esl-english-usa-chicago-kaplan-international-hero

Kaplan International

Kaplan International

Vår partnerskola vetter mot ”the Magnificent Mile”, Chicagos innestråk, mitt i hjärtat av staden. Här har du nära till allt: fina boutiquer, restauranger av alla sorter, muséer, bibliotek, kollektivtrafik, etc. Kurscentret har en infrastruktur av hög kvalitet: 15 klassrum med interaktiva tavlor, en datorsal med gratis internet, ett bibliotek och två studentlounger (en med utsikt över den magnifika Magnificent Mile och Tribune Tower i nygotisk stil). När du kommer ut från lektionerna kan du också njuta av de magnifika parkerna som gränsar till Michigansjön. En drömmiljö för en fantastisk språkresa!

Pluspunkter

Watch Language school Kaplan Chicago on YouTube.
 
Kaplan International
Watch Language school Kaplan Chicago on YouTube.
1 / 10

Pluspunkter

  • Mytisk stad och Stora sjöarna-regionens sjudande megapol
  • Fantastisk musik- och kulturscen
  • Välrenommerad skola med utmärkta lärare

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

ACCET
esl accet accreditation

Studenternas nationaliteter

      Brasilien
      Chile
      Colombia
      Japan
      Saudiarabien
      Turkiet
      Sydkorea
      Frankrike
      Spanien
      Italien
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

esl-host-family-accommodation

Att bo hos en värdfamilj i Chicago är utan tvekan det bästa sättet att praktisera din engelska och att fördjupa dig i den amerikanska kulturen. Varje värdfamilj utväljs omsorgsfullt av vår partnerskola och välkomnar dig med eget rum eller tvåbäddsrum. Du kan välja mellan alternativen utan måltider, med halvpension eller endast frukost. Familjerna bor i områden där man hittar många barer, restauranger och bokaffärer. Din värdfamilj bor vanligtvis 55 minuter i genomsnitt från skolan med buss (maximal restid 70 minuter under högsäsong).

Student hostel Getaway (från 18 år)

ESL Languages Student Hostel residence Kaplan Chicago USA

Detta boende erbjuder en bekväm vistelse i Chicago nära Lincoln Park och många restauranger, kaféer och barer. Avståndet till skolan är också bekvämt - det tar bara 30 minuter med kollektivtrafik!

Du kan välja mellan ett enkelrum eller tvåbäddsrum och kommer att få sänglinne och handdukar. Enkelrummen kan ha alternativen privat eller delat badrum. Köket delas, liksom andra utrymmen som TV-loungen, utomhuspoolen och solterrassen!

Andra förmåner inkluderar gratis kontinental, lätt frukost, betaltvättstuga och gratis Wi-Fi.

Residens The Flats (från 18 år)

ESL USA Chicago Kaplan International Flat Student Apartment

På 35 minuter till fots från skolan, erbjuds du antingen en egen studiolägenhet eller att dela en lägenhet med tre sovrum (enkelrum och tvåbäddsrum med fria sängkläder och handdukar). I studiolägenheten har du eget badrum och kök, annars delar du kök, badrum och vardagsrum med andra studenter. Du har tillgång till fantastiska faciliteter på plats som gym, inomhusplan för basket, yogastudio och datorlabb. Wi-Fi och städservice är inkluderat och det finns betaltvättstuga. Dessa lägenheter är omgivna av affärer och restauranger och stadens viktigaste attraktioner hittar du bara på ett stenkasts avstånd.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.