direkt i Oxfords pulserande studentliv, på tröskeln till den livliga Cowley Road, bara en 30 minuters bussresa från skolan. Studenterna erbjuds rum i en delad fyrarumslägenhet med en gemensam lounge och ett fullt utrustat delat kök. Varje rum har eget badrum, förvaringsutrymme, skrivbord, lampa, stol och Wi-Fi. Residenset tillhandahåller sängkläder, men du ansvarar för att tvätta dem i betaltvättstugan. Det rekommenderas att du tar med din egen handduk. Studenterna uppmuntras att vara självständiga. Du har självhushåll och städar ditt rum. Mellan lektionerna kan du umgås och koppla av med dina nya vänner i det gemensamma allrummet.

Residens Student Castle (från 18 år)

ESL Languages residence Student Castle Kaplan Oxford

Detta charmiga boende ligger i själva hjärtat av Oxford och med en kvarts promenadavstånd till alla de viktigaste attraktionerna. Du bor i ett privat dubbelrum med badrum i en lägenhet och delar kök/vardagsrum med TV, vilket låter dig träffa och ha roligt med andra studenter.

Din lägenhet har gott om förrådsutrymmen, ett skrivbord, ett kök med stort kylskåp och frys, mikrovågsugn, ugn och andra faciliteter. Inget problem att hålla kontakten – ditt rum har 100 Mbps bredband och Wi-Fi!

 

Alice House (från 18 år, öppet 29/6 – 24/8, 2024)

ESL Languages Alice House Kaplan Oxford

Detta eleganta och moderna boende är det perfekta alternativet för studenter som letar efter den perfekta blandningen mellan avskildhet och lugn i en studiolägenhet och en unik social atmosfär - bara 25 minuter från skolan med buss. Varje studio har en säng, arbetsplats, förvaring, badrum med dusch, Wi-Fi och ett pentry, vilket ger dig allt du behöver på ett ställe. Sängkläder tillhandahålls av boendet, men du tar med dina egna handdukar. Du kan tvätta mot en avgift i tvättstuga på plats. Slutligen, rummen städas vid ankomsten, men du städar därefter ditt rum och har självhushåll. Din studiolägenhet erbjuder dig avskildhet, men det finns också gott om möjligheter att umgås i allrummet och spelrummet. För att göra detta enklare kommer residenset att organisera sociala aktiviteter för att hjälpa dig att få ut det mesta möjliga av denna internationella studentatmosfär.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.