esl-english-usa-chicago-kaplan-international-hero

Kaplan Chicago

Free quote
Gratis Prisoffert
Book now
Boka nu

Kaplan Chicago

Free quote
Gratis Prisoffert
Book now
Boka nu

Kaplan Chicago

Vår partnerskola vetter mot ”the Magnificent Mile”, Chicagos innestråk, mitt i hjärtat av staden. Här har du nära till allt: fina boutiquer, restauranger av alla sorter, muséer, bibliotek, kollektivtrafik, etc. Kurscentret har en infrastruktur av hög kvalitet: 17 klassrum med interaktiva tavlor, en datorsal med gratis internet, ett bibliotek och två studentlounger (en med utsikt över den magnifika Magnificent Mile och Tribune Tower i nygotisk stil). När du kommer ut från lektionerna kan du också njuta av de magnifika parkerna som gränsar till Michigansjön. En drömmiljö för en fantastisk språkresa!

Pluspunkter

Watch Språkskola Kaplan Chicago on YouTube.
 
Kaplan Chicago
Watch Språkskola Kaplan Chicago on YouTube.
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Mytisk stad och Stora sjöarna-regionens sjudande megapol
  • Fantastisk musik- och kulturscen
  • Välrenommerad skola med utmärkta lärare

Skolfakta

#
Skolstorlek:
#
Examina:
#
Minimiålder:
16 år
#
Studenternas nationalitet:
Fler än 3 länder
#
Boende:

Ackrediteringar

ACCET
esl accet accreditation

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Värdfamilj

esl-host-family-accommodation

Att bo hos en värdfamilj i Chicago är utan tvekan det bästa sättet att praktisera din engelska och att fördjupa dig i den amerikanska kulturen. Varje värdfamilj utväljs omsorgsfullt av vår partnerskola och välkomnar dig med eget rum eller tvåbäddsrum med halvpension eller endast frukost. Familjerna bor i områden där du hittar många barer, restauranger och bokaffärer. Du får räkna med ca 40 minuters resa med kollektivtrafik för att komma till skolan.

The Flats Studentlägenheter (från 18 år)

ESL USA Chicago Kaplan International Flat Student Apartment

På 35 minuter till fots från skolan, erbjuder dessa lägenheter med tre sovrum enkelrum och tvåbäddsrum med fria sängkläder och handdukar. Du delar kök, badrum och vardagsrum med andra studenter och har tillgång till fantastiska faciliteter på plats som gym, inomhusplan för basket, yogastudio och datorlabb. Wi-Fi och städservice är inkluderat och det finns betaltvättstuga. Dessa lägenheter är omgivna av affärer och restauranger och stadens viktigaste attraktioner hittar du bara på ett stenkasts avstånd.

Hostel Getaway

ESL-residential-accommodation-3

Detta boende erbjuder en bekväm vistelse i Chicago nära Lincoln Park och många restauranger, kaféer och barer. Avståndet till skolan är också bekvämt - det tar bara 25 minuter med kollektivtrafik!

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)
ESL Chicago language stay
Andra skolor i området
Chicago
esl-english-usa-boston-kaplan-international-hero
Boston
Kaplan Boston - Harvard Square
 
esl-english-usa-new-york-kaplan-international-hero
New York
Kaplan New York Central Park