ESL English USA Santa Barbara Kaplan International hero

Kaplan International

Kaplan International

Vår partnerskola ligger på Santa Barbara City College fantastiska campus, bara några minuter från stadens centrum och stranden! På campus hittar du allt du behöver för att få ut det mesta av din tid mellan och efter lektionerna. Koppla av med dina nya vänner över en kopp kaffe eller ett mellanmål på cafeterian, snackbutiken, kaféet eller studentloungen och om du känner för litet fysisk träning, föreslår vi tennisbanorna eller löparbanan! Skolan har 9 bekväma klassrum med smartboards, där du erbjuds dynamiska och engagerande lektioner som leds av erfarna lärare i en liten gruppmiljö (max 15 elever). Du kommer också att kunna utnyttja datorlabb och campusbiblioteket, samt gratis Wi-Fi i hela anläggningen.

Pluspunkter

Watch Language school Kaplan International, Santa Barbara on YouTube.
 
Kaplan International
Watch Language school Kaplan International, Santa Barbara on YouTube.
1 / 10

Pluspunkter

  • Exceptionell natur och klimat
  • Studenterna kan använda de moderna campusfaciliteterna på Santa Barbara City College
  • Välrenommerad skola med brett urval av kurser

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

ACCET
esl accet accreditation

Studenternas nationaliteter

      Brasilien
      Saudiarabien
      Kina
      Frankrike
      Tyskland
      Italien
      Japan
      Chile
      Schweiz
      Belgien
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

esl-host-family-accommodation

Att bo i en värdfamilj är ett fantastiskt sätt att fördjupa sig effektivt och aktivt i den kaliforniska livsstilen. Du bor i eget eller i tvåbäddsrum (om du reser tillsammans med en vän) med antingen endast frukost eller med halvpension. Du lär verkligen känna den amerikanska livsstilen under din kurs i engelska i Santa Barbara och kan njuta av erfarenheten med din värdfamilj medan du dagligen praktiserar din engelska! Din värdfamilj bor vanligtvis 45 minuter i genomsnitt från skolan med buss (maximal restid 70 minuter under högsäsong)

Delad lägenhet La Brezza

ESL Language shared apartments Kaplan Santa Barbara

Detta alternativ är idealiskt för dig som önskar dela boende med andra studenter. På ca 20 från skolan till fots (eller 10 minuter med kollektivtrafik), bor du i eget eller i tvåbäddsrum och delar badrum, TV-lounge och kök/matrum med dina internationella lägenhetskamrater. Om du letar efter mer avskildhet och utrymme har du också möjligheten att välja ett enkel- eller tvåbäddsrum i en lägenhet med endast en annan student. Dessa lägenheter har samma faciliteter, men har även fler förvaringsmöjligheter och ytterligare vitvaror. En betaltvättstuga och tillgång till internet via Wi-Fi står också till disposition.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.