EC

Studera engelska i hjärtat av Kapstaden! Med sina panoramavyer över Oceanen och Taffelberget, erbjuder vår partnerskola en perfekt inramning för att studera engelska på bara några minuters avstånd till stranden och till centrum. Du drar nytta av topputrustning för att göra framsteg i språket, exempelvis interaktiva tavlor i vart och ett av de 12 klassrummen. Ett stort bibliotek, ett flertal datorer att användas fritt, liksom internetuppkoppling via Wi-Fi, kompletterar skolans utrustning. Informera dig i receptionen för dagsaktuella tips och dra nytta av studentloungen för att lära känna de andra deltagarna från hela världen. Alldeles i närheten ligger Long Street, fylld av boutiquer och innekaféer som lockar med dig i Kapstadens animerade miljö.

Pluspunkter

 
EC
1 / 10

Pluspunkter

  • Fantastisk natur i omgivningarna
  • Modern infrastruktur, nyrenoverad skola
  • Utmärkt utbud av fritidsaktiviteter
  • Examenscenter för Cambridge-examen

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

EduSa
esl edusa accreditation
ALTO Association of Language Travel Organisations
esl alto accreditation
EAQUALS
esl eaquals accreditation

Studenternas nationaliteter

      Saudiarabien
      Brasilien
      Yemen
      Schweiz
      Turkiet
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

esl host family accommodation african

Att bo hos en familj i Kapstaden är utan tvivel ett av de bästa sätten att få använda språkkunskaperna och bli en del av den sydafrikanska kulturen. Alla värdfamiljer väljs ut mycket noggrant av vår partnerskola för att du ska känna dig som hemma. Målet är att du tryggt ska kunna använda din engelska varje dag. Du bor i eget rum eller i tvåbäddsrum med halvpension.

OBS: Det är obligatoriskt för studenter under 18 år att boka boende i värdfamilj och att visa upp ett intyg med föräldrars (vårdnadshavares) godkännande.

Residens standard Dorp Street (från 18 år)

Kaplan Cambridge Nido residence hero

Beläget i hjärtat av Kapstaden, nära många affärer och bara en kvart från skolan, ligger det anrika Dorp Street House. Detta residens erbjuder både enkel- och tvåbäddsrum, alla med Wi-Fi och skrivbord. Frukost måndag till fredag är inkluderad. Under veckosluten har du självhushåll. Studenterna kan använda det utrustade gemensamma köket eller residensets restaurang. Gemensamma utrymmen städas var fjortonde dag och sängkläder tillhandahålls, men gästerna tar med sig egna handdukar och betalar en mindre avgift för tvättstugan. Studenterna kan umgås i den gemensamma loungen, vid grillen och på balkongen med utsikt mot bergen.

Egen lägenhet BlackBrick Foreshore (från 18 år)

ESL Languages BlackBrick Foreshore Private apartment EC Cape Town

Upptäck Kapstadens livfulla energi från din egna lägenhet, bara nio minuters promenad från dina engelska klasser. Din lägenhet är möblerad med en säng, ett arbetsbord, skåp, en smart-TV för streaming, gratis Wi-Fi, ett eget badrum och ett kök för självhushåll. När du kommer får du handdukar och sängkläder, som båda kan tvättas mot en liten avgift med hjälp av faciliteterna på plats. Det finns en städservice för rummen och de gemensamma utrymmena, med extra städning tillgänglig mot en avgift. När du känner för att umgås erbjuder detta boende gott om gemensamma platser för att träffa andra studenter, inklusive en gemensam balkong, en grill, en cafeteria, en gemensam matplats, en lounge, ett fitnesscenter, ett bibliotek, ett multimediarum och en takterrass.

Delade lägenheter Comfort Green Point (från 18 år)

ESL Language comfort Green Point residence EC Cape Town

Comfort Green Point ligger bara 30 minuters promenad från skolan och har en unik afrikansk design med en avslappnad atmosfär som är idealisk för studenter. Residenset erbjuder enkelrum och tvåbäddsrum - som alla inkluderar Wi-Fi, ett utrustat litet kök och eget badrum. Tvättservice erbjuds mot en extra kostnad och lakan / handdukar tillhandahålls och byts genom residensets försorg. Rum och gemensamma utrymmen städas två gånger i veckan. Halvpension eller frukost erbjuds på begäran. Du kan träffas med dina nya vänner i loungen, poolen och på grillplatsen.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.