ESL English South Africa Cape Town EC

EC

Free quote
Gratis Prisoffert
Book now
Boka nu

EC

Studera engelska i hjärtat av Kapstaden! Med sina panoramavyer över Oceanen och Taffelberget, erbjuder vår partnerskola en perfekt inramning för att studera engelska på bara några minuters avstånd till stranden och till centrum. Du drar nytta av topputrustning för att göra framsteg i språket, exempelvis interaktiva tavlor i vart och ett av de 12 klassrummen. Ett stort bibliotek, ett flertal datorer att användas fritt, liksom internetuppkoppling via Wi-Fi, kompletterar skolans utrustning. Informera dig i receptionen för dagsaktuella tips och dra nytta av studentloungen för att lära känna de andra deltagarna från hela världen. Alldeles i närheten ligger Long Street, fylld av boutiquer och innekaféer som lockar med dig i Kapstadens animerade miljö.

Pluspunkter

 
EC
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Fantastisk natur i omgivningarna
  • Modern infrastruktur, nyrenoverad skola
  • Utmärkt utbud av fritidsaktiviteter
  • Examenscenter för Cambridge-examen

Skolfakta

#
Skolstorlek:
#
Minimiålder:
16 år
#
Studenternas nationalitet:
Fler än 3 länder
#
Boende:

Ackrediteringar

EduSa
esl edusa accreditation
ALTO
esl alto accreditation

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Värdfamilj

esl host family accommodation african

Att bo hos en familj i Kapstaden är utan tvivel ett av de bästa sätten att få använda språkkunskaperna och bli en del av den sydafrikanska kulturen. Alla värdfamiljer väljs ut mycket noggrant av vår partnerskola för att du ska känna dig som hemma. Målet är att du tryggt ska kunna använda din engelska varje dag. Du bor i eget rum eller i tvåbäddsrum med halvpension.

Comfort Dorp Street Residens

ESL residential accommodation 3

Beläget i hjärtat av Kapstaden, nära många affärer och bara en kvart från skolan, ligger det anrika Dorp Street House. Detta residens erbjuder både enkel- och tvåbäddsrum, alla med privat badrum, Wi-Fi och skrivbord. Måltiderna är inte inkluderade, men studenterna kan använda det utrustade gemensamma köket eller residensets restaurang. Gemensamma utrymmen städas var fjortonde dag och sängkläder tillhandahålls, men gästerna tar med sig egna handdukar och betalar en mindre avgift för tvättstugan. Studenterna kan umgås i den gemensamma loungen, vid grillen och på balkongen med utsikt mot bergen.

Residens Comfort Green Point

esl language english manchester piccadilly point

Comfort Green Point ligger bara 30 minuters promenad från skolan och har en unik afrikansk design med en avslappnad atmosfär som är idealisk för studenter. Residenset erbjuder enkel-, tvåbädds- och fyrbäddsrum - som alla inkluderar Wi-Fi, ett utrustat litet kök och eget badrum. Tvättservice erbjuds mot en extra kostnad och lakan / handdukar tillhandahålls och byts genom residensets försorg. Rum och gemensamma utrymmen städas två gånger i veckan. Halvpension eller frukost erbjuds på begäran. Du kan träffas med dina nya vänner i loungen, poolen och på grillplatsen.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)
esl Cape Town language stay hero
Andra skolor i området
Kapstaden
esl english south africa cape town lal cape town hero 0
Kapstaden
LAL Cape Town
 
ESL Lexis Perth
Perth
Lexis English
 
ESL Lexis Sydney
Sydney
Lexis English