esl english scotland glasgow glasgow school of english hero 0

Glasgow School of English

Glasgow School of English

Vår partnerskola ligger i hjärtat av staden och fem minuters promenad från både centrala järnvägsstationer och busstation. På andra våningen av en modern byggnad rymmer kurscentret 10 mycket välutrustade klassrum. I datorsalen står datorer anslutna till internet till förfogande åt studenterna och multimediaprogram som är tillgängliga för konsultation stödjer lektionerna. Gratis internet finns tillgängligt i hela byggnaden. En mängd olika böcker, CD- och DVD-skivor finns att tillgå. Skolan tillhandahåller regelbundet tidningar och tidskrifter som du kommer att kunna läsa i allrummet vilket är utrustat med en automat för varma drycker och en kallvattenbehållare. Förträffligheten på kurserna och kvaliteten på lärarna tar denna språkskola till toppskiktet vad gäller att studera engelska som främmande språk i Glasgow.

Pluspunkter

 
Glasgow School of English
1 / 10

Pluspunkter

  • Enastående stad och en stor kulturell närvaro
  • Högpresterande skola och kvalitativa akademiska program
  • Boendealternativ av bra kvalitet i förhållande till pris
  • Varierade besök och utflykter inom och utanför Glasgow

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

IALC partner agency
esl ialc partner agency accreditation
British Council
esl british council accreditation
English UK partner agency
esl english uk partner agency accreditation

Studenternas nationaliteter

      Saudiarabien
      Frankrike
      Kuwait
      Spanien
      Tyskland
      Schweiz
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-2

I en skotsk värdfamilj kommer du att öva engelska varje dag och att göra framsteg snabbt. Dessutom kommer den dagliga kontakten med Glasgows invånare att lära dig om seder och livsstil hos lokalbefolkningen i detta speciella område av Storbritannien. I en trivsam och säker stadsdel, maximalt en timme med med kollektivtrafik från skolan, erbjuder värdfamiljerna dig eget rum med delade faciliteter och halvpension. Skolan har nära relationer med värdfamiljerna som besöks regelbundet för att garantera en trygg miljö åt de internationella studenterna.

Residens Buchanan View (Endast tillgängligt fram 27.08.2023)

Promoted as SO & Applied in QT

För dig som vill spendera din tid i Glasgow omgiven av andra studenter i en social, bekväm atmosfär, bara 20 minuters promenad från skolan. Du placeras i ett enkelrum i en lägenhet delad med fyra andra studenter. Lägenheten är utrustad med Wi-Fi, ett gemensamt vardagsrum och kök för självhushåll. Varje rum ihar ett badrum, garderob och skrivbord. Du tillhandahålls sängkläder vid ankomsten, som kan tvättas mot en avgift i anläggningarna på plats och du tar med dig dina egna handdukar. De som bor i lägenheten svarar gemensamt för städningen Mellan lektionerna kan du umgås med dina nya vänner i residensets allmänna del, till exempel det gemensamma rummet med spelkonsol och biljardbord eller utomhus på gräsmattan.

Residens Dobbies Point (från 18 år)

ESL Languges Dobbies Point residence Glasgow School of English

Detta residens ligger bara på 15 minuters promenad från skolan och erbjuder enkelrum med små dubbelsängar och privata badrum. Boendet har självhushåll med ett gemensamt, fullt utrustat kök/lounge och en TV. Sängkläder tillhandahålls, men gästerna tar med sina egna handdukar. Tvättstuga är tillgänglig mot en avgift och du ansvarar för att städa ditt eget rum och gemensamma ytor. Gratis Wi-Fi är tillgänglig i hela byggnaden. Det finns flera ytterligare bekvämligheter som gästerna kan njuta av. En gemensam studentlounge med biljardbord och bordtennisbord, ett biografrum, ett gym och ett studierum finns att tillgå. Fastigheten har också tak- och markterrasser med växter och sittplatser, perfekta för avkoppling och umgänge.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.