CERAN

Ett akademiskt program som bygger på 40 års erfarenhet! De kurser som CERAN erbjuder vänder sig till chefer och professionella som vill fördjupa sina kunskaper i nederländska. I ett magnifikt slott från början av 1900-talet, som är omgivet av en vacker park, har deltagarna en modern och effektiv infrastruktur samt en mycket kvalificerad och motiverad undervisningspersonal. Man anstränger sig för att skapa en trevlig stämning så att alla känner sig hemma redan från första dagen och lärarna använder de framgångsrika metoder som kännetecknar CERAN-gruppen: fullständig språkfördjupning, interkulturell dimension på kurserna, utveckling av den språkliga kompetensen med kommunikation som bygger på hörförståelse, verktyg som krävs för kommunikation i yrkeslivet. Alla måltider intas tillsammans med lärarna, i matsalen som är reserverad för dem som studerar nederländska. Detta magnifika utrymme finns även tillgängligt för studenterna utanför kurstid. Man har även sin inkvartering på denna plats, i eget rum, som är bekvämt och rymligt, och har eget badrum. På så vis får du ut mesta möjliga under denna period med fullständig språkfördjupning i det nederländska språket och samtidigt kan du njuta av den vackra miljön omkring centret. I denna fridfulla miljö kan du hämta krafter och lära känna människor som delar dina intressen. Kurscentret ordnar transport till Spa, en stad med en rik historia. Här finns naturen, Fagnes, skogspromenader och spa-behandlingar till hands. CERAN kan ordna individuella transporter vid ankomst och avresa. Kontakta oss för ytterligare information angående detta. Seminarierna Cultural Management I samarbete med Acerta Consult erbjuder CERAN ett unikt program som kombinerar ett språkligt seminarium på två dagar med individuell coaching. Detta program, som är avsett för personer som vistas utomlands och internationella ledare, hjälper dig att på bästa sätt kommunicera i en mångkulturell miljö.

Pluspunkter

 
CERAN
1 / 10

Pluspunkter

  • Magnifikt läge i en park i närheten av Spa
  • Inkvartering i residens i kurscentrets omgivningar
  • Program med individuell undervisning
  • Läraren/handledaren sammanfattar dina språkliga framsteg varje dag
  • Minigrupper på högst fyra personer
  • Lång och givande erfarenhet inom utbildning av chefer och professionella
  • Programvara som främjar snabb uppfattning, inlärning och uttal av det nederländska språket
  • Interkulturell kommunikation (två gånger i veckan)
  • Helpension ingår i paketet och konversationstillfällen med undervisningspersonal
  • På kvällarna blir det debatter och rollspel för att befästa språkkunskaperna

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Studenternas nationaliteter

      Belgien
      Nederländerna
      Tyskland
      Luxemburg
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Inkvartering

esl-hotel-accommodation

På kurscentret erbjuder vår partnerspråkskola i Spa ett välkomnande boende. Du behöver inte ens köra till dina franska morgonlektioner eftersom du är så nära! Du kommer att njuta av den fantastiska natursköna miljön som Haut-Neubois Estate, tidigare hem för några rika europeiska adelsmän och industrimän, visar upp! Residenset, som ligger ovanför klassrummen där de franska lektionerna hålls, erbjuder mysiga enkelrum med privata toaletter. Du kommer att äta alla dina måltider och ta pauser i matsalen och loungen designade specifikt för våra kursdeltagare i franska. Du kommer att ha möjlighet att lämna språkfördjupningen i några timmar för att gå till  "International Lounge", där studenter med olika bakgrunder samlas för att prata och njuta av drycker i en multikulturell miljö.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.