esl english scotland glasgow glasgow school of english hero 0

Glasgow School of English

Free quote
Gratis Prisoffert
Book now
Boka nu

Glasgow School of English

Free quote
Gratis Prisoffert
Book now
Boka nu

Glasgow School of English

Vår partnerskola ligger i hjärtat av staden och fem minuters promenad från både centrala järnvägsstationer och busstation. På andra våningen av en modern byggnad rymmer kurscentret 10 mycket välutrustade klassrum. I datorsalen står datorer anslutna till internet till förfogande åt studenterna och multimediaprogram som är tillgängliga för konsultation stödjer lektionerna. Gratis internet finns tillgängligt i hela byggnaden. En mängd olika böcker, CD- och DVD-skivor finns att tillgå. Skolan tillhandahåller regelbundet tidningar och tidskrifter som du kommer att kunna läsa i allrummet vilket är utrustat med en automat för varma drycker och en kallvattenbehållare. Förträffligheten på kurserna och kvaliteten på lärarna tar denna språkskola till toppskiktet vad gäller att studera engelska som främmande språk i Glasgow.

Pluspunkter

 
Glasgow School of English
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Enastående stad och en stor kulturell närvaro
  • Högpresterande skola och kvalitativa akademiska program
  • Boendealternativ av bra kvalitet i förhållande till pris
  • Varierade besök och utflykter inom och utanför Glasgow

Skolfakta

#
Skolstorlek:
#
Examina:
#
Minimiålder:
16 år
#
Studenternas nationalitet:
Fler än 3 länder
#
Boende:

Ackrediteringar

IALC partner agency
esl ialc partner agency accreditation
British Council
esl british council accreditation
English UK partner agency
esl english uk partner agency accreditation
CSN
ESL accreditation CSN

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Värdfamilj

esl-host-family-accommodation

I en skotsk värdfamilj kommer du att öva engelska varje dag och att göra framsteg snabbt. Dessutom kommer den dagliga kontakten med Glasgows invånare att lära dig om seder och livsstil hos lokalbefolkningen i detta speciella område av Storbritannien. I en trivsam och säker stadsdel, cirka 30 minuter (Zon 1) och 1 timme (Zon 2) med kollektivtrafik från skolan erbjuder värdfamiljerna dig eget rum med delade faciliteter och halvpension. Skolan har nära relationer med värdfamiljerna som besöks regelbundet för att garantera en trygg miljö åt de internationella studenterna.

Residens Kyle Park House (från 18 år)

esl-residential-accommodation

I detta residens som rekommenderas av vår partnerskola, kommer du att bo antingen i ett enkelrum eller i ett tvåbäddsrum. Egen dusch och satellit-TV samt gratis internetuppkoppling ingår. En tjugominuterspromenad är allt som behövs för att ta sig till skolan. I det gemensamma köket kommer du ha möjlighet att tillaga dina måltider tillsammans med de andra internationella studenterna. Sängkläder tillhandahålls och en betaltvättstuga står till ditt förfogande.

Residens Blackfriars (från 18 år)

ESL residential accommodation 3

Blackfriars ligger mitt i Glasgows pulserande studentkvarter, bara 20 minuters promenad från språkskolan. Du bor i en delad lägenhet, där du får ett eget rum med privat badrum, skrivbord, garderob och Wi-Fi – varje lägenhet har TV. Sängkläder tillhandahålls, men du tar med dig egna handdukar – tvättmöjligheter finns på plats mot en extra avgift. Du har självhushåll i det gemensamma köket och städar ditt egna rum och de allmänna utrymmena. Studenterna har möjlighet att umgås i den gemensamma loungen och i trädgården.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)
ESL Glasgow language stay
Andra skolor i området
Glasgow
ESL English Scotland Edinburgh Kaplan hero
Edinburgh
Kaplan Edinburgh
 
ESL Kaplan Dublin hero
Dublin
Kaplan Dublin
 
esl english ireland northern ireland belfast ih belfast hero
Belfast
IH Belfast