esl-english-usa-santa-barbara-kaplan-international-hero

Kaplan Santa Barbara

Free quote
Gratis Prisoffert
Book now
Boka nu

Kaplan Santa Barbara

Free quote
Gratis Prisoffert
Book now
Boka nu

Kaplan Santa Barbara

Vår partnerskola ligger i centrum av Santa Barbara, inte långt från havet. Den är omgiven av kaféer, restauranger och affärer och ligger nära the Funk Zone, det trendiga området känt för sina många vinprovningsställen. Din kurs i engelska i Santa Barbara ges av erfarna proffs i 13 klassrum med interaktiva tavlor och dynamisk metodik. Ett multimediacenter (med gratis Wi-Fi), en avkopplingslounge med varuautomater, en storbilds-TV och en utegård finns att tillgå! Skolan låter studenterna få medlemskort till det allmänna biblioteket i huset bredvid – ett fantastiskt sätt att kunna göra litet efterforskningar på plats!

OBS. skolan flyttar till nya lokaler. Från och med 04.01.2021 kommer lektionerna att hållas i den nya byggnaden.

Vår partnerskola ligger på Santa Barbara City College fantastiska campus, bara några minuter från stadens centrum och stranden!
På campus hittar du allt du behöver för att få ut det mesta av din tid mellan och efter lektionerna. Koppla av med dina nya vänner över en kopp kaffe eller ett mellanmål på cafeterian, snackbutiken, kaféet eller studentloungen och om du känner för litet fysisk träning, föreslår vi tennisbanorna eller löparbanan!
Skolan har 5 bekväma klassrum med smartboards, där du erbjuds dynamiska och engagerande lektioner som leds av erfarna lärare i en liten gruppmiljö (max 15 elever). Du kommer också att kunna utnyttja datorlabb och campusbiblioteket, samt gratis Wi-Fi i hela anläggningen.

Pluspunkter

Watch Språkskola Kaplan Santa Barbara on YouTube.
 
Kaplan Santa Barbara
Watch Språkskola Kaplan Santa Barbara on YouTube.
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Exceptionell natur och klimat
  • Studenterna kan använda de moderna campusfaciliteterna på Santa Barbara City College
  • Välrenommerad skola med brett urval av kurser

Skolfakta

#
Skolstorlek:
#
Minimiålder:
16 år
#
Studenternas nationalitet:
Fler än 3 länder
#
Boende:

Ackrediteringar

ACCET
esl accet accreditation

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Värdfamilj

esl-host-family-accommodation

Att bo i en värdfamilj är ett fantastiskt sätt att fördjupa sig effektivt och aktivt i den kaliforniska livsstilen. Du bor i eget eller i tvåbäddsrum (om du reser tillsammans med en vän) med antingen endast frukost eller med halvpension. Du lär verkligen känna den amerikanska livsstilen under din kurs i engelska i Santa Barbara och kan njuta av erfarenheten med din värdfamilj medan du dagligen praktiserar din engelska! Familjerna bor 45 - 60 minuter från skolan.

Delad lägenhet (från 18 år)

ESL USA Santa Barbara Kaplan International Shared apartment

Detta alternativ är idealiskt för dig som önskar dela boende med andra studenter. På ca 15 från skolan till fots (eller 10 minuter med kollektivtrafik), bor du i eget eller i tvåbäddsrum och delar badrum, TV-lounge och kök/matrum med dina internationella lägenhetskamrater. En betaltvättstuga och tillgång till internet via Wi-Fi står också till disposition.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)
ESL Santa Barbara language stay
Andra skolor i området
Santa Barbara
esl-english-usa-los-angeles-kaplan-international-westwood-hero
Los Angeles
Kaplan Los Angeles
 
ESL English USA San Diego EC
San Diego
EC
 
esl english usa honolulu institute of intensive english iie hero
Honolulu
Institute of Intensive English (IIE)